Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morzsibácsi
tag
válasz Tuninger #4784 üzenetére
Ebben teljesen igazad van, hogy ez így működik. De miért kell akkor minden évben egy nyomorult új szériát kiadni, ha még az előző sem működik rendesen ? Kiváltképp egy olyan gyártónál aki tulajdonképpen csak egyféle terméket készít, nem ezerfélét. És én a frissítéseket úgy tudnám elfogadni, hogy vásárolok egy teljesen minden szempontból, minden funkciójában működő kamerát, és azt esetleg időközben még jobbá teszik a frissítések. / vannak erre azért jó példák is pl pár telefonnál,stb /. Nem azt, hogy komoly pénzekért megveszed, aztán mondjuk 10 funkciója közül három már alapból nem is működik. Na, ezt nem tudom elfogadni. És majd utólag lesz vele valami, vagy nem.
Elnézést ezt ebayer hozzászólásához szántam, de elcsesztem.[ Szerkesztve ]
-
Morzsibácsi
tag
válasz Tuninger #4779 üzenetére
Nekem is volt lehetőségem pár hetet próbálgatni a DJI 4-et. Valamiért engem sem győzött meg a készített videók minősége, pedig nagyon sok beállítást kipróbáltunk. Hozzáteszem én nem utómunkázok. Úgy adjon használható anyagot, ahogy van, eredetiben. Abban viszont a GoPro szinte minden körülmények között jobb. Az én szememnek, az én ízlésemnek legalábbis, tehát még véletlenül sem akarok vitatkozni azzal akinek a DJI jön be jobban. De jöjjön a lényeg: ezen tapasztalatok alapján megrendeltem a GoPro 12-öt. Megjött , csináltam pár videót. Visszanéztem, oké ez nekem teljesen megfelel. Másnap : akkor kicsit jobban nézzük meg, próbálgassunk ki mindent. Hoppá...a hangvezérlés semmilyen nyelven, semmilyen körülmények között nem működik. Hoppá...semmilyen Bluetooth eszközt az istenért nem lehet hozzáadni. Hoppá kültéren 4K 60 fps Hdr videónál 23 perc után kikapcsolt, hogy bocsi lemerült a vadonatúj 100 % -ig feltöltött akkumulátor. Ügyfélszolgálat , chat, majd John a beszélgetés közben megemlíti ,hogy tulajdonképpen tudnak róla, majd valamikor lesz frissítés ami megoldja. Az lehet, de nem enyémre. Én működőképesért fizettem, azt is kérek. Úgyhogy a mai napon a UPS már vitte is vissza. Először még cserére. Kísértetiesen hasonlít az eset arra mikor a Hero 7 Black-et vettem. Háromszor cserélték. Akkor itt a fórumon még " kicsit le is lettem dorgálva " amikor kiakadtam rajta, hogy ez így nem akkora baj, majd menet közben a frissítésekkel rendbe jön minden. Mint az idő megmutatta, nem jött rendbe. A 7-es széria talán a GoPro történek leg félresikerültebb szériája. Majd eltelik Közel 5 év. és ugyanott tartunk? Megint kapok egy félkész kamerát? Aztán majd ezt is frissítgetik, aztán vagy jó lesz vagy nem ? Ez így rendben van? Joggal már fel is lehet tenni a kérdést ,hogy akkor miért ezt vettem megint. Egyrészt bíztam benne, hogy most másként lesz , másrészt ami inkább közrejátszik, strapabírásra viszont szerintem első helyen van, és ez nekem fontos. Talán hétvégén megérkezik a cseredarab, aztán meglátjuk. Mindenkinek jó vásárlást kívánok a kiváló minőségű akciókamerák világában.
-
Morzsibácsi
tag
válasz kk831228 #1414 üzenetére
Nem kevés, valóban. De ha megnézem honnét indult ez a szám,valamint azt,hogy tényleg kismillió ki-be kapcsolgatás,szinte non-stop használat mellett,akkor nem olyan rossz. Bár nyilván ahogy kolléga is írta fentebb,ebben a kategóriában egy is sok.Valamint én is még mindig szívesen széttaposnám.Annyi,hogy a tervezőjével és gyártójával együtt,mert azt még mindig fenntartom,hogy ez a széria s GoPro valaha készült legszégyenletesebb szériája.
-
Morzsibácsi
tag
válasz kk831228 #1396 üzenetére
Hát mit mondjak Most kivételesen kellemeset csalódtam.Tényleg sokat segített rajt ez a frissítés.Akkurátusan felkészültem a 4 napra,tehát nem légből kapott számokkal dobálózok .4 nap alatt 37 alkalommal fagyott koppra,és kellett kivenni az akkumulátort.Reggeltől estig nyúztuk.Volt,hogy reggel 5-től éjfélig.Tehát a kellemes csalódást,tényleg nem iróniaként szántam. Ezt a számot idáig akár fél nap alatt is tudta produkálni.Miért kellett ezzel 10 hónapot várni ??? A kamera még nyilván közel sincs a jóhoz,az akksin ugyanúgy tojást lehet sütni,szerintem picit hamarabb is merül ezzel az fw-vel,stb. De legalább már valami pozitív is történt.Mondjuk amint Hollandia visszajelez,hogy visszafizeti az árát,úgy küldöm vissza mint a szél,és soha többé,még csak a GoPro környékére sem nézek.
-
Morzsibácsi
tag
válasz goodluck #1394 üzenetére
Úgy legyen Bár én azért csodálkoznék rajta rohadtul ha jó lenne,mert eddig is volt már rá kb 10 hónapjuk,hogy rendbe tegyék. Nem sikerült. Nem hiszem,hogy egy "kétsoros" szoftverfrissítés megoldana ennyiféle bajt,amennyivel ez a szerencsétlen széria küzd. De nyilván a remény hal meg utoljára. Holnap reggeltől holiday,majd teszteljük erősen.
-
Morzsibácsi
tag
válasz kk831228 #1391 üzenetére
Ebben tökéletesen igazad van. Bár nem úgy látom,hogy ezért a szériáért annyira kapkodnának Van mellette egy SJ Cam is,sokkal többre becsülöm mint ezt. Én már olyan beszélgetésbe kezdtem a supporttal,hogy ennyi csere után,-annak ellenére,hogy először mereven elzárkóztak tőle-,lehet,hogy visszatérítik az árát. Majd meglátjuk. Addig még várunk,meg hát még garanciális is....mind az öt
-
Morzsibácsi
tag
válasz Dyrtyho #1379 üzenetére
Úgy gondolom ez a széria a GoPro szégyene.Ár-érték arányban nagyon rossz. Rengeteg vele a probléma,lásd a fórumokat, /lefagyások,akksi gondok,beázások,melegedések,kijelző problémák,stb / Nem kárpótol mindent a vitathatatlanul jóra sikerült stabilizáció. Nem véletlen,hogy ma pl a hivatalos GoPro oldalon 106000 Ft-ért meg tudod vásárolni. És nem véletlen vesztett kb 8-9 hónap alatt az árából,majd 50000 Ft-ot.És megint megkérdezem:ki mondja,hogy a következő széria jó lesz? Ja,a GoPro? Hát erre is azt mondta.....
-
Morzsibácsi
tag
Üdv a klubban Neten support-tal tudsz rendezni mindent.Magyar szervízzel ne foglalkozz. Hollandiában cserélik,futár viszi-hozza ingyenesen.Gyorsan elrendezik,nem kekeckednek semmit. Szerintem már ők is rájöttek,hogy ez a széria egy kalap szar. Ismét leírom,mivel én már négyszer cseréltettem,hogy a közhiedelemmel ellentétben,NEM ÚJ kamerát fogsz kapni,hanem egy felújított tesztelt darabot!! / azt hiszem egy emberről tudok,aki újat kapott./ Amin látszódni fognak a használat nyomai,és természetesen ugyanolyan szar lesz mint az előző. Fentebb mindent részletesen leírtam,ha elakadnál.
-
Morzsibácsi
tag
válasz goodluck #1368 üzenetére
Akkor ok! Lehet nekem azért fér bele simán,mert nem gyári tokom van,mivel mint említettem,nem vízbe kell. Oda megvenném inkább a gyárit,ugyanúgy,mint akksiból is. A többi lehet Ebayos
Személy szerint: Movavi Video Editor. Mivel csak saját részre csinálgatok néha,1-2 videót,több mint elég.
Egyszerű mint a faék,de elég sokat tud.Nincs vízjel. -
Morzsibácsi
tag
válasz goodluck #1360 üzenetére
Szia! Pedig úgy van az. Izomból próbáld,mert nem olyan könnyen fog lejönni.Nem fog eltörni semmi. Én egyébként nem szokom levenni. Igaz,nem vízben használom a vízálló tokot,hanem motorozáshoz,hogy ne legyen tiszta dzsuva a kamera,meg talán jobb a hang is úgy. Simán elfér benne lencsével együtt.
-
Morzsibácsi
tag
válasz kk831228 #1290 üzenetére
Az árát nem tudod már visszakérni.A bolt hivatkozik a 14 napos cserére,vagy elállásra,hogy az már rég letelt. A magyar garanciális szervíz egy katasztrófa,a holland meg ha kell hetente kicseréli,de vissza nem fizet.Mindegy,ezen már nem pörgök.
Az,hogy akkor mennyit tudtak a "termékek",és most mennyit tudnak,szerintem nem mérvadó.
Akkor annyit tudtak amennyit az akkori kor megkövetelt,és az akkori tudás,technológia megengedett,most meg annyit,amennyit a mai kor megkövetel.
Nyilván és teljesen egyértelműen a nagyobb tudás bonyolultabb szerkezeteket igényel,több hibalehetőséggel.
Ez akkor sem jogosítja fel a gyártókat,hogy sz@r termékeket dobjanak a piacra.
Egy régi de megunhatatlan videó,ami nagyon passzol a témához Elgondolkodtató.....
[link] -
Morzsibácsi
tag
válasz mnorbert17 #1288 üzenetére
Nem mindennel tudok egyetérteni,amit leírtál.Abban tökéletesen igazad van,hogy nagyságrendileg minden új cucc,egy kalap sz@r. Én is már elég régi bútordarab vagyok,ezért még emlékszem azokra az időkre,amikor átlagpénzért jó minőségű árut kaptál,sok pénzért örökös prémium márkákat lehetett kapni.Ma teljesen mindegy mennyit fizetsz,a termék napjai meg vannak számlálva,Rengeteg esetben meg csak márkaneveket fizetsz meg.Lehet,hogy ebben mi felhasználók is hibásak vagyunk? Beletörődünk mindenbe,ezért úgy gondolja a gyártó,úgyis megveszi a paraszt,minek csináljak jobbat? Te is írod: ezekkel a hibákkal együtt lehet élni.Miért lehet? Miért kell nekem a "csúcsmárka csúcskamerájával "naponta megküzdenem? Nagyon szívesen odaadom az enyémet ( a negyedik darabot ),azután egy hét múlva megkérdezem,na milyen vele együtt élni ? Gyengébb idegzetű ember harmadik nap összetaposná.Ne mondjuk már azt,hogy ez így f@sza és ez így van teljesen rendben.
-
-
-
Morzsibácsi
tag
válasz gyerecske #1266 üzenetére
Ezt ha nem gond nem osztom.Millió helyen,teszteken,hozzászólásokon, fórumokon,külföldi ,magyar,kezdtem el olvasgatni,mikor már a másodikat is cseréltetni kellett. Pont az,hogy arányaiban,büdös nagy számban problémás ez a sorozat.Fagyások,akku problémák,egyéb szoftveres gondok,beázások tömkelege.Teljesen igazad van,hogy akinek nincs vele gondja,nem fog itt irkálni. Ez így van. De bőven elég az is a megítéléshez,amennyien leírják,hogy gond van vele.És már bocsi de pl mint nálam,az hogy gyenge fél év alatt készülök az ötödik cserére,akkor azért egyezzünk meg abban,hogy az már több mint bosszantó.
-
Morzsibácsi
tag
válasz titetoyz #1243 üzenetére
Én mindig Hollandiába küldöm vissza. / A magyarországi garanciális szervíz egy retek/. Neten le tudod rendezni az egészet.Nagyon segítőkészek.Viszi-hozza a futárcég díjmentesen.Számla és a kamera gyári száma kell hozzá. Még annyi,hogy a közhiedelemmel ellentétben,nem vadi újra cserélik a kamerát,mint ahogy sokan gondolják,hanem felújított,tesztelt darabra.
-
Morzsibácsi
tag
válasz titetoyz #1240 üzenetére
Nem tudom,nem volt sem 6-osom,sem előbbiek.Az a baj számomra,hogy ár-érték arányban nagyon rossz a 7 black. Még sokkal nevesincsebb márkáktól sem várnék ilyet,nemhogy a GoPro-tól .Biztos vannak akiknek nagyon bejött és ez az isten kamera. Én nem az ő táborukat erősítem.Lehet hibázni,kerülhetnek a szállítmányba hibás darabok,hisz emberek vagyunk. De az nem járja,hogy ötből öt szar. Ott már sokkal komolyabb problémák vannak.
-
Morzsibácsi
tag
válasz titetoyz #1236 üzenetére
Én sajnos csak rosszat tudok mondani róla.Fentebb már leírtam: októberben vettem egy 7 black-ot.Nem ragozom a hibákat,idáig négyszer cserélték!!!! Amit most utoljára küldtek,szintén állandóan lefagy,csak az akksi ki-betétel segít. Legújabb firmware,nagyon jó eredeti micro sd. Már azt is kérték egyszer,hogy küldjem ki a kamerával.Bevizsgálták,tökéletes.A képminősége jó,de nem vagyok hanyatt esve tőle. Egyetlen pozitívuma,hogy tényleg rohadt jó a HyperSmooth. Aztán ennyi. Soha többet GoPro.Ez volt az első és az utolsó! És rohadtul nem egyedi az esetem,nézz csak körül a külföldi fórumokon.
-
Morzsibácsi
tag
válasz goldnarmz #1067 üzenetére
Nem kicsinylem le a problémádat,mert nyilván ez neked fontos.Meg ha papíron tudni kell neki,akkor működjön is nyilván.
De ha nekem "csak" ilyen gondom lett volna velük,a világ legboldogabb embere lennék. Még most is az első darab lenne még. De a gondok itt sokkal súlyosabbak. -
Morzsibácsi
tag
válasz maseratigt #1065 üzenetére
Jogos.A pakliba benne van.A Silvert nem ismerem. GoPro-ból ez életem első darabja,de bizton állíthatom,hogy egyben az utolsó is.Sok éve van egy SJ 5000 X Elitem. Sokkal szerényebb képességű és tudású,de atomstabilan működik amióta megvettem minden probléma nélkül.
-
Morzsibácsi
tag
válasz maseratigt #1063 üzenetére
Október vége óta ez a 4. ( NEGYEDIK ) Hero 7 Black-am.
Hogy ne legyek félreérthető: október végén vettem egyet ami kb fél órát működött. Médiában cserélték azonnal. Az már kb 2 órát működött. Hollandiában cserélték. Onnét küldtek vissza egy tesztelt használtat,ami szintén beszart.Két hete kb azt is kicserélték a hollandusok.Szintén letesztelt,de szintén használt darabra. Ez most egyenlőre működik.
Számomra ami még szörnyűbbé teszi ezt az egészet,hogy tulajdonképpen amire vettem,még nem is használtam.Szinte eddig a lakásból sem került ki.Mi lesz vele ha arra használom majd amire vettem? Motorozás,túrázás,vízi sportok,hó...stb,stb.
Ha éppen működik elég szép képet csinál,de beszarni azért nem kell tőle.
Az ára miatt nyilván azért csalódott az ember,mert 150 000 Ft-ért,meg ezért a névért,nem egy szemetet várnál.
Hogy szükséged van-e rá,dönts el magad.
De,hogy egy pozitívumot is írjak: minden csere ment zökkenőmentesen,korrektül. Nem kérdezgettek,nem kekeckedtek.Küldd, és küldünk másikat. Úgyhogy gondolom nem egy elszigetelt eset az enyém.Nagyüzemben mehet a csere. -
Morzsibácsi
tag
A kérdésed első felében leírtakat én még nem próbáltam. Általában 1080p 60 fps-t használok. Vágáshoz,szerkesztéshez a Movavi Video Editor 15 nevű programot használom.Lehet,nem tud annyit mint a GoPro programja,de nekem bőven megfelel,minden olyat tud amire az embernek szüksége lehet és egyszerű mint a faék.Youtube tele "segítség videókkal"
-
Morzsibácsi
tag
válasz fishman985 #1008 üzenetére
A válasz 4 hozzászólással ezelőtt.
-
Morzsibácsi
tag
válasz kellcucc #996 üzenetére
Igen volt mindenhol fólia.Azt,hogy "policy" nem látom egyik papíron sem.De ránézésre is egyértelműen látszik rajta,hogy használt és már szét volt szedve. Az ügyintéző nekem annyit mondott,hogy tesztelt darabot fogok visszakapni. 1.000 fw-vel jött.Teljesen mindegy működjön jól Én sem a GoPro-nál dolgozom
-
Morzsibácsi
tag
válasz kellcucc #992 üzenetére
Ugyan ez a helyzet nálam is. Hajszálpontosan 1 hét alatt megtörtént a garanciális csere./ hero 7 black / Annyi,hogy a közhiedelemmel ellentétben,nem új kamerát küldenek,hanem egy javított tesztelt darabot.Teljesen rendben van amit kaptam,de egyértelműen látszik rajta,hogy használt és szét volt már szedve.Valamint nekem érdekesség,hogy még a régi fw van rajta.Holnap tesztelem majd,remélem ez már tényleg jó lesz. Te teljesen újat kaptál,vagy az új alatt másikat értesz?
-
Morzsibácsi
tag
Hangsúlyozom,hogy ez szigorúan az én magánvéleményem lesz.Kb 2 hónapja vettem egy 7 black-et az MM-ben.Úgy nézett ki ( kis túlzással )mint "amit a kutya szájából téptek ki ". Mivel nem volt még Gopro-m,nem tudtam,hogy kell kinézni neki. Fél óra használat után teljesen meghalt. Cseréltettem,a második sem volt valami fasza. Állandó fagyás,képrángatás,vibrálás,irreális akksimerülés. Hétfőn küldtem vissza Hollandiába,kedd körül fog visszaérkezni egy új. Tehát 2 hónap alatt ez lesz a harmadik. Remélem az már csak jó lesz. Nem,150 ezer forintért qurvára nem ezt várnám egy ilyen márkától. Az ügyfélszolgálatuk előtt viszont fejet hajtok! A képstabilizátor tényleg nagyon jó. Videószerkesztésről nem nagyon tudok mit mondani,mert még összesen nem tudtam annyi videót készíteni,hogy azt szerkeszteni kellene..
-
Morzsibácsi
tag
Már az új fw-vel van. Semmit nem változott tőle.Sj-ből jelenleg 5000X Elite-m van.Én is szinte csak motorozáshoz használom őket. No,jó télen azért picit másra is Egyiket sem pártolom,de azért úgy érzem nagyon erős túlzás a majdnem 3x-os árkülönbség a kettő között. Januárban elküldöm garis szervízbe,mert enyém egyértelműen nem fasza. A stabilizátor előtt viszont tényleg le a kalappal.
-
Morzsibácsi
tag
Az MM-ben vásároltam én is.Az enyémnek az összerakása egy gányolás volt. Minden "lógott" rajta.Nem volt még GoPro kamerám,nem igazán tudtam,hogy kell neki kinézni.Vacilláltam,hogy emiatt vissza vigyem e,de a kérdés hamar eldőlt,mert a második nap már be sem kapcsolt. Kb 20 perc használat után meghalt. Visszavittem,cserélték.A második már sokkal jobban néz ki.Viszont nem túl nagy a boldogság. Gondol egyet lefagy,úgy,hogy csak az akksi kivétel segít rajta.Az elkészült videó minőségével sem vagyok megelégedve.Rángatás,vibrálás a felvételen. Bárhogy is állítok bármit. Abszolút nem ezt vártam a GoPro-tól.
Ennyi pénzért ez így nagyon nincs rendben.Eddig SJ cam-eket használtam,Lehet,hogy egy jól működő GoPro-hoz képest ( nem a jelenlegi enyémhez képest ) valamivel gyengébb a képminőségük,de soha egyikkel sem volt egy másodperc probléma sem.Tehát összességében nagyon csalódott vagyok[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Pentacon 4/300mm M42 objektív
- Sony 12-24mm f/4 G FE újszerű zoom objektív SEL1224G 12-24 4 F4
- Sony GM 85mm f/1.4 FE újszerű fix objektív SEL85F14GM 85 1.4 85/1.4
- Sony 16-35mm f/4 Zeiss OSS nagylátószögű zoom objektív FE 16-35
- Sony 24-105mm f/4 G OSS FE újszerű zoom objektív SEL24105G 24-105 4 F4 24-105/4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest