-
GAMEPOD.hu
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior11
veterán
-
Köszönöm!
Pont így van nálam is (nincs pipa) és mégis új hozzászólás esetén, ha megnyitom az oldalt, akkor megjelenik az alsó savban. Ez mitől lehet?[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
-
-
MaXX81
tag
-
Cs1csó
félisten
-
z123456789
addikt
Nem szoktál? Mind a 341-et megjegyzed, amihez manapság kell jelszó? Na persze ez a te dolgod, én képtelen vagyok erre. Főleg, hogy valamelyiknél kell karakter, kell szám, havonta változtatni kell stb...És az sem árt, ha nem mindenhova ugyanazt használod. Nem használja senki a céges gépemet, illetve titkaim sincsenek, szóval használják. A másik meg hogy ott a két lépcsős biztonság, annyira nem félek.
Na mindegy, akkor lényegében ez egy kényelmi funkció.Köszi.
-
Akelaus
senior tag
Nekem reggel felrakta a munkahelyen ezt a verziót, de 32 bitest, itt ez megy.
Azóta olyanokat művel a Chrome csak lesek. Bevillannak a megnyitott ablakfülek, rengeteg ideig tölti az oldalakat, letiltott kiegészítőkkel is csinálja. Ha ikont változtatok a személy résznél, a tálcán lévő ikonok egy pillanatra eltűnnek, majd megjelennek újra.
Előző verziónál nem voltak ezek, szóval kizárom hogy a gép lenne tré, főleg hogy más ugyanúgy működik mint tegnap, vagy mielőtt a Chrome frissített volna. -
Cs1csó
félisten
Ha megnézed kb. ugyanaz itt a mentéssel függ össze - a bal oldali az állandó a jobb oldali az átmeneti szabályokat tartalmazza tehát ha valami módosítasz DE NEM mented el - haladó nézet lakat ikon - akkor az csak az átmeneti szabályok közé kerül de ha bezárod a böngészőt akkor eltűnik, ha átmozgatod a bal oldalra akkor kvázi menti és állandó szabály lesz.
-
Cs1csó
félisten
Nálam is kacifántos leírom:
Firefox-ot használok de friss telepítés és könyvjelző szinkronizálás után nincsenek "favicon"-ok tudod a könyvjelzőhöz tartozó kicsi képek. Ekkor lefuttatom a Checkmarks nevű kiegészítőt ami kvázi minden könyvjelzőmet betölti és mindnek lesz favicon-ja ha valamelyik régi könyvjelzőm már nem él akkor azt jelzi stb.Na ezután bemegyek a CCleanerbe és - hosszú meló - de végigmegyek a cookie-kon és ami kell azt átmozgatom mivel minden oldalt megnyitott/tesztelt a Checkmarks kiegészítő így minden cookie ami csak lehetséges most ott van a gépen. Az átmozgatás után a többit már akármikor lehet törölni egy CCleaner futtatással. Chrome-nál is így használom a CCleaner-t de ott nem kell Checkmarks.
-
OldMike
őstag
Úgy tűnik, hogy ezzel a frissítéssel már örökké múltba tűnt a bélyegképes új lap lehetősége. Ezt megelőzően még működtek a FLAGS-ben a korábban javasolt beállítások. Azok közül az, amit Normal-ra kellett állítani már nem található meg, vagy nekem nem sikerül. A másik kettő átállítása sajnos nem változtat semmit.
42LM660S
-
Sonja
nagyúr
Én jobban szeretem a Speed Dial 2-t.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Cs1csó
félisten
-
FoLey-v
addikt
Amióta frissítette magát erre a verzióra nem hajlandó azt a színt megjeleníteni a frameben amit ThemeBetaval csináltam.
Mellesleg nemtudom visszatenni a régebbi verzióra.• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB • Iphone 11 Pro Max 64GB •
-
MadGame
senior tag
Nekem működik ez a megoldás URL-nél meg előző kereséseknél is, de csak úgy, ha nyilakkal navigálsz, nem pedig egérrel jelölöd ki a törlendőt. Hoppá…
Más: Olvastam, hogy másnál lassan tölt be a Chrome, meg elég bugos volt mindenhol, nálam pl. a jelszavakat írta át egyik percről a másikra, szívtam is rendesen a routerrel, mert megszakította a netet. Fogta magát és kicserélte egy másik (oldalon) használt jelszóra. De más oldalaknál is ezt csinálta. Remélem, hamar frissítik vagy csinálnak vele valamit.
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
Nem tudom, nekem úgy rémlett, hogy ez egy mostani 64-es friss build-ben már benne lesz. Mindegy 100% reklámblokkolást sosem ígértek csak a tolakodó stb. reklámok ellen vagy valami ilyen fülszöveggel terjedt a hír róla.
A baj hogy a gugli és köztem szemantikai értelmezésbeli összeütközés áll fenn:
SZÁMOMRA MINDEN REKLÁM TOLAKODÓ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Házimozi haladó szinten
- PlayStation 5
- Sérthette a magánszférát a Siri, 95 millió dollárban egyezett ki az Apple
- Autós topik
- Nintendo Switch
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest