-
GAMEPOD.hu
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
SP4C3
veterán
Szóval megint semmi érdemleges, akkor ezt a frissítést is kihagyjuk...
A másik meg, googlinál hogy normális changelog-ra nem telik?ExA - Próbálj video driver-t frissíteni.
PH2012 - Több megoldás létezik weboldal/domain blockolásra:
1.) Router/Modem-ben URL filter-t megkeresed és beírod a tiltani kívánt oldalt. (HTTPS esetén gondok lehetnek, mert az szűrhetetlen sz@r!)
2.) C:/Windows/System32/Drivers/etc - Itt lesz egy HOSTS file, amit notepad-dal megnyitsz és beleírod a következőket:0.0.0.0 hvg.hu
Elmented és tiltva lesz, ha nem is rögtön, next restar-t után már biztosan.
Szerk.: Ja most látom, hogy már kaptál választ...
3.) Adblock-kal (ublock origin saját filter-hez csak beteszed a hvg.hu-t)
Próbáld ezt:
chrome://flags/#lcd-text-aa[ Szerkesztve ]
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
betyarr
veterán
egyre több embertől hallom,hogy már annyira rühelli a reklámokat,hogy inkább nem is nézi.pl. én sem.amikor valamiért elé keveredek (1-2 havonta 1x),akkor rájövök miért is hanyagolom.sajnos nincs rá adguard szabályosan zsibbasztó a töméntelen reklám.már-már büntetendő kategória
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Gondolj bele mennyi böngésző van világ szinten,,, gondolom nem két perc míg mindegyik megkapja a frissítést.
Adatvédelmi szempontból nem aggasztó szerintetek, hogy minden meglátogatott oldalt átlő valami szerveren és úgy blokkol? Legalábbis a cikkekben ilyesmi van írva..... vagy így működnek az adblocker addonok is? (például az operába is integrálva van az adblocker)
[ Szerkesztve ]
-
Highground
aktív tag
Jó neked! Nálam rohadt idegesítő... minden chrome indításnál újra be kell jelentkeznem mindenhova. Csak azt jegyzi meg, hogy a böngésző az én "nevemen" van. Minden egyéb oldalról kijelentkezik. Ha valakinek még jelentkezik a probléma akkor itt nyomjon a bal felső sarokban egy csillagot! Így +1-ezve a bugot. Ha minden igaz akkor már dolgoznak az ügyön.
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Highground
-
Dolphine
addikt
-
SP4C3
veterán
Az a funkciója, hogy ha meglátogatot a prihardware.hu-t, akkor az nem tud facebook.com-os cookie-t írni/olvasni a gépedről így nem tudja a facebook, hogy te a prohardware-t látogattad, ezután nem lesz prohardware-es reklámokkal tele a facebook idővonalad. A tracking-ot nem kell semmilyen formában támogatni, azért van gyárilag kikapcsolva, mert előfordulhat, hogy szarul van megírva egy-egy weboldal és nem megy a bejelentkezés, mert a bejelentkezési adatokat harmadik szerver igazolja vissza, de a harmadik féltől származó cookie-k meg ugye blockolva vannak (nem véletlenül ugye). Ha ilyenbe ütközöl, akkor a "secure" gombra kattuntva cookies és ott engedélyezed a szerinted biztonságos cookie-kat.
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
Locsi
senior tag
Több kereső motort szeretnék használni, nem egyet. Ezeket használtam, és szeretném is.
facebook
hosszupuska-subtitles---filmfeliratok
hosszupuska-subtitles---sorozat-feliratok
hrkeres
IMDb
katph
opensubtitlesorg
porthu
rarbgcom-torrents
SuperSubtitles
SuperSubtitles2
SuperSubtitles3
youtube-videokeress -
veterán
Én is tudom miről beszél és én is arról beszélek. Letölteni nem szoktam VP9 kódolású videókat
Az újabb videokártyák be tudnak segíteni a procinak youtube-on is, firefox, chrome és edge esetében biztos, de most hirtelen nem tudom, hogy melyikek az nvidia pascal családon kívül.[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Soma01
veterán
Tényleg nem írtál ilyet. De mire gondoljon az ember, ha egy Chrome témában ezt olvassa: "Kiegészítőnek pedig a videodownloadhelpert javaslom."? Ha odaírod, hogy Firefox alatt, akkor már egyértelmű lett volna. De erre még csak célzás sem volt. De így már biztosan mindenkinek világos.
-
SP4C3
veterán
Amit külön telepítesz, az NPAPI, chrome-é viszont PPAPI.
Adobe Flash Player - Version: 26.0.0.126
Nem kell külön telepítgetni, ha nem muszáj, avagy nem kéri valami az újabb verziót...
-
Zola007
veterán
chromera nincs, mert a motorja nem engedi, olyan van, ami ezt a kétablakos dolgot megoldja helyetted
► tab resizeMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
DeathAdder
veterán
Én is utólag tettem bele 3x2gb-t, gondoltam a gta5 kifog rajta biztosan, de ma amikor másik játéknál is produkálta akkor már nem tetszett annyira a dolog
csako - A "C" rendszermeghajtón ki van kapcsolva a virtuális memória, így állítottam be még egyszer régen.
Esetleg itt érdemes lehet változtatni valamit?[ Szerkesztve ]
-
vigyori78
őstag
És ha megnyitod csak a videót akkor is akad ?
-
titán
Felbatorodva a legutobbi megoldas kapcsan, szeretnem kerdezni, hogy esetleg letezik olyan kiegeszito, amivel le tudom tolteni pl innen a musorokat?: http://hirtv.hu/riasztas/a-nyomor-vamszedoi-1391617
Gyakran akadozik az egesz es olyankor visszaugrik az elejere, igy elofordul, hogy nem tudod vegignezni a musort.
Koszonom!
[ Szerkesztve ]
-
iguana
őstag
1 gombos, teljes (gördítős) oldalas mentés. új lapon nyitja meg a lementett oldalt, törlés, mentés, history. és ennyi. szerintem tökéletes.
Full Page Screen Capture14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
veterán
Verzió: 59.0.3043.0 (Hivatalos verzió) dev (64 bites) [link]
Nincs ilyen probléma.
Mármint FF-hoz képest van egy fura, nagyon gyors görgetés, mikor kb. 2 sorral a megnyitott kép alatt kattintok egy újabbra, de elviselhető.[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
HoTaZo
addikt
Köszönöm!
colomb2: Az lehet, csak szerettem volna látni, hogy én állítottam-e át magamnál azt a Consolas betűtípust vagy ilyen gyárilag is.
Csak mert még mindig nem találom a lejjebb (egyeseknél feljebb) jelzett karakter kódolásos problémámra a megoldást.Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
Sonja
nagyúr
Az úgy is van jól, alapból le kellene neki tilva lennie. Ez az 56-os verziótól kezdve van. Eleve már nem is kellene bele a hulladék flash, egyik böngészőbe se. Linux alatt ez egy bug, hogy mindig visszakapcsolja. Remélem hamarosan javítják.
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
TRob1
veterán
Gyorsan írtam is nekik egy bejelentést, hátha...
Ha gondolod, te is írj vmit, nagyobb az esély hogy figyelnek rá. (Alt+Shift+I)Eddig emlékeim szerint én sem tapasztaltam semmi problémát a sok év alatt. Habár ahogy itt olvasgatom, manapság sokan meg pont igen.
szerk: Közben feltettem a Verzió: 57.0.2987.13 dev (64-bit)-et próbaképp, itt már nem tapasztalom.
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
-
-
SP4C3
veterán
Megfogod a képet és ráviszed a "+"-ra és megnyitja neked új lapon, még olyan weboldalnak nem nevezhetô helyeken is, ahol tiltva van a jobbclick.
-
rvn_10
senior tag
Azért nem fogok visszaváltani 2 gen-t. Akkor nincs megoldás? Chrome kuka?
Gigabyte B760M Gaming X, I5 13400, 2x16 DDR4 Corsair Vengeance 3600Mhz, NZTX Kraken X61, Sapphire Pulse RX 5600XT, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 Evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phanteks Enthoo Pro M Acrylic
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest