Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz ProgenXL #38456 üzenetére
Hát, talán annyit, hogy amikor a csaj felhív, hogy van spéci áruja, akkor tényleg értékesebb ládát ad. Állitólag, nekem nem tűnt fel. Meg magyarázzák, hogy miért kell publicban játszani ezt, de nekem nem áll össze...
Tegnap este miatt bocsánat, hogy nem reagáltam senkinek az inviteokra. Letudtam a napit, aztán bebambultam félálomban a meccs előtt.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Plata
félisten
válasz ProgenXL #38321 üzenetére
Az enyém rondább színű,úgy találtam én is,a lopott kocsis garázsban tartom.
Kedvenc kocsim nem valami erős.
[link]
Igaz a kép készítése után rájöttem hogy a kocsit kis szinten vásároltam,és nem tudtam rendesen fel tuningolni,vagy 250 ezerért még lehetne venni rá dolgokat.
Ez a leggyorsabb járgányom,és az egyetlen szuper autóm.
[link][ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz ProgenXL #38290 üzenetére
For free chrome Sport category rims: Win 50 Captures
For free chrome Lowrider category rims: Deliver 100 packages in Captures
For free chrome Offroad category rims: Kill 100 package-carrying players in Captures
For free chrome High-End category rims: Complete the final mission for any heist 50 times
For free chrome Tuner category rims: Complete setup missions for any heist 50 times
For free chrome Motorcycle category rims: 100 Kills while wearing nightvision goggles
For free chrome SUV category rims: Be on the winning team of 50 LTS jobs
For free chrome Muscle category rims: Be last player alive in 50 LTS jobsHave you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
-
Plata
félisten
válasz ProgenXL #38255 üzenetére
Miután leadtam repülővel az árut,és kiírta hogy sikeres eladás,nemsokkal később a karimat kidobta a repülő.Na persze az meg lezuhant,egy benzinkútra.Kaptam csillagot és kint voltam a francba,valami vacak hegyoldalban,jött a vonat felugrottam rá és azzal mentem be a városba.Vagyis mentem volna,ahogy beértünk a városban az alagútban a karim lefejelt valami csövet.
Ez még nem ölte meg,vígan mentünk tovább újra felmásztam mozdonyra,de jött a híd,a híd meg olyan alacsony épp belefér a vonat,a karim felkenődött a hídra.
Na ettől megpatkolt.
Sikerült képet készíteni amikor még az alagútban le bukfencezik a mozdonyról,de olyan előnytelen kép lett hogy inkább töröltem. -
ot93
senior tag
válasz ProgenXL #38160 üzenetére
Értem, de win 7 alatt jó volt átlag 50 fps-el, nem nagyon ment 45 alá... hozzá kell tenni, hogy 1280x1024-es monitoron játszok, de a lényeg, hogy ami 7-nél jó volt, az 10 esetén nem... tehát képes volt ez a konfig jobb teljesítményre is... Szerintem szoftveres gond lesz.
[ Szerkesztve ]
CRF300L
-
Mike
veterán
válasz ProgenXL #37888 üzenetére
ezzel együtt csütörtök este papamacival dobozt szedegetve, közben vip küldiket csinálva, kerestem olyan 350k-t és 2 szintet léptem (ő nem tudom mennyit keresett) cc 3 órányi játékkal
(#37880) Plata
na ezért kell a buzzard
kicsi, fordulékony, gyors,
nem úgy mint a savaga, amit ha nem veszek meg, most lenne 2,5 millióm (igza nem,, mert elbesztam volna a pénzt kocsikra, tunningra)[ Szerkesztve ]
-
Racer77
tag
válasz ProgenXL #37848 üzenetére
Azt is számold hozzá hogy mennyi időt áldozol rá, ugye 3 ládával 1/3ad idő az egész történet. Tehát az jobban fizet elvileg , de nem igazán éri meg, egyre nehezebb kevés emberhez joinolni. Nekem pl a kis raktár feltöltése és eladása volt közel 1óra 3asával. Elment kb 15ezer löszerre meg, életre páncélra, mert jött a sok ember hentelni. PS heist még mindig messze jobban fizet, van pár új mission meg érdekes lehet vele szorakozni, de azért a rockstarnal se hülyék, hogy túl sok zsét adjanak
-
geckowize
őstag
válasz ProgenXL #37823 üzenetére
Kuruma kibír egy rakétát? Én eddig nem így vettem észre.
(#37822) BigStraw: A turreted limo szerintem egy kalap szart sem ér, Insurgent Pick-up, ha nem bánod, hogy nem lehet a tiéd, csak lehívni tudod 200 dollárért, viszont jöhet haver lőni rá, ha nincs haver úgysem aki beülne lőni, akkor szerintem a simát vedd, azt tudod átfesteni is, tuningolni, ha felrobbantják akkor amellett, hogy aki felrobbantotta, állja a biztosítónak a költséget, a mors mutualt felhívod és request personal vehicle-vel meg odaterem ingyen 1-2 perc alatt.
-
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz ProgenXL #37788 üzenetére
Kezd kicsit már gáz lenni, hogy lassan egy kisebb yacht áráért adnak egy autót...
Egyediek, de elsőre nem kapott el a meg akarom venni láz. Hála az égnek.
Tegnap tényleg jó volt a nyugis open, ezt mindenképpen folytani kell.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Źşë'
addikt
válasz ProgenXL #37698 üzenetére
van 63 millája, de ott idegeskedik... btw. R*-nak gratulálok am, megint kitalált egy olyan játékmodot amit sok nyomi troll meg nub tönkrevág... nem hiszem h sűrűn fogok benne játszani
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
gyimger
őstag
válasz ProgenXL #37669 üzenetére
Én meg komolyabban belementem a Secu melóba. Időnként kaptam 7500-t, de áru leszállítása után semmit. Mire megkapnám azt a rendszeres 7500-t, addig megcsinálok egy Heistet 100.000-ért.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz ProgenXL #37585 üzenetére
Csak garázs legyen hozzá, mert az 50 hely az kevés. (Vagy fel kell adnom, hogy az armored/sima autókból csak egyet veszek és nem párban. )
Nekem mára ennyi, amíg bent voltam, addig 50-ből kb 1x tudott menteni, pénzt bukni meg nem akarok. Kitartást annak, aki még marad.
[ Szerkesztve ]
-
gyimger
őstag
válasz ProgenXL #37479 üzenetére
Részemről is ennyi. Nem indítok vállalkozást úgy, hogy idegenek oldalán harcolok idegenek ellen. A Heist scriptelt, de biztos a nyereség, nem futsz (mindig) csalókba, nem a véletlenen múlik, kaszálsz-e vagy sem. Egyszer szívesen kipróbálom, de azért nem szeretem az olyan játékrészt, ahol másokon múlik a szórakozásom.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz ProgenXL #37455 üzenetére
Hát, ez is super kategória lesz.
A rossz hír, hogy úgy tűnik nem lesz extra garázshely, és az iroda olyan, mint a yacht: nincs hozzá garázs és nem is számít bele az 5 házba/garázsba.
Mike: 22 az szerintem a warehouse maximális száma lesz, amit az organization-höz tudsz venni.
[ Szerkesztve ]
-
gyimger
őstag
válasz ProgenXL #37343 üzenetére
Nagyon kíváncsi vagyok erre a vállalkozás-témára. Kíváncsivá tett a dolog, talán majd pénzt is lehet fialtatni, hogy legyen egy kis automatikus bevétel, mire visszanézek. Gondolom köze lesz a VIP rendszerhez és testőröket kell majd fogadni. Anno összegyűjtöttem 10 milliót a yachthoz, de végül nem vettem meg, akkor majd most befektetem vállalkozásba.
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz ProgenXL #37280 üzenetére
Szerintem a tegnap este kicsit Benny Hilles volt, főleg amikor a PS végén a felrobbanó motor úgy repült, hogy letarolt téged. Ilyet szerintem még direkt is nehéz lenne összehozni.
Én élveztem, jókat nevettem. Nem a leghatékonyabb PS volt, amin valaha voltam, de nem volt rossz.
A sikátorban amikor a háztetőre esel, akkor nekem mindig arccal tompít a kiscsaj. Ott lehet valahogy talpra érkezni? Magas strength-vel nem erdekelne, de még gyenge a karakter és elég sokat sebződik így.
-
Bjørgersson
félisten
válasz ProgenXL #37273 üzenetére
Nem egyszerűbb lenne az itteni képfeltöltőt használni, majd egy gombnyomással beilleszteni a képeket, hogy aztán nekünk is egyszerűbb legyen nagyban megnézni őket?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz ProgenXL #37209 üzenetére
Nincs azzal baj, csak 5:4 és a 21:9 jobban kitűnik egymás mellett. Én anno ezelőtt egy Samsung 2233BW-t használtam, kb 6 évig, előtte meg egy 17" LG Flatront - huh, az kb. egy örökkévalóság volt, mire le tudtam cserélni.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz ProgenXL #37203 üzenetére
Basszus, annyira furcsa ez a képarány az én asztali nézetemen. Viszont a játék sokkal szebben néz így ki.
Dubstához még kéne 23 szint, szerintem nem lesz meg, holnap meló.
Remélem az tényleg nem csak egy grafikai elem, hanem működő fegyvertár. Már csak azt remélem, hogy a garázsokból is lesz legalább +10 vagy +20 hely. Remélem, hogy a super kategória miellett lesz sport vagy sedan is, ami használható statokkal rendelkezik.
Online kicsit felbuzdultak az emberek a trailer után, folyamatosan csipog a telefon. Kb. mint hétvégén csúcsidőben.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Ubuntu Linux
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen egeret válasszak?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Automata kávégépek
- Dell notebook topic
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
Állásajánlatok