-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3toraph
senior tag
Szia!
Meg jött a cucc.
A videó pontosan végigvezet az alapokon.
Tényleg egyszerű beállítani.
Amit én tapasztaltam, hogy telefonról kell elsőnek beállítani, mert így lesz jó a videostream. Amikor Pc-n a chrome plug-in-al próbáltam (videostream), nem ment sehogy se, tűzfalblokkolásra panaszkodott. Telórol rákapcsolódott egyből az app-al, utána megjavult Pc-n is és ment szépen. A cast is jó, csak annyi nem tetszik hogy PC-n le van korlátozva az adott lapra amit éppen nézek, másik laphoz le kell csatlakozni, ráállni a másik lapra és újra cast-olni.
Videostream telórol vezérelve nem az igazi, sokszor megakad, bufferel, írja a teló is. De ha PC-röl indítom chrome-bol, akkor alig-alig akad meg. Csak ezt próbáltam mert ez nagyon egyszerűen használható. Plex majd később kivácsiságból.
Youtube telórol nagyon cool, teljesen vezérelhető. PC-röl youtube.com nem jó, csak play-pause-ra reagál, belehúzni nem lehet.
Egy alap 1 antennás TP-LINK routerrel van megoldva a wi-fi (azt hiszem 741ND), 2 laptop van rajta + 2 okosteló (öcsém + én ha otthon vagyok), + most a chromecast.
[ Szerkesztve ]
Régi rendszerben: 59 + / 0 - | A legújabb rendszerben (2020.02.28-ig összegyűlt): 162 + / 0 -
Új hozzászólás Aktív témák
- Android szakmai topik
- Mazda topik
- Gitáros topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AI a játékokban és azon túl
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- További aktív témák...