Új hozzászólás Aktív témák
-
Ery
tag
válasz hardline #2060 üzenetére
Szia. Igen bekapcsoltam közben. Radugom a Pc-re a kamerát (majd bekapcsolom) és az eszközkezelőbe látom, hogy csatlakozva van viszont sem az intézőben sem a total commanderben nem látom mint "meghajtó". Laptopba próbáltam ott is ugyan ez, viszont ott legalább külön a mem kártya működik az olvasón keresztül.
-
-
Ery
tag
Sziasztok,
néhány napja megjött a gopro hero 8-am. Olyan problémába ütköztem, hogy csatlakoztatom a PC-hez, úgy látom az eszközkezelőben, hogy látja az eszközt fel is ismeri, hogy gopro, viszont sem a TCM-ben sem az intézőben nem tudok hozzáférni a fájlokhoz mert ott nem látszik az eszköz. Feltelepítettem a quicket is viszont ott sem látok semmit. Van esetleg bármi ötlet mi lehet a baj?
köszi
-
Ery
tag
#625 valaki?
köszi előre is!
-
Ery
tag
Sziasztok,
van esetleg olyan köztetek aki a GH6-al 2.7k-ban rögzít és utána ezeket a tartalmakat 1080p-be exportálja ki? Szerintetek érdemes így kezelni a videókat, jobb lesz így a végtermék minősége? Ha igen akkor milyen programot és ezen belül milyen beállításokat ajánlanátok?
Válaszokat köszi előre is!
-
Ery
tag
Szia,
Fantázianév ell Inspiron 15 3543
Processzor: Intel Core i7-5500U 2.40GHz
Memória mérete: 8 GB
Integrált VGA: NVIDIA GeForce 840MFelraktam a MPC-t, a 1080p 240 fps-el már mondhatni megbirkózik (talán kicsit akad), viszont a 4k 60fps-t így sem akarja. Remélem nem a memóriakártya kevés - Sandisk extreme plus 128 gb - bár v30 talán nem kellene, hogy gond legyen vele.
-
Ery
tag
Sziasztok,
megjött a kamera (hero 6) és úgy néz ki a kártyával (sandisk extreme plus) sem lesz gond. Viszont segítséget szeretnék kérni abban, hogy csináltam néhány próbafelvételt: 1080p 60fps, 1080p 240fps, 2.7k 60fps, 4k 60 fps. Első körben a számítógép és a TV (1080p képes LG) is csak a 1080p 60 fps-t játszotta le. VLC-t frissítettem utána már a gép játszotta a 2.7k-t is, viszont a 4k-t és a 240 fps-t továbbra sem preferálja. Találtam fórumbejegyzéseket, hogy sokan a HEVC-ről konvertálnak át H.264-be. Van aki mindig 2.7k 60fps-ben rögzít viszont 1080p 60fps-be exportálja ki (? nagyon jó lesz a minőség a bitsűrűség miatt talán?) stb.
Ha ezek megoldások, akkor tudnátok segíteni benne, hogy ezeket a műveleteket milyen programmal és pontosan milyen beállításokkal kell végezni minőségromlás nélkül?
Ti, hogyan kezelitek az elkészített videókat? Mit csináltok a miután átmásoltátok a fájlokat a számítógépre? Tényleg érdemes 2.7k-ban rögzíteni és 1080p-be konvertálni? Később szeretném a TV-n is visszanézni a felvételeket, amik különböző felvételi módokban készültek.köszi előre is!
-
Ery
tag
válasz XFishboneHUN #610 üzenetére
Köszi! Remélem nem lesz gond :-)
-
Ery
tag
Sziasztok,
milyen programot ajánlanátok video vágására és szerkesztésére?
köszi előre is!
-
Ery
tag
Sziasztok,
az alábbi kártyát néztem ki, van valakinek tapasztalata vele?
SanDisk Extreme Plus Micro SDXC 128 GB Class 10 UHS-I (V30)
Gopro 6-ba lenne rá szükségem, viszont nem teljesen értem, hogy a weboldalon azt írják, hogy:
Memóriakártya - olvasási sebesség akár 95 MB / s, írási sebesség akár 90 MB / skicsit lejjebb pedig, hogy:
Az adatok extrém írási sebessége, akár 40 MB / s - nem teljesen értem ez mit jelent.Szerintetek meg fog birkózni a Gopro Hero 6 felvételeivel? (gondolok itt akár a 4k 60fps vagy a 1080p 240 fps)
Köszi előre is!
-
Ery
tag
Sziasztok,
a minap szereztem be egy Hero 6-ot, ez az első akciókamerám. Tudnátok segíteni tippekkel, praktikákkal a használatot, beállításokat illetően? Videovágásra mit célszerű használni, esetleg a nyers videók szerkesztéséhez szívesen fogadnék néhány tanácsot, hogy hogy lehet a legtöbbet kihozni a felvételekből.
Milyen memóriakártya ajánlott?Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest