Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kispx
addikt
lol, tényleg nem működik a nullával.
--disk-cache-size=1 argumentummal már működik. (1 bájt lemez cache, mivel a webes semmi sem 1 bájtos ezért semmit sem fog tudni kiírni a lemezre) 1:1-ben azt nem lehet megcsinálni a Chromemal. Vagy a disk cache-t tiltod, vagy inkognitó módban indítod. Ezek állnak a legközelebb hozzá.
Memória cache-hez nem találtam kapcsolót. Gondolom azt automatikusan használja. -
kispx
addikt
Ha a --disk-cache-size=0 argumentummal letiltanád a lemez cachet akkor nem írna oda. Vagy inkognitó módban is lehet indítani a Chromeot. Ramdisknél van olyan, hogy nem mented a tartalmát. De ez nem a Chrome bezárásakor fogja kiüríteni a tartalmát, hanem a gép újraindításakor.
[ Szerkesztve ]
-
alfa20
senior tag
azt hiszem sikerült, valamelyik beépülő program volt a ludas de nem tudom melyik, töröltem a profil, majd csak a könyvjelzőket és a jelszavakat szinkronizáltam, a többit töröltem is google profilban, így most úgy néz ki jó lett.
Furcsa volt hogy míg nem szinkronizáltam addig minden működött, nem tudom melyik program volt a ludas de most már mindegy isköszönöm!
"Az agy olyan, mint az ejtőernyő: csak akkor működik, ha nyitott." (Thomas Dewar)
-
TRob1
veterán
Ööö, linkeltem 1 képet pont ez miatt meg a névjegy miatt még a #11479-ben hogy lássátok (előbb mint hogy szó volt róla - de ezek szerint feleslegesen ha a kutya se nézi )
¤ R'n'R ¤
-
sing1ep1ayer
őstag
A következő fájlokban én mindben megtaláltam a látogatott oldalak címét:
Cookies-journal
History
Network Action Predictor-journal
00000002
SyncData.sqlite3 (ez az, ami a Googlinak küld is szerintem)Mindez azok után, hogy írásvédetté tettem pár egyéb fájlt, ami eredetileg tárolja a megnyitott lapok címét, mint például az Archived History, History és a Visited Links.
-
Balázs1621
senior tag
Arra se enged kattintani, gyakorlatilag semmit nem tudok vele csinálni, egyik menüpont sem érhető el, töröltem mindent, böngészési előzmények, chace, de nem segít. Most nézek vírus után, hátha...
Laptopon megy mindig, de asztalin folyamatosan van valami baja, hihetetlen.
[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
Nálam is a 6. találat, de amúgy még sosem futottam bele mobilos oldalba pc-n. Tényleg érdekes itt látni.
(#11016) laszlohu :
Te így szoktad keresni a PH topikokat amikbe eleve írkálsz? A jobb oszlopba meg tudja jeleníteni a 20 utolsó totyikot amiben hozzászóltál, nem egyszerűbb csak odakattintani? Vagy ha folyamat jóval többbe írogatsz, akkor meg hozzáadhatod a kedvenceidhez is, szintén látható lesz jobbb oldalt. Sztem egyszerűbb, de minden esetre tényleg érdekes hogy miért dobálja az m-es találatokat elsőnek.[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
Faterkam
addikt
Revouninstallerrel, és utána TC-ből a rejtett fájlokat is töröltem egyenként. Megnéztem az egy hetes rendszermentésem, és abba nem volt Profile 1 mappa. Pedig működött a 19-es Chrome rendesen. Nálam a 20-ra frissítés cseszte el!
Két rendszeren néztem meg, Win7 és Xp. az Xp-n is amikor frissült utána ugyan ez a hiba lett!
Online-Offline telepítés, mindent kipróbáltam!
[ Szerkesztve ]
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
Brian PH
tag
Köszi a válaszokat! Ö igen az első. Hát gépem elég erős win7 64-st meg most raktam újra tiszta. Csak egy adblock van fent meg valami new tab homepage.
IE9 alatt is megnéztem ott nem csinálja.i7 2600
8GB RAM
GTX 480
2x250GB HDD RAID0ja még annyi hogy 2 lap van nyitva akkor is csinálja mindegy neki ahogy figyeltem.
hardveres gyorsítás érdemes bekapcsolni chrome://flags/-nál vagy valamit? köszi
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
Jaja, erőforrás probléma lesz, nálam is előfordul néha, jellemzően akkor, ha már sok minden fut egyszerre, sok oldal is van nyitva stb..
Érdemes csekkolni, hogy a hardveres gyorsítás be van-e kapcsolva, a memória tele van-e, dolgoztatja-e valami közben a HDD-t, mert ezek mind bekavarhatnak..
Egyébként nekem Firefoxnál gyakoribb volt az ilyen eset.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
TRob1
veterán
"akkor a designját miért kell nézegetnek és használnom, a youtube-on, a google keresőben, a gmailben..." - Lehet hogy azért amiért nekem kell majd minden oldalon a Lájk gombokat nézegetni?
"és jelenleg a G+ aktív felhasználóinak száma töredéke a facebook-ének" - De nekem már annyi is bőven elég, hogy elmondhatom magamról: Nem tartozok az agymosott droidok közé (ez most finoman volt fogalmazva a Mo,-n és a Ph-n uralkodó cenzúra miatt)...
Huh de nagyon elkanyarodtunk, térjünk vissza a jól megszokott Chrome kerékvágásba.
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
addikt
Belekattintasz a keresősávba és elkezdesz gépelni... belekattkor ugyanis kijelöli a tartalmat, ami benne van, szó szerint semmivel nem kerül többe kitörölni.
TRob1: hát én gyakrabban keresek ugyanarra, ha pl. venni akarok valamit.
hackeeeee: de így még nem tudod, hogy amit találtál, az jó-e, tehát a 4. lépés, hogy átkapcsolsz arra a fülre
[ Szerkesztve ]
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
spammer
veterán
-
spammer
veterán
1.) Beállítások - Induláskor - Adott oldal vagy oldalak megnyitása - Oldalak beállítása - beírod, hogy about:blank
szerk: hülyeséget írtam, ez induláskor van, nem tudom, hogy új tabnál működik-e ezzel..
2.) http -t? Mármint a címsorba? Nem tudom, de miért miért kell oda? Ha kimásolod a címet, akkor másolódik vele a http is, csak annyi, hogy nem mutatja alapból a címsorban (el van rejtve). https -t meg jelzi külön.
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Jimbow
csendes tag
Szia!
Próbáltam régebbi Java-t (Version 6, update 25) és azzal sem volt jó. Tettem fel firefox 13-at, az is feldobta magától a plugin telepítést. Fel is tette a legújabbat, de firefoxban sem jó...
Amúgy a Java oldalán ez a rendszer "ajánlat":
Windows 7 (SP1) Aero, Windows XP & Classic Desktop Chrome,
IE 8.x or IE 9.x
Firefox 3.x, 4.x, 5.x, 6, 7, 8, 9Üdv!
-
Jim-Y
veterán
function techpowerupFL(info, tab){
var query = 'site:techpowerup.com%20'+info.selectionText.toLowerCase();
var url = 'http://www.google.hu/search?btnI=I%27m+Feeling+Lucky&ie=UTF-8&oe=UTF-8&q='+query;
chrome.tabs.create({url: url});
}
function argepFL(info, tab){
var url = 'http://www.google.hu/search?btnI=I%27m+Feeling+Lucky&ie=UTF-8&oe=UTF-8&q=site:argep.hu%20'+info.selectionText.toLowerCase();
}
function hardveraproFL(info, tab){
var url = 'http://www.google.hu/search?btnI=I%27m+Feeling+Lucky&ie=UTF-8&oe=UTF-8&q=site:hardverapro.hu%20'+info.selectionText.toLowerCase();
}techpowerup működik ha pl ezt jelölöm ki: GTX560
argep nem, harverapro igen... érdekes... -
Apollo17hu
őstag
1 héttel korábbi állapothoz képest egyértelműen. Az 'M' szárainál lehet látni, meg talán az 'e' betűk zárt részénél lényegesen kevesebb a "tér" mint eddig volt. Sajnos nem tudok screenshotot lőni, de állítólag Win7-en látszik a különbség.
Lehet, hogy nem elmosódottak, de akkor mindenképp vastagabbak, mint voltak. Egy Arial(?) típusnál szerintem ez nem túl jó dolog, mert pont az lenne a célja, hogy a kisebb méretű betűk is könnyen láthatóak legyenek.
-
addikt
Nem hinném, hogy JavaScript értelmezési hiba, mert nekem más ablaknál is előfordult. Persze csak azoknál tűnt fel a probléma, amik kilógtak, és elég sok ilyen volt. De Donvit078 kolléga megoldása nekem tökéletesen megfelel, most teljes képernyőn nyílik meg minden új ablak.
hackeeeee: a legújabb Chrome-ot raktam fel, lehet vmi új bug?
[ Szerkesztve ]
-
Ilsyde
őstag
Darabosan tolti be az oldalakat. Firefoxnál azonnal beugrik minden, itt meg betolti az egyik felét, aztán kicsit késobb a másikat. Például az oldal bal oldalát, aztán a jobb oldalt (félbevágva a nagyobb képeket). Vagy csak a szoveget, aztán egy másodperc múlva a képeket is. Viccesen néz ki néha
-
Ilsyde
őstag
Akkor nem tudom mi a gond. Nálam csak jobb gombbal hajlandó megnyitni, egyébként nem csinál semmit a youtube video linkekkel ha ballal huzigálom.
Eddig jó véleménnyel vagyok a Chrome-ról, leszámítva azt hogy lassabb mint a Firefox és kevesebbet tud. Egyébként tényleg nem rossz Mindegy, majd megszokom. Azért koszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Lexus, Toyota topik
- Elite: Dangerous
- Háztartási gépek
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- GTA V Premium Online Edition
- Új Windows 7, 8.1, 10, 11 telepítő pendrive-ok, pendrájvok és telepítőlemezek, DVD-k
- Xbox Game Pass Ultimate 3 hónap
- Surfshark Starter VPN 1 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Surfshark Starter VPN 3 hónap / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest