Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Donvit078
tag
annyira tele van a tököm már a googléval most a faszbukon szórakozik hogy hibás tanusítvány és nem enged tovább lépni... mit lehet tenni hogy ne szemétkedjen már ezen is
vegetáriánus vagyok...csak növényevő állatokat eszek
-
Donvit078
tag
Valakai próbálja már ki csak nálam nem működik az orosz nyelvre fordítás?
-
Donvit078
tag
mostanában elég sokat szarakszik a chromom ha kiveszem lassulás tökörészés... ha kiveszem a pipát a A háttéralkalmazások továbbfuttatása, ha a Google Chrome-ot bezárják akkor mi van mi történik?
-
Donvit078
tag
-
Donvit078
tag
bazzz én emiatt még újra is húztam a gépet mondom itt valamit nagyon elcsesztem de ezek szerint még se
-
Donvit078
tag
válasz Logicman86 #9859 üzenetére
Vagy rosszindulatú kód...
-
Donvit078
tag
válasz Blabcsi #9817 üzenetére
Elvileg Beállítások-Motorháztető alatt és legalul a háttéralkalmazások továbbfuttatása elől kivenni a pipát de nálam nem működik a dolog Igen ez érdekes hogy miért nem lövi ki a másik profilhoz tartozó cuccokat ha az bezárjuk.
-
-
Donvit078
tag
-
Donvit078
tag
noscript meg a sandbox az két teljesen más dolog ezt rosszul tudod, mindkettő a védelmet szolgálja ez igaz a noscriptel a flash java és egyéb aktív futtatható tartalmakat tudod szűrni a weblapon, de inkább olvasgass az se árt :
noscript: [link]
sandbox: [link]-firm frissítés az nem tudom mi de a firmware frissítheted az sose árt
[ Szerkesztve ]
-
Donvit078
tag
3 gb ram nem kevés ram nak nettezgetni meg programozgatni de nem is túl sok, gondolom 32 bites rendszert használsz a kiegészítők létiltásává tudsz ramot spórolni vagy kevesebb ablak, attól függ mi fut az ablakokba mert ha közbe jutubon zenét hallgatsz... esetleg driver és bios frissítések
[ Szerkesztve ]
-
-
Donvit078
tag
Szal ha nem is akarod akkor nem is lesz érdemleges info Ebből például látszik hogy ennek a hibának amit linkeltél semmi köze a chromhoz de érdemes lenne a keresőbe beütni hogy mi okoz ilyen mshtml.dll errort: [link]
és igy végig a többi hibajelenséggel is
[ Szerkesztve ]
-
Donvit078
tag
na most nem kellett rányomni a frissítésre nyomta magától
-
Donvit078
tag
-
Donvit078
tag
válasz laszlohu #9159 üzenetére
win7 x64-et használok minden frissítéssel, szerintem fent van silverlight is van azt is már a korábbiakban újrapakoltam, de ez se segített de annyira nem izgat a dolog nem nagyon nézek mtv videótárat csak amikor linkelted hogy nálad azon befagy a chrome akkor kíváncsiságból én is rányomtam azt nálam el se indult azóta se
[ Szerkesztve ]
-
Donvit078
tag
válasz Superhun #9086 üzenetére
Oké elfogadom megértem látom a problémád eddig is sejtettem hogy kb ez ha ez annyira zavar akkor chrome ikon-ra katt jobb egér gomb tulajdonságok menübe kiválasztod futtatás: teljes méretű és rögtön kifeszít mindent a szélekig ha ez se segít akkor elnézéset
-
Donvit078
tag
válasz Superhun #9084 üzenetére
defaultban jelenik meg?ez mit takar? csak azt tudom mondani hogy nálam tökéletesen úgy nyílik minden ablak ahogy én beállítom a "széleit" kivéve ha valami felbukkanó felugró ablak besurran de ez minden böngészőnél így van, komoly hiba? csinálhatnál egy printscreent hogy mi is ez a komoly hiba megnyitom bárki adatlapját tökéletesen úgy nyílik mint a többi ablak ha ezt a példát hoztátok elő
[ Szerkesztve ]
-
Donvit078
tag
az hogy az ablakot hogy igazítom a monitorhoz merre fixálom le ez kicsit olyannak tűnik hogy fogjuk rá valamire hogy probléma és akkor problémázzunk rajta
-
Donvit078
tag
Arról tud valaki valamit hogy a fordítás funkciót beépítsék valahova mondjuk a bővítmények ikon mellé egy gommba és ne ilyen előugróablak szerűen csússzon be, iszonyat idegesítő amikor kattintani akarsz egy weblapon és pont akkor becsúszik és félre kattintasz. Kikapcsolni nem akarom mert néha néha kell külön weblapon se akarom kikapcsolni. Köszi. Vagy úgy megcsinálni hogy ne csúsztassa az egész nyomorult webalpt hanem csak simán becsússzon ?
[ Szerkesztve ]
-
Donvit078
tag
válasz Apollo17hu #6465 üzenetére
esetleg itt:[link] lefordítja a chrom
-
Donvit078
tag
válasz Illusion1010 #6458 üzenetére
nem tiltja tűzfal az alkalmazást?
-
Donvit078
tag
olyan kiegészítőt tud valaki amivel a weblapon lehet keresni ne keljen mindig a ctrl+ f-et nyomkodni?
-
Donvit078
tag
Üdv! Minden chrom indításnál ez a bejegyzés kerül a naplófájlba : A hibát okozó alkalmazás: chrome.exe, verzió: 14.0.835.15, időbélyeg: 0x4e366c75, a hibát okozó modul: ole32.dll, verziószám: 6.0.6002.18277, időbélyeg: 0x4c28d53e, kivételkód: 0xc0000005, hiba pozíciója: 0x00047333, folyamatazonosító: 0x6b4, az alkalmazás indításának időpontja: 0x01cc523ed0574d5d. na most ez egy friss telepítés vista64 bites, eddig unintsal reinstal se segítette akadozik fagyogat ennek a hibának következtében és csak ez az egy böngésző a kedvencem szarakodik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Surfshark Starter VPN 3 hónap / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Új Windows 7, 8.1, 10, 11 telepítő pendrive-ok, pendrájvok és telepítőlemezek, DVD-k
- Windows 7 Home Premium, Pro, Ultimate és Windows 8, 8.1 Pro licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akciók!
- Diablo 4 alap (Battle.net)
- Retró játékok eladóak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest