Hirdetés
-
GAMEPOD
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
Nem tudom mi a bánat van itt mostanában. Biztos a hold állása de kriminális mélységbe sülyedt a topik színvonala. Sok régi arc már nem is ír ide. Megjelenik nemsokára a Mass Effect 2 ugyhogy én is lelépek innen a csába. Addig is jó lenne ha nem provokálnánk egymást.
(#20994) Zozzy:
Köszi az észrevételeket. Ha lesz hozzá kedvem (Mai nap után nem sok van. Pláne hogy fél napig írtam az új első hsz-t) és pár óra szabadidőm akkor összeszedem a többi infót is és kiegészítem az első hsz-t.
Úgy tapasztaltam és mások is azt írták, hogy első indítás után érdemes az első küldetést megcsinálni, menteni és csak utánna visszarakni a régi mentett állást. Nálam is ez vált be. -
rup1u5
nagyúr
Érintőleges téma:
Mellékesen jegyezném meg puttputt-al kapcsolatban, hogy igazából soha senki nem bántotta őt ebben a topikban, csak túlérzékeny a drága mint egy tinilány.
Itteni pályafutása végén linkelte a legújabb simple native trainer-t, miközben épp csítereken ment a bosszankodás. Erre reagálva én normális hangon megkértem, tegye már meg, hogy a jövőben nem linkel trainer-t, mert aki akarja amúgy is megtalálja. Valamiért ez tette be nála a kaput. Több magyar oldal is van akik erre vannak szakosodva. Fölöslegesnek tartom elvinni a topikot abba az irányba, hogy csak a letölthető hot-dog stand mod-okról, trainerekről, ilyen-olyan sufni mod-okról szóljon. Végülis ez a topik a játék ugymond "hivatalos" topikja itt a PH!-n és fölöslegesnek tartom, hogy az új játékosok rögtön ezzel a modding-trainer témával találkozzanak elöszőr. Jó lenne inkább ha a normális tiszta játékon lenne a hangsúly itt nálunk, elvégre itt több a felnőtt, 30 fölötti felhasználó. Minden más topik netszerte a 10-enévesek tanyája. Aki meg mod-ok után érdeklődik annak jó kiindulópont az első hsz-be linkelt néhány oldal. Noha soha semmilyen rossz érzést nem tápláltam puttputt irányába, csípte a szemem hogy egy olyan user aki nem multizik GTA 4-ben semmi másra nem képes csak trainerek és mod-ok linkelgetésére. Ugy gondolom, hogy ezzel a tevékenységével ártott azoknak (pl én) akik minden körülmények között tisztán szeretnének játszani. Tisztában vagyok vele hogy sokaknak más a véleménye ezzel kapcsolatban ezért nem is reagáltam a tevékenységére amíg mod-okról volt szó de a trainer már sok volt. Szeretném ha ezek a nem hivatalos "buherálások" kívül esnének ezen topik vonzáskörén. Többek között ezért maradt ki az új első hsz-ből a commandline.txt-s és nomemrestrict-es buhera is. Elég jól látható volt új játékosok érkezésekor, hogy az első hsz olvasása után sokan rögtön a commandlineolással kezdek. Aztán csodálkoztak hogy eltünedeznek a textúrák. Innen már csak egy lépés és kész is van az egyszeri júzer aki mindenhol világgá fogja kürtölni, hogy mennyire szar játék a GTA 4, holott lehet hogy sosem próbálta ki buherálás nélkül, a rendszerének megfelelő optimális beállításokkal és a legújabb peccsekkel.
Zászlómra tűztem a jelszót!:
"Tartsd tisztán a GTA 4-edet!" -
rup1u5
nagyúr
válasz
bendzso #20937 üzenetére
Késő.
Már be is tették a modok.
Egyébként én is ezt a térképet szoktam használni.Sajnos most lépek haza, ugyhogy már nincs időm bíbelődni vele. (amugy is már az egész nap ezzel ment el)
De ha éreztek rá ingerenciát megtaláljátok az egész első hsz konvertálatlan változatát a moderátort keresek topikban. Egészítsétek, javítsátok és kérjétek meg az újbóli cserét. -
rup1u5
nagyúr
Kérnék szépen véleményeket erről a lehetséges első hsz-ről.
Olvassátok végig és szóljatok a helyesírási hibákért!
Bele lehetne még venni a steam-es változat-ot is de nagyából ez már szerintem oké. -
rup1u5
nagyúr
Van egy kis szabadidőm ugyhogy elkezdtem pofásítani az első hsz-t.
Kéne még pár dolog:-Jó lenne ha a DVD-s install mellé valamelyik Steam-es kispajtás is összefoglalná a "telepítés" menetét és a steam-el kapcsolatos legfontosabb és legyakoribb buktatókat.
-Erősen gondolkozom, hogy belevegyem-e az első hsz-be a NOCD.exe-t de nem vagyok 100%-ig biztos benne hogy az most warez vagy nem warez, hiszen én még rockstar oldaláról töltöttem le. Egyelőre ennyi. A felével már kb megvagyok. Nemsokára linkelem.
-
rup1u5
nagyúr
Itt lehet próbálgatni az első hsz-t.
Akkor mondom az ötleteimet:
-Nagyon fúrcsa a magázódás, pláne hogy hol tegez, hol magáz. PH!-n nem divat a magázódás. Szerintem bátran tegezhet az első hsz.
-Ha már első hsz és minden új arc fennakad a magyar live regisztráción akkor vastag betűkkel emeljük ki, hogy angliát vagy amerikát adjuk meg regisztrációnál.
"7: Miután minden telepítésre került, szükséges az internet kapcsolat, hogy ellenorizni kell a kiadás dátumát, hogy elmúlt e."
Ez így nagyon csúnya!
Inkább valami ilyesmit: "Telepítés után a játék ellenőrzi a kiadás dátumát. Ehhez internet kapcsolat szükséges!"(#20900) gabor85:
low 3d módba váltott a gtx ami annyit jelent hogy visszaveszi az órajeleket 400/800/600-ra és így játszahatatlan számomra.20-25fps-el nem tudok játszani. Elöszőr multi közben váltott vissza. Ilyenkor kénytelen vagyok újraindítani a gépet hogy helyreálljon. Másodszorra mikor invitáltál és betöltődött a multi, már rögtön az elején ismét leváltott low 3d-be. Ugyhogy inkább mentem aludni. Ez igazából nem a játék hibája. Azóta csinálja ezt a gtx mióta új biost flash-eltem rá. Sokáig tökéletesen működött és tegnap újra ezt csinálta. Igazából nem értem. Már a régi biost is visszaraktam de mégis előfordul időnként.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
medvezsolt #20882 üzenetére
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #20856 üzenetére
Látszik, hogy sok munka volt vele.
-
rup1u5
nagyúr
Miért? a steam-es változatot nem kell telepíteni?
Nekem DVD-s van ugyhogy fogalmam sincs nálatok steam-eseknél hogy megy.
Újratelepítés, regcleaner futtatás, contig.exe futtatása általában nálam megoldást hoz.
Hozzáteszem, hogy nálam csak egyszer volt eddig szükség újratelepítésre, mikor nem akart működni a multi. Akkor sem a telepítéssel volt a gond, hanem a mentett állások és a régi xlive profil visszamásolása okozta a galibát.(#20832) FanatiK:
Eredeti GTA 4 nálam tökéletesen fut Win7 64bit alatt.(#20835) csakegyreg:
(használd!)
Hot coffe nincs GTA 4-ben.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
medvezsolt #20828 üzenetére
Nem ismerem a L4D-et. Ezért nem mond sokat a videó de a megvalósítás jó!
(#20829) Zolás: Van hogy nekem is ezzel a hibaüzenettel lép ki. Teljesen random módon csinálja. Tegnap egész éjjel tökéletesen futott, máskor meg kétszer is kilép ezzel a hibával. Próbáld meg újratelepíteni.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
medvezsolt #20824 üzenetére
Csak civileket látok.
pedig van multiban zombi skin is. legalább azt rájuk húzhattátok volna, bár én ehhez nem értek. -
rup1u5
nagyúr
válasz
medvezsolt #20806 üzenetére
Hol vannak a zombik?
-
rup1u5
nagyúr
válasz
KING1000 #20765 üzenetére
"Megvettem a Steam-en a játékot, szépen LASSAN letöltődött..."
Ebből nem elég egyértelmű, hogy eredeti játéka van?Dot:
SP3 fent van?(#20766) G@bi90MR:
Igen. Ezzel tisztában vagyok. Első része óta játszok a GTA sorozattal. Elég jól kiismertem már a motorját. De itt nem egészen erről van szó, hiszen ha elviszed a kocsit és felrobbantod akkor már nem ülsz benne és az nem is létezik tovább. Mégis kialakul a játékban egy olyan tendencia, ha pénzszállítókat kötsz el, hogy sürűbben fogja utánna beadni azt a típust. Ez nem ugyan az mint a repteres Flyus autó esete amit levezettél.(#20767) KING1000:
Úgy nézem, hogy ez a mod csupán a fényerőt tolja irreálisan föl és attól néz ki így. (Számomra irreális látványt kelt) Multi működik vele? -
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #20757 üzenetére
Pénzszállító kocsikra külön ki vagyok hegyezve,
most mióta újrakezdtem. Már vagy 20-at elloptam és felrobbantottam. Beparkolok vele egy gázpalack mellé, kiszálok, távolabbról szétlövöm a palackot és már lehet is gyűjteni a pénzt. Volt amikor zsinórban 3-at kötöttem el és robbantottam fel. Egyikkel fölmentem a befejezetlen hídra, amin az ugrató is van és amikor visszafordultam, hogy lejöjjek, ott parkolt a hídon
egy másik pénzszállító. Melléparkoltam és egy gránáttal mindkettőt felrobbantottam. Érdekesen viselkedik a játék. Úgy vettem észre, hogy ha elkezdem gyűjteni a pénzes kocsikat akkor sorban adja be őket. Volt amikor csak azért nem tudtam elvinni a következőt, mert a zsaruk még javában üldöztek az elöző robbantás miatt a pénzszállító meg éppen jött velem szembe miközben menekültem.
Föl is nézek egy kis multizásra most.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Crytek #20737 üzenetére
Olvasd el.
Egyébként már nagyon sokszor le lett írva itt a topikban minden.
Keresőt érdemes használni.
fsb1000 is levezette már párszor.
Legutóbb itt. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #20659 üzenetére
tdm-ben valóban jó lehet, hogy gyorsan tudsz kommunikálni a csapattársaiddal.
tényleg! olyat nem lehet csinálni benne, hogy csak a csapattársak hallják egymást?
úgy lenne igazán jó.koordinálni a bekerítő hadműveletet.
a tegnap esti rövid turf war is bejött nekem, bár nem volt esélyünk Kommy-val. -
rup1u5
nagyúr
válasz
fsb1000 #20635 üzenetére
Ha egy táp megbízhatatlan, rossz hatásfokú, veszélyes akkor azt kerülni kell. Fölösleges a 12v-os ág témán rugózni. Persze hogy fontos! Akinek valóban fontos mert quad-ot vagy i7-et akar tuningolni annak ott a Corsair VX450 az egyesített 12v-os ágával. De ne emlegessük már a Codegen tápokat a megbízható szóval egy hozzászólásban. Mitől lenne jó a Codegen 12v-os ága ha úgy szar és veszélyes az egész táp ahogy van?
Az a véleményem, hogy egy jó gép alapja a megbízható táp. Egyszer kell csak egy jó tápra kiadni és az hosszú évekig elég. Nézd csak meg az én 420W-os Enermax Noisetakerem-et mit visz! 5 éve használom és sokadik konfigomat szolgálja ki. Meg se kottyan neki a húzott Quad és a húzott GTX 260. (18A-t tud a 12v-os ágon) A 12-es venti ugyanolyan halk rajta mint újkorában. HKC-ről is olvastam olyat hogy előfordul olyan tipus ami normális béllel van szerelve de mezei júzer erről mit sem tud. Jobb biztosra menni mert sok múlik rajta.
Én azt mondom ha táp akkor Enermax, Corsair vagy FSP körül érdemes nézelődni és le van tudva évekre. -
rup1u5
nagyúr
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Daffni2 #20626 üzenetére
Nem néztem milyen tápja van, csak a videót.
kodegány! ájáájjj!
azt bizony el kéne dobni jó messzire és belerúgni kettőt...vagy hármat.(#20628) fsb1000: azért ez ennél kicsit összetettebb bár nem vagyok szakértő táp témában. nem a 12v-os ága miatt szar vagy nem szar és egy ilyen keveset fogyasztó konfigot valszeg el is vinne évekig de mivel semmiféle védelem nincs benne és olcsó alkatrészekből is van így föl-le ugrálhat a feszültség amivel simán kinyirhatja a lapot. gyakorlatilag codegen=oroszrulett.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
JetiRulez #20623 üzenetére
Szerintem édes mindegy hogy ezen a konfigon mit állítassz be video driverben. Éppen hogy ütöd a minimum konfigot alúlról. 1.8ghz.
Húzzad azt a procit ameddig csak engedi a lapod! Egyébként más konfignál sem hiszem hogy lenne érezhető különbség quality és performance beállítás között.
-
rup1u5
nagyúr
Ha csak freeben lehet az gáz. Megnézem majd. Azért összeugorhatnánk egy ilyen estére páran. Legfeljebb kirugdosunk minden idegent.
(#20611) -Zeratul-: Fölvettelek aztán majd meglátjuk mit alkotunk.
(#20608) Robi86: Na gyere csak fel végre multizni és nem lesz ilyen nagy a szád!
Ginkrp a kaméleon sniper észrevétlenűl kosztja rád fejlövéseit!
(#20617) Mariann294: Nézhetnénk pár új dolgot ha legközelebb összejövünk. Nekem rankedban a Hangman's Noose is bejött amit Zsé küld állandóan. A tegnap esti ugrálás egészen mókás volt. Ja! És jó lett a videód!
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Robi86 #20605 üzenetére
Mert ritkán fordul elö, hogy mindenki ugyan azt akarja játszani. Ami itt 70%-ban favorit az a free mode és 30%-ban race, cannon ball run. Amit én sajnálok, mert jó lenne PH!-sokkal death match-elni és team death match-elni is, zárt szobában. Team maffia work szintén nagyon jó szerintem. Ha összejönne innen minimum 8 ember akiknek lenne kedvük egy este csak egymást gyilkolászni és elfelejteni kicsit a free mode-ot, akkor én szívesen csinálok privát játékot és invitálok mindenkit.
-
rup1u5
nagyúr
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #20467 üzenetére
Elég érthetően leírtam, hogy mi volt a furcsa:
Problémám nem volt vele csak nem értettem miért kell másokat ignorálni ha szólnak hozzád és pláne ha te invitálod őket. Meg azt sem hogy miért nem válaszoltál a kérdésekre és a privátra. Nem számít. Biztos nehéz napjaid vannak.Sajnálom, hogy megsértődtél azon hogy kétszer kilőttelek de én azt a kevés időt amit multizásra szánok szeretem minőségin eltölteni. Mivel néma voltál így próbáltalak kimozdítani.
A táncikálásban amúgy mi a jó? Ilyenkor mit csinálsz otthon a gép elött? Hátradőlsz elégedetten és élvezettel szemléled hosszú perceken át? Nem unod még ezt a táncikálós dolgot? Csak azért kérdezem mert hónapok óta ez megy.
Szóval nincs okod sértődni szerintem. Tessék megmondani, hogy mit akarsz és mit nem és ne invitálj fölöslegesen itt a fórumban mindenkit ha ennyire antiszociális hangulatban vagy. -
rup1u5
nagyúr
válasz
JetiRulez #20464 üzenetére
Itt nincs server.
fsb1000 itt nagyon jól leírta a lényeget. -
rup1u5
nagyúr
válasz
BloodyEddie #20457 üzenetére
Ok. megnéztem. Ott vagy a listámban.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
BloodyEddie #20457 üzenetére
Mint ahogy az elöbb is írtam, próbáltam Zolee-ra meg Mariann-ra hatni, direkt azért mert te mint új ember velünk voltál multiban. Kérdeztem, hogy van-e kedvük versenyezni, kérdeztem, hogy csinálunk-e valami értelmeset, semmi válasz, még annyi se, hogy "hagyajatok békén". Mariannak még privátot is írtam, hogy mi van vele és hogy jöjjön versenyezni. Semmi válasz. Ezt az egyedül táncolok multiban dolgot sehogyan sem értem.
Úgy gondolom, hogy ha meginvitálunk itt a topikban mindenkit, hogy este gyertek multizni! És pláne ha sok az új és lelkes ember akkor illene kedvesnek de minimum kommunikatívnak lenni és nem bezárkózni az elefántcsonttornyunkba. Az elmúlt 1 évben mindkettejüket nyitott, kedves embernek ismertem meg. Ezt a tegnap estit egyikőjüknél sem tudom hova tenni.Te viszont még velünk voltál utánna 1-2 verseny erejéig ha jól emlékszem. Miért nem maradtál tovább? 1:30-ig toltuk és tök jó volt. Be is jelöltelek barátnak játék közben! Nézd már meg légyszives, ha elindítod a játékot, hogy ott vagyok-e a barát listádban és ha nem akkor igazolj vissza pls. Szeretnék nyitott emberekkel játszani alkalomadtán.
(#20459) bendzso:
jááááj!sgtkanyo :
-
rup1u5
nagyúr
válasz
fsb1000 #20452 üzenetére
Én is pontosan az ilyen hülyeségeket szeretem. Azért is birom a CB-t, mert nagyon sok múlik a kezdésen. Vicces mikor rángatjuk egymást kifelé az autókból. Különösen jó mikor vagyunk 6an, 8an és nagy tumultus alakul ki egy kereszteződésben. Vicces gázolások tudnak kialakulni. Tetszett a kamionos mutatványod.
Én is régifajta multizást terveztem de hiába kérdezgettem Mariann-t, hogy mi legyen nem válaszolt. Kissé antiszociális volt tegnap este. Ott is hagyott minket válasz nélkül. Lehet, hogy zokonvette, hogy felrobbantottam kétszer de egyszerűen nem tudom megérteni mi a szórakoztató abban, hogy "beöltözünk" öreglánynak és elvonulunk egyedül egy club-ba táncolni.
Ehhez nem szükséges feljönni free-be, vagy meg is lehet írni a többieknek ha kérdezik, hogy "bocs srácok de most magányra vágyom".
Nem ilyennek ismertem meg őt.
Szeretem ha van koncepció és nem csak selector meg trainer....
Azt kedvelem ha összedugjuk a fejünket és abból általában kisül valami szórakoztató de hogy vagyunk 4-en, 5-en a város különböző pontjain, távol egymástól.............akkor inkább ökörködök single-ben.
-
rup1u5
nagyúr
Megvagy!
(#20376) fsb1000: Köszi a frappáns összefoglalót!
(#20369) Mariann294: Mikortól leszel fent? Én most fönt vagyok és tolom kicsit a single-t.
(#20379) fsb1000: Nem te vagy az egyetlen!
Én is sok "barátot" szereztem már az állandó beszólogatásaim miatt. Különösen SGTKanyo-val "kedveljük" egymást nagyon! Ahol ő bent van én onnan rövid úton kilépek. -
rup1u5
nagyúr
válasz
BloodyEddie #20372 üzenetére
nem talállak ilyen névvel.
keress rám:
live-on Ginkrp
socialclub-on KingrpAztán este gyülekező!
-
rup1u5
nagyúr
válasz
BloodyEddie #20361 üzenetére
Állítsd át a windows nyelvét angolra.nni fog amerika.
(#20364) Kommy: Ha érzel rá ingerenciát, összedobhatnál egy első hsz tervet, aztán mindenki hozzáadja amit még érdemesnek gondol és megkérünk egy mod-ot hogy tegye be. De akkor már legyen szép kerek!
Képekkel, miazmás........
-
rup1u5
nagyúr
válasz
RasHaN #20347 üzenetére
Játékban előveszed a telefonod (felfelé nyil), ott megkeresed a multiplayert, aztán live és igy tovább. Kezdj el barátokat gyűjteni és látni fogod ha be vannak lépve, tudsz hozzájuk csatlakozni multiba vagy ők is tudnak invitálni. Socialclub webldalon keress rám és felveszlek szivesen. Ginkrp a nickem....vagy mond a te nicked és felveszlek.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Scholes9 #20343 üzenetére
hú de megkutyulták a dolgokat ezzel a steam-el.
ha jól látom minden másképp működik vele, tehát az itteni öreg dvd-s gta-sok tapasztalata sem ér sokat ebben az esetben.
Ez volt a dvd-s kiadás után is tavaly. Netszerte minden topikban csak a problémák.
Nektek steam-eseknek kell rájönnötök a megoldásra. Ha vagytok olyan kitartóak, hogy nem törlitek csukloból az első hiba után. -
rup1u5
nagyúr
válasz
madgie #20332 üzenetére
Végülis igazad van.
Én még 12ezerért vettem meg tavaj decemberben. Nem mondom azt, hogy én nem szivtam vele de mivel ennyit fizettem érte, mindent elkövettem, elkövetek, hogy működjön rendesen. Volt hogy hónapokig nem engedett multizni a játék. Az első hsz-el nincsen semmi baj. A commandline.txt-s manőver nemsokkal a játék megjelenése után került bele. Azóta megjelent 4 patch. Ezek közűl ha jól tudom a 4. már nem teszi lehetővé, hogy használd a commandline.txt-t. Több mint egy éve "lakom" itt ebben a topikban. Rengetegféle hibával, jöttek már ide. Úgy látom ez a steam-es kiadás mégtöbb új hibát hozott magával. Nem megy ez a Rockstarnak.
Nálam bevált az a módszer, hogy semmivel nem nyulkálok bele a játék eredeti fájljaiba. Föltelepitem, hagyom hogy első iditáskor felpeccselje magát és az optimális grafikai beállitásokat használom. Kb 8hónapja semmi bajom a játékkal. Néha el kell vele játszani a contig.exés manővert és kész.
Sajnálom, hogy ilyen rossz tapasztalataid lettek vele. Valamit nagyon elcsesztek ezzel a Steam-es kiadással ha ennyi embernek van vele problémája. Lehet, hogy ehhez a kiadáshoz is kell várni legalább 3 peccset, hogy működjön valahogy!(#20339) Scholes9: Elinditod a játékot és HOME gomb.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
madgie #20311 üzenetére
Könnyen feladod.
Nem túl bonyolúlt:
-egy live regisztráció
-egy xbox live reg.
-egy rockstar social club reg. ahova belinkeled az első kettőt.Ügyelni kell arra, hogy mindenhol angol vagy amerikai regisztrációt csinálj és kész.
Nem kell kutyulni és legfőképp nem kell az eredeti fájlokat buherálni!
Egyáltalán, hogyan jutott eszedbe rögtön commandline.txt-vel meghülyiteni elsőre?Tök fölösleges volt! A 4. patch kiüti ezt, másrészt ne a rockstart szapuld ha összekavarod az alapból érzékeny játékot.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
sislaciii #20234 üzenetére
Köszi. Akkor még nem tudtam, hogy a GPS-t el is lehet tüntetni. Különben leszedtem volna a screenshot idejére. Na majd ezután így fogom csinálni.
(#20233) Kommy: Szép lassan haladok de én is újrakezdtem. Nem lehet megunni.
kb a felénél lehetek és tök jó mert vannak küldteések és átvezetők amiket már elfelejtettem.
-
rup1u5
nagyúr
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Robi86 #20217 üzenetére
Nem tudom miről beszélsz.
Ahogy elnézem ma csak ontopik téma ment itt és a szokásosnál jobban is pörög a topik.(#20215) sislaciii: Mibe tudtál belépni? Legfrisebb patch-nek fönt kell lenni. Másképpen nem megy a multi. Live-ba sem enged addig belépni míg fel nem telepűl.
Újak! gyertek multizni! De szigorúan csak cheat és spawner nélkül!!!
-
rup1u5
nagyúr
válasz
KING1000 #20199 üzenetére
Nem vitatkozom én csak egyáltalán nem biztos hogy a gépével van a baj. Azt írtad nálad 25-30 között van általában. Ha ez neked elég akkor annak én örülök.
Tudna többet is az a 4850 ha nem gyilkolnád meg ezekkel az eszementen kimaxolt beállításokkal. Procid húzva van? Mert alapon az is kevéske egy 4850-nek. Toltam GTA4-et én is 4850-el jódarabig csak nálam egy 3.5Ghz-es E6550, majd egy 4Ghz-es E8400 hajtotta. 1680*1050-ben, medium-high vegyes beállításokkal egész jól ment. Időnként felment 40fps-re is ha jól emlékszem. Bár nálam mindíg az volt a szempont, hogy próbáljam a minimum fps-t minél feljebb tolni. Sajnos ennek a játéknak ez a legnagyobb hibája. Konfigtól függetlenűl időnként leesik 20fps alá.
(#20200) sislaciii: CPU-Z-vel nézd meg hány voltot kap a procid terhelés alatt, mert a Gigabyte lapok hajlamosak túlfeszelni a procit ha auto-n hagyjuk a beállításokat biosban.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
KING1000 #20195 üzenetére
Én sem akarlak téged elkeseríteni de nincsen nála semmi gubanc. Ez teljesen normális az ő konfigjától.
Nekem az a benyomásom, hogy inkább a te fejedben van nagy gubanc ha a helyenkénti 16-17fps nálad a "nagyon prímán megy" kategória.
Persze, hogy úgy érzed, hogy nálad nagyon jól fut ha ilyen alacsony fps neked megfelel de azért nem kéne hülyeségekkel riogatni azt akinek nem ennyire alacsony az ingerküszöbe.Én már azt észreveszem ha 34 alá esik az fps. Ha eléri a 24-et akkor meg már egyenesen fáj a szememnek a szaggatás. Számomra az az ideális ha 35-60 között mozog.
(#20193) sislaciii: Fölösleges a ramjaidat ennyire végletekig kihajtani. Teljesítményben észrevehetettlen a különbség 800 és 1000Mhz között játékokban. Én is most csupán 872Mhz-en hajtom az 1000Mhz-es ramjaimat és bőven elég ez a sávszélesség a 3700Mhz-es quad kiszolgálásához. Ne a ram sebessége legyen a limitáló tényező. Hajtsd a ramokat 1:1-ben az fsb-vel és úgy húzd a procidat ameddig csak tudod. Feszültségeket biosban ne hagyd auto-n!
-
rup1u5
nagyúr
válasz
sislaciii #20190 üzenetére
Legfrissebb patch-et tedd fell, procidat húzzad minimum 3.2Ghz-ig de az igazi az lenne ha 3.6-3.8ghz-en járatnád. És végül a grafikai beállításokat az optimálisra lődd be. View distance és detail distance valószínüleg túl magasra van állítva és ezért csinálja. Hirtelen fordulásnál mikor sok új épületet, autót, gyalogost kéne kiraknia egyszerűen elfogy a procid. 2.66Ghz nagyon kevés ennek a játéknak, hiába a jófajta wolfdale magos C2D.
Húzzad azt a procit!!
Lapod is megfelelő egy kellemes tuninghoz! -
rup1u5
nagyúr
válasz
Forza_JUVE #20187 üzenetére
A rasta szövegei nagyon jók!
Itt van hozzá a Rasta szótár
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #20146 üzenetére
Ho-Ho-Ho-Hoóó
Neked is!
Az ablak mögött ott mosolyog Niko a karácsonyfánál, piros színű, idióta, kötött, rénszarvasos pulóverben amit még a nagyanyja kötött neki Srebrenicában. -
rup1u5
nagyúr
válasz
KING1000 #20142 üzenetére
Mindenkinek más a szeme. Én biztosan nem tudnék ilyen beállításokkal játszani egy 4850-en. Tegnap óta 1920*1200-ban tolom az adatlapomon lévő konfiggal, ezekkel a beállításokkal:
Bizony még így is beeseik nálam 20 fps környékére néha. Az én szememnek 34fps-nél van a határ. Ha az alá megy akkor már kezd nehezebbé válni az autó irányítása a szűk helyeken és autóversenyben. -
rup1u5
nagyúr
Ha valakinek esetleg nem futna elég lassan a játék:
-
rup1u5
nagyúr
válasz
speed3456 #20080 üzenetére
Írtak még pár dolgot:
-legfrissebb alaplapi chipset drivereket feltenni intel chipset tulajoknál.
P31-ed van ugyhogy ezt ki ne hagyd!
-javasolnám, hogy próbáld meg a 182.50-es forceware-el.
-legfrissebb .NET framework
-MS LIVE uninstall és úgy elindítani a játékot.
-Legfrissebb patch!
Én nagyából ezeket olvastam.Épp a napokban jött ki egy új LIVE. Azt is próbáltad?
-
rup1u5
nagyúr
Lehet 10 után.
-
rup1u5
nagyúr
Tisztára mint a GTA-ban!
Azt hiszem erre mondják, hogy Epic fail. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Killing #19933 üzenetére
Itt egy alapos teszt róla.
Szerintem egyértelműen 5750.Alacsonyabb fogyasztás, DX11.
Persze ha azt vesszük, hogy 4850-et sokkal olcsóbban találsz itt az apróban..... -
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #19917 üzenetére
Csak fölnéztem kicsit tesztelni a tuningolt videókártyát, ugyhogy azért nem csatlakoztam.
Egy jó Cannonball session már nagyon hiányzik!Majd megint kirángatlak a kocsiból!
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #19912 üzenetére
Lehet felnézek majd 1 menetre.
-
rup1u5
nagyúr
-
rup1u5
nagyúr
GTA 4 fraps benchmark. Fix időjárás (este, esőben), fix útvonal, 4 perces mérés.
GTX 260: 685/1477/1081
182.50
Frames, Min, Max, Avg
___11490, 28, 62, 47195.62
Frames, Min, Max, Avg
___11714, 33, 63, 48195.62-vel másodszorra produkálta ezeket. Az első tesztben bekapcsolva felejtettem a precision on-screen display server részét ezért meg kellett ismételnem a mérést nélküle ha már 182.50-nél is ki volt kapcsolva. Nem tudom, hogy ennek köszönhető-e de az első tesztben minimum fps-re 23-at produkált a 195.62.
Legalább 5-5 mérést kéne csinálni és utánna átlagolni az eredményeket. -
rup1u5
nagyúr
válasz
gabor85 #19892 üzenetére
ááá csak teszteltem volna.
szívok a videókártyámmal jelenleg egy félresikerült biosflashelés miatt.
a teszt fele kész van. a második felét remélem holnap be tudom fejezni.
Egyébként nem feltétlenül kéne neked kártyát cserélni ha zavar a 15 fps. Elég lenne ha kivennéd ezt a hülye commadline.txt-s beállításbuherát és feladnád azt a téves elképzelést, hogy very high-on akard tolni a gta 4-et egy 512mb-os 8800gt-vel.
Még nálam sincs semmi very high-on pedig nekem gtx 260-am van.
Nézd meg! Így tolom:
Hagyd meg a gyári grafikai beállításokat és a videókártyád képességeinek és határának megfelelő beállításokat válassz, ami még belefér 512mb-ba. Tedd fel a 4. peccset és nem kell szaros 15fps-eket bambulnod.A procid bőven jó ehhez a játékhoz, ugyhogy csak a grafikai beállításokat kéne normalizálnod.
szerk:
Most nézem ismét a beállításaidat és ha jól látom nincs is nálad commandline.txt-s buhera, mert csak 490Mb-ot foglal. Bocs!Valamiért úgy emlékeztem a linkelt képedre, hogy valami másfél giga vmem-et használsz a 488 helyett. Egyébként nem értem hogyan használ nálad ilyen kevés vmem-et ha very high-ban van szinte minden. Nézd meg az enyémet. High-al 870-nél vagyok és a felbontásunk ugyan az.
na jóéjt!
-
rup1u5
nagyúr
válasz
fsb1000 #19886 üzenetére
Én nem vettem észre lassulást fraps benchmark közben.
rivatunert szerintem kihagyom mert összeakad a precision-el.
annyit föl-le installálgatni meg nincs kedvem.
Mivel a bios buhera miatt nálam most a 182-es van fönt így addig nem rakom vissza a 195-öset amíg ezzel nem mértem egyet ködös, esti időben.
Máskülönben nekem is bejön az új, mert szépen váltogatja az órajeleket. -
rup1u5
nagyúr
válasz
fsb1000 #19884 üzenetére
Pedig nem olyan nehéz saját mérést csinálni. Én éppen azt tervezem, mert szeretném összehasonlítani a 182.50-es és a 195.62-es forceware alatt elérhető fps-eket.
Fraps benchmarkjával mérnék 3 perces autózást, miközben ugyan azt az útvonalat járom be, ugyan arról a mentett állásról indulva mindkét esetben.
Meg is volt már hozzá a megfelelő mentett állásom ahol éppen esti, ködös időben léphetek ki a safehouse-ból de egy figyelmetlen pillanatomban véletlenül rámentettem.
Úgyhogy most várom a következő mentést ahol ködös esti időben léphetek ki a házból. Ezt ugye azért nehéz összehozni mert ha mentessz akkor eltelik 6 óra, tehát nem elég akkor menteni ha már látod hogy szar az idő, hanem ki kell várni míg úgy alakúl.
Persze így sem 100%-osan azonos minden körülmény de a két driver összehasonlításához már elegendő. Min/avg/max fps értékeket szeretnék nézni, 3 perces mérésből. -
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest