-
GAMEPOD.hu
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
Igen, úgy működik.
Szerintem ez a 7-esben landolhat leghamarabb, merthogy a 6-os bétában nem publikus a funkció, de még a 7-esben sem egyelőre. Meglátjuk. Ha minden igaz, a windows verzió miatt késlekedik, mert ott nincs titkosított központi jelszótároló alkalmazás ellenben a linuxszal, és ezt a funkciót úgy akarják csak integrálni, ha ez a probléma is megoldott (macen nemtom mi a helyzet).
(#2687) ludsimon: Kb. amit előttem is mondtak, illetve a stopperórás mérés úgy hat, mintha - életszerű hasonlattal élve - 2010-ben a Forma1-et is ilyen módon mérnéd (legalábbis az időmérő edzéseket).
Már itt is ms-ok a különbségek. Én pl. nem mondanám meg, hogy az Opera 10.7 a gyorsabb, vagy a Chrome. Oldala válogatja, de talán a compositing bekapcsolásával érezhető egy kis előny a Chrome javára. Aztán meglátjuk később hogy lesz.[ Szerkesztve ]
ツ Headphones on - World off
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hell Let Loose
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Óra topik
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
- Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest