Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike
veterán
válasz
ProgenXL #39183 üzenetére
nekem az új kedvencem a Seven70. Hihetetlen hangja van. Nagyon bejön. Turbó nélkül.
(#39185) cyberkind
ok, másnak meg nem. Eszem ágában sincs kidobni a T20-asom, max nem lesz annyi embernek, nem olyan nagy baj.
versenyezni meg béna vagyok, nincs bene sikerélményem, nem is szeretek -
Mike
veterán
válasz
ProgenXL #39063 üzenetére
A seven70-re is elcsaptam 850-et minimum, ha nem 900-at
Plata, szerintem van lifeguard online, de eltenni biztos nem tudod
(#39066) hegyipapa, nincs ezzel gond, ha Szabee PS-re nem két napja várok, és a múltkori heistnél is csúnyán otthagytam őket a PS miatt, ezért volt egy kis lelkiismeret furdalásom
azt is tudom, hogy ti minden nap csináljátok, legközelebb már nem várok szabeera ha nálatok van hely, és beférek, akkor megyek (főleg, hogy már van minigunom is -
törölt tag
válasz
ProgenXL #39071 üzenetére
Van még egy érdekes kocsi, azthiszem figure úr linkelte még régen.
Boat trailer. egy pick up hajóval. így semmi extra, de a játék kidolgozottságát mutatja, hogy a hajószállítót le lehet akasztani magát a hajót pedig vízre lehet tenni, dönteni, hozni vinni. tiszta flash
-
Mike
veterán
-
Modst3R
senior tag
válasz
ProgenXL #39040 üzenetére
Igyvan, és nem venne senki shark cardot (én mondjuk nem ismerek senkit aki vett) - szegényeknek kenyérre kell
Érdekesség a játék neve GTA - Grand Theft Auto - szabad fordításban - nagy kocsi lopás, nem pedig Limited Theft Auto - csak azt lophatod el ami nem túl drága! + Van olyan aminek nincs értéke csak ritka pl sprunk van - h azzal kinek árt aki hazaviszi...XDDDDD -
drachoHUN
senior tag
válasz
ProgenXL #38996 üzenetére
Azért nem lenne sok, mert Broughy totál megbízhatóan elvégzi a Top Speed teszteket is. Youtube-on ő az akinek bármit el lehet hinni, ami GTA versenyzéssel kapcsolatos.
1 dolgot azonban érdemes megjegyezni, hogy a tesztpályája kevés gyors kanyart tartalmaz, így például lehet, hogy ott az X80 gyorsabb, mint a T20, összességében azonban fordított a helyzet. De azok a köridők nagyon jól reprezentálják az erőviszonyokat a különböző klasszokban.
Nem csak a köridőkre kell figyelni, hanem a videóiban elhangzó információkra is, mert igencsak hasznosak. Az előbbi T20, X80 példa erre is tökéletes. Hiszen ha nem csak a köridőre figyel az ember, akkor leszűrhető belőle, hogy bizony nagy átlagban az X80 nem jobb, mint a T20.A kiegyenlítettebb klasszokban, pedig nincs is olyan autó, amire azt lehet mondani, hogy minden pályán a leggyorsabb opció. Ez eddig a Supercar kategóriában is így volt. Valahol a T20, valahol az FMJ, valahol az X80 volt a király, de nem nagy különbségekkel. Az új autókkal ez eléggé megváltozott.
Szóval ha valakit érdekel a téma, akkor Broughy videóit ajánlom, nem holmi MrBossFTW féle drag tesztek, vagy random orosz videók.
A fentiek persze arra vonatkoznak, aki a catchup ON és slipstream ON beállításoktól a falra mászik. Ha ő a host, akkor kikapcsolja.
-
-
rup1u5
nagyúr
válasz
ProgenXL #38988 üzenetére
Ahelyett, hogy egy rendes, normális hosszú szakállat tennének már be onlineba! Az elejétől várom már, hogy a buzis borosta helyett végre valami férfias, dzsungel-szakállat aggathassak a karakteremre!
Ezek nagyon nem érdekelnek. Vettem tegnap egy Banshee-t oszt feltuningoltam kicsit. Kipróbáltam a versenyeket és poénosak a pályák meg tényleg jól el lehet rajtuk hülyülni de elég idegesítő az amikor én csak a két darab rallyautó közül tudok választani a 8-10 másik versenyző meg nyomul az übertuningos páncélozott kurumával meg egyéb klasszisokkal gyorsabb kocsikkal.
Ezt valaki elmagyarázhatná nekem mert én nem értem. -
Kiskokó
veterán
válasz
ProgenXL #38876 üzenetére
Csaó
Ja velünk volthogy kidobált embereket setup közbe.
Jó ha van egy tapasztaltabb játékos. én ezeket még elsőre csinálom... nem tudom mennyire vagyok béna
Vezetni se tudok annyira ... de azért úgy érzem nagyon cink nem szoktam lenni
Bezzeg a Bmiki!!! ugye ?
Ő phs egyáltalán?
Saabe 60
-
INMOTEP
őstag
válasz
ProgenXL #38876 üzenetére
Az ismerősömmel kb csak külföldiekkel nyomtuk mostanában a heisteket mert nem volt más választásunk ,éppen aki bejött random .Tapasztalat : Van aki belép ,heist indítva majd kilép csak a szívatás miatt ,volt olyan aki szépen csinálta a dolgát ,majd a legvégén amikor célba érnénk direkt meghal és rögtön ki is lép .Olyanok meg főleg szép számmal akik konkrétan nem fogták fel hogy pl helikopterrel könnyebb megcsinálni a szigetes heistet ,meg nagy bankot kurumával .Ők úgy konrkétan hardon 30-50 es szinttel motorral vágtak neki ,
-
válasz
ProgenXL #38755 üzenetére
Én inkább a console karakter import, moddolt fiókkal + car dupe +impromptu race kombinációra szavaznék.
A lenti srácnak az össz pénze 14 117 euróba kerülne, kedvezmények nélkül. Kétlem, hogy ennyit költött volna a játékra.
figure85: Igen. Nem akarok védeni senkit, de kicsit igazságtalan, hogyha valaki felvett mondjuk 10 millát pénzesőből az kapja a bant meg a flaggelt accountot, azok akik milliárdokat csalnak, meg nem. Bár, ha azt nézzük, hogy szimulátor, akkor egész jól lemodellezték a valóságot.
Plata: Elég hülye vicc, még a végén a falra festett ördög megjelenik, aztán majd csodálkozol, ha téged vesznek elő.
-
negyven2
veterán
válasz
ProgenXL #38755 üzenetére
Talán ugy ahogyan a sok ONE-os, PS4-es hülyegyerek. X360/PS3-on behackelik/hackeltetik maguknak a milliárdokat, szinteket, glitcheket, majd áthozzák a profilukat az új kiadásba.
A röhej az, hogy a Rockstar már magasról sz*rik a videós bizonyítékokra.
Múltkor küldtem egy emberkéröl Xbox-os profilos linket ahol az általa készített videók voltak (xbox-on a beépített videórögzitö fájlai ide kerülnek fel). Ott látszott a 1500 milliárdos vagyona, a csak fejből álló karaktere, a 89000 K/D-ja (ez mondjuk gyorsan lezuhant, mert én már csak 4-es K/D-al találkoztam vele)
A Rockstar válasza annyi volt, hogy nem fogadják el ezt bizonyítéknak. Jelentsem őket játékon belül.
Úgye a legtöbb ilyen emberke csak Ragelni jár fel gta-ba (akár publicba, akár kuldetesbe).
-
válasz
ProgenXL #38752 üzenetére
Mondjuk korábban linkeltem a 300 milliárd dolláros accounttal játszó emberkét. Ezek után milyen visszaélésről beszélünk? Mitől tartanak?
(Ha az elmúlt 4000 szinten csak PSt farmolt volna, akkor se lenne ennyi pénz nála. És azon felül, hogy nem banolták ki, vígasz tesz fel magáról videókat...)
-
válasz
ProgenXL #38456 üzenetére
Hát, talán annyit, hogy amikor a csaj felhív, hogy van spéci áruja, akkor tényleg értékesebb ládát ad. Állitólag, nekem nem tűnt fel. Meg magyarázzák, hogy miért kell publicban játszani ezt, de nekem nem áll össze...
Tegnap este miatt bocsánat, hogy nem reagáltam senkinek az inviteokra. Letudtam a napit, aztán bebambultam félálomban a meccs előtt.
-
Plata
félisten
válasz
ProgenXL #38321 üzenetére
Az enyém rondább színű,úgy találtam én is,a lopott kocsis garázsban tartom.
Kedvenc kocsim nem valami erős.
[link]
Igaz a kép készítése után rájöttem hogy a kocsit kis szinten vásároltam,és nem tudtam rendesen fel tuningolni,vagy 250 ezerért még lehetne venni rá dolgokat.
Ez a leggyorsabb járgányom,és az egyetlen szuper autóm.
[link] -
válasz
ProgenXL #38290 üzenetére
For free chrome Sport category rims: Win 50 Captures
For free chrome Lowrider category rims: Deliver 100 packages in Captures
For free chrome Offroad category rims: Kill 100 package-carrying players in Captures
For free chrome High-End category rims: Complete the final mission for any heist 50 times
For free chrome Tuner category rims: Complete setup missions for any heist 50 times
For free chrome Motorcycle category rims: 100 Kills while wearing nightvision goggles
For free chrome SUV category rims: Be on the winning team of 50 LTS jobs
For free chrome Muscle category rims: Be last player alive in 50 LTS jobs -
Plata
félisten
válasz
ProgenXL #38255 üzenetére
Miután leadtam repülővel az árut,és kiírta hogy sikeres eladás,nemsokkal később a karimat kidobta a repülő.Na persze az meg lezuhant,egy benzinkútra.Kaptam csillagot és kint voltam a francba,valami vacak hegyoldalban,jött a vonat felugrottam rá és azzal mentem be a városba.Vagyis mentem volna,ahogy beértünk a városban az alagútban a karim lefejelt valami csövet.
Ez még nem ölte meg,vígan mentünk tovább újra felmásztam mozdonyra,de jött a híd,a híd meg olyan alacsony épp belefér a vonat,a karim felkenődött a hídra.
Na ettől megpatkolt.
Sikerült képet készíteni amikor még az alagútban le bukfencezik a mozdonyról,de olyan előnytelen kép lett hogy inkább töröltem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- BONTATLAN iPhone 16 Pro Max Fehér Titán 256GB
- BONTATLAN iPhone 16 Pro Max 256GB Natúr Titán
- 4G/LTE! DELL 7320 DETACH MagyarLED - 13.3" Touch 100% sRGB FHD+ i5, 16/1TB WiFi6/TBolt4 GARI +SZÁMLA
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2027.11.09. Apple jótállás
- 7db Dell Latitude 7420,14"4K UHD,i7-1185G7,16GB DDR4, értékcsökkentett
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! Dell Latitude 3380 - i3-6GEN I 4GB I 128GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest