-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
castiels
addikt
-
castiels
addikt
TV GO működik rajta? Sweet TV?
-
castiels
addikt
Sziasztok!
Van egy Chromecast 2-őm, Youtube-on tv vel összekötve állandóan 2 szám között reklámokat tesz be, ezt ki lehet valahogy küszöbölni?
[ Szerkesztve ]
-
castiels
addikt
Visszatérve a Digi Online-ra.
Chromecast ra kiküldve az adást, akadozik, szaggat a kép.
Gondolom hogy 24hz en szórja az adást, na már most s CC csak 50-60 at tud, a tv csak 60 at, az akadás valószínűleg ennek köszönhető..
Olyan TV-n kellene kipróbálni ami tudja a 24P-t..Át állìtani anTV-t 24P-re és úgy megnézni.
A HD.l csatornák esetén nincs gond, csak ezek a döcögések szaggatások gyors jeleneteknél idegesítőek...
[ Szerkesztve ]
-
castiels
addikt
Tudja esetleg valaki a HBO GO-t egyszerre hányan lehet használni? Egyszerre is lehet 2 különböző Chromecaston is használni ugyanazzal a belépéssel egyidőben?
-
castiels
addikt
Sziasztok.
Digi Online-nál ha CC-n átküldöm 50 és 60 Hz en isbl kicsit akad a kép, a mytv-nél nem volt problema.
-
castiels
addikt
Durva hogy senkinek nem működik, mégsem javìtják...
-
castiels
addikt
Másnál is továbbra is szétfagy CC-n a go a menübe már? Ha telefonról indìtom folyamat lefagy..
-
castiels
addikt
-
castiels
addikt
Ki lehet valahogy váltani a HDMI CEC-et?
Sajnos nem támogatja a TV-m.
Nincs a Chromecastot nak saját távirányítója esetleg?
MY TV-hez jól jönne a csatornáknál...
[ Szerkesztve ]
-
castiels
addikt
nektek nem fagyassza be az hbo go androidos app a cc-t?
nálam újra is indul a cc tőle, meg fekete a kép..
-
castiels
addikt
Avit nálatok lejátszók vagy movot?
-
castiels
addikt
Chromecast szinkron váltást megoldják már valamikor? Nonszensz..
-
castiels
addikt
Nektek átváltanak magyar nyelvre a filmek Chromecast on? Csak angol van... Pl trollok, jég veled... Ott van a magyar de hiába megyek rá....
-
castiels
addikt
failed to extract video info. AV track selection will not possible. ezt írja ki ac3-ra a 7.0-ás android..ez mitől lehet?
-
castiels
addikt
Egyébként laptopról valaó streamelésnél, (videostream) befolyással van a szaggatás,akadozásra a gép teljesítménye? Mert itt elégnek kell lennie a netnet,mégis akadozik mondjuk egy 10-20 gigás fhd film..
-
castiels
addikt
válasz csasaKKP #2580 üzenetére
Netflix nincs, HBO-go van meg néha laptoprol videostream, de ott akadozik(I3-as gép,4gb rammal, lehet nem a ner miatt akad, lehet a gép gyenge a streamelsésnek, ezt nem tudom) mindig ,lejebb kell vennem 480p re legalább hogy menjen, de akkor sokat romlik a minősége...
Szóval lemértem 3x: 29,30,31 MB/S-ot ìr.
Érdekes hogy a 45-ből "csak" 30 megy át..Ez is elég?
[ Szerkesztve ]
-
castiels
addikt
Másnál is szokott pixelesedni film közben a hbo go-val kilőtt tartalom cc2-őn?
-
castiels
addikt
-
castiels
addikt
24P-ben hogyan lehetne streamelni a filmeket? Mert akkor nem akad a film... 50p ben is és 60 ban is akad..
Pl ha laptopot rákötöd a tv-re és elindítasz egy filmet automatikusan át áll a lejátszó a 24 re és igazodik (refresh rate).. Ez által szaggatásmentes lesz.. Valahogy ezt el lehet érni cc2-re?
A HBO GO-s filmek 50P-sek? Ott úgy láttam 50P-re át téve nincs ilyen gond, de lehet filmje válogatja..
[ Szerkesztve ]
-
castiels
addikt
Használja valaki 50 hzn en a cc2-őt?
-
castiels
addikt
A laptopon történő videostreamelésnek köze van a laptop specifikációhoz. Úgy értem akadhat azért a tv-re kiküldött film, vagy csak a net miatt vagy a router miatt. I3 as laptop 4 giga rammal.
-
castiels
addikt
válasz Greybeard #2478 üzenetére
Próbáltam a videostream-et laptopon, 720-s filmekkel, volt hogy lement egy film zökkenőmentesen, de sajnos volt, hogy sokszor megakadt, pufferelt, vagy csak szimplán eldobta a wifit a laptop.. a router egy mifi, tud 5.0 ghz-et, azon is megpróbáltam de ugyanaz sajnos.
Elképzelhető, hogy a router a hibás, vagy nem tudom.A bubble upnp-vel próbálkoztam még androidon de az utobb időben nincs hangja a tartakomnak, se mp4, se mkv-nál. Lehet hogy a 7.0 ás android frissìtésnek köszönhetően....
[ Szerkesztve ]
-
castiels
addikt
Nekem sincs hang régóta, telefonról bubble upnp-vel korabban volt hang, mostmár egyik filmnél sincs csak avinál.
Ugyanez pc-s bubbleval, ott sincs hang...
Ha laptopról megy akkor a videostream átküldi, van it hang csak ott meg akadozik folyamat. A plex szintén.
-
castiels
addikt
Jopár filmnél akad másodpercenként és tölt, másnál hogy megy az új app?
pl őserdő hőse, nagyfiuk amit próbáltam kb.csak tölt és akad..., Élvezhetetlen.. másnál? Többi jó, star wars, jégkorszak stb.
[ Szerkesztve ]
-
castiels
addikt
HBO GO android chromecast info:
"Napokon belül megjelenik az új HBO GO applikáció, melyben már a Chromecasttal kapcsolatos hibák is javításra kerülnek. Elnézését kérjük a hosszas várokozásért."
Új hozzászólás Aktív témák
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Milyen routert?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OpenWRT topic
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Óra topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Diablo IV
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...