Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel2014
addikt
Szia! Lenovo Legion Y520 -rol van szó I7 es gép nvidia 1050 el.
Az intel 630 csak a gyárit engedi..vagy az intel oldalról rendszergazdaként de az folyamatosan Display hibával lefagy . Az Nvidia 388.00 legfrissebb van fent..igaz tiszta telepítést csináltam de a windows erre is egész mást tesz fel amikor az updatét ráengedem.
Ezt mondod igaz? Állítsam át nagy teljesítményűre Ezt alkalmazzam le?
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
veterán
válasz Angel2014 #25996 üzenetére
Ez lehet azért még driver probléma, ugye mindegyikből a legújabb van fent?
Esetleg megpróbálhatod, hogy a gtx-re osztod ki a Chrome-ot, ezt pedig az nvidia vezérlőpultban tudod megtenni.Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
SybenX
őstag
Ma reggel óta laggol és akad a chrome amikor váltok a lapok között. Más nem tapasztal ilyet? Más böngészőn nincs ilyen. Minden bővítményt letöröltem, újra is telepítettem, sütiket, gyorsítótárat is töröltem és nem javult meg.
[ Szerkesztve ]
-
lumpy92
aktív tag
válasz Skynet258 #25990 üzenetére
Én kifejezetten utálom, hogy mindenhonnan megfigyelnek, gyűjtik rólam az adatot.
Na meg ha belegondolsz, sikeresen kihúzzák a zsebedből a pénzt a célzott hírdetéssel, magyarán többet költesz mint nélküle."never send to know for whom the bells tolls; it tolls for thee"
-
janos666
nagyúr
válasz Skynet258 #25990 üzenetére
Az addig tényleg jó, hogy ha mindenképp van reklám, akkor inkább legyen potenciálisan releváns, viszont engem még így is sokszor zavart, hogy akkor kezdett igazán feltűnni a reklám, illetve ezzel együtt annak "célzott" mivolta, mikor végre sikerül már kitalálnom, hogy melyik márkát/típus, és honnan fogom venni, sőt akár már meg is rendeltem, szóval még annyira sem volt már releváns a dolog, mint a tamponreklám (legrosszabb esetben elbizonytalanítottak, hogy elkapkodtam-e a döntést, mégis a másik lett volna jobb, vagy X boltban picit olcsóbb lett volna, stb).
Amúgy,
1: a túláradóan / tolakodóan reklámdús, valamint ID-osztó helyek kerülése,
2: ahol elérhető racionális áron, ott "addfree prémium" előfizetés,
3: AdBlock bővítmény[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Angel2014
addikt
válasz Angel2014 #25986 üzenetére
Itt a hibajelenség levideózva...gyári driverekkel és egy hetes géppel. [Chrom WebGl]
[ Szerkesztve ]
-
lumpy92
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy Chrome-nál (és amúgy más böngészőknél is) megoldható-e, hogy az külön lapon megnyitott oldalak ne "lássák egymást".
Ez alatt azt értem, hogy pl az első lap mindig a Facebook, és a többin nézegetek pl. horgászcuccokat, akkor utána a FB látványosan elkezd olyan tartalmakkal bombázni (célzott hírdetés).
Valahogyan ez kivédhető?
Tudom, hogy a sütikhez van köze, de ugye egy munkameneten belül azok nem törtlődnek.
A 3. fél számára a sütik elérését most letiltottam, de nem vagyok benne biztos, hogy ez megoldja a problémát.
Vagy esetleg, ha nyitok pl. egy Operát a Fb-nak de a többi böngészést a Chrome-ban végzem, az megoldás? (bár ez elég kényelmetlen).
Köszi a válaszokat!"never send to know for whom the bells tolls; it tolls for thee"
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Lenovo l440 lapotop-al nézem a youtube videokat chromal, és újabban a fekete részek ilyen csúnyán kiégnek [kép] (remélem látszik a lényeg) -
Angel2014
addikt
Sziasztok új notebook lenovo legion y520 Hd 630 és Nvidia 1050 kártyával..
Ahogy menet közben lerakok egy videót összeomlik a chrom és webgl akadályba ütközött felirat felül.
Más böngészőn nem csinálja így nem hiszem hogy driver lenne.
Verzió: 62.0.3202.75 (Hivatalos verzió) (64 bites)
Lehet ez javítani valahogy? Másnál is fent áll ez a hiba?
Láttam kiírva máshol is pl Itt
[ Szerkesztve ]
-
huberpe
aktív tag
sziasztok
most jövök firefoxról és van egy dolog (több is mondjuk ) ami nagyon zavar de még nem találtam rá megoldást. azt szeretném elérni, hogy ha rögzítek egy tabot akkor ne lehessen "rányitni" egy másik oldalt, hanem automatikusan új fülön nyíljon meg.
ff-nál a tabmixplus le tudta védeni a zárolt tabokat. valami ilyesmit keresek. köszi! -
janos666
nagyúr
Kösz, kipróbálom. Úgy emlékeztem ezt már néztem, de most Enabled volt (biztos azt hittem Default-ról arra kell raknom, nem gondoltam át a jelentését...).
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
-
janos666
nagyúr
Meg lehet azt oldani (a kiegészítések nélküli megoldást preferálnám, de akár jöhet az, ha muszály), hogy egy háttérbe rakott Chrome böngészőben (lepattintva a tálcára, és akár egy játék, vagy filmlejátszó is fut teljes ablakos módban) néhány kiválasztott (vagy az összes) fül soha ne "hibernálódjon"?
Egyre sűrűbben fordul elő, hogy csak akkor kezd elk csipogni egy emlékeztető, mikor legközelebb arra a fülre navigálok (és rég lekéstem a dolgot), vagy akár gyakorlatilag "össze is omlik" a fülben a tartalom, mert real-time frissülne, de leáll, így utána csak egy F5 állítja helyre.
Mondjuk az szerintem nem a Chrome hibája, hogy mostanában nem sikerül előtérben/láthatóan nyitva hagynom egy második monitoron a Chrome-ot játék közben, mert amikor átvált a játék fullscreen-be, akkor arrébb csúszik a Chrome a "semmibe". Régen szerintem ez segített "mozgásban tartani".
16Gb RAM van a gépben + 8Gb pagefile, általában a RAM >50%-a szabad és nincs 70% felett a CPU terhelés (esetleg egy-két játék és sok nyitott böngészőfül + még pár háttérprogram egyidejű futása esetén megy tartósan 50% fölé a RAM használat, de nem fogy el, nincs pagefile-trashing), szóval nem értem miért takarékoskodik ennyire.
[ Szerkesztve ]
-
-
wolf88
aktív tag
Egy Acer Laptop. Intel celeron N2840, 4Gb DDR3 L Memory
Nem egy nagy szerkezet, de akkor se lenne szabad ilyen lassan betöltenie az oldalaknak.Itthoni netet dugtam most rá etherneten és itt ülök mellette 5 perce és várom, hogy betöltődjön a speedtest oldala.
Újra raktam én is most a gépet, hátha, de nem -
-
wolf88
aktív tag
Sziasztok!
Segítsetek már nekem, vagyis inkább a bátyámnak. Bemásolom a problémát.
"Van egy olyan problémám hogy akármilyen böngészöt használok legyen chrom
mozzila vagy edge lassú az egész és ki irja müködés közben hogy egy
weboldal lelasitja a müködést és feldobja hogy megvárom vagy leállitom.
Újra raktam az egész gépet és annak ellenére is ezt írja ki.
Lefutattam a virus ellenözöt és egy másik kémprogramot de nem talált semmit.
A gép törlés után és elötte megcsináltam mindkettő programot."Valakinek bármi ötlet?Köszi
-
-
ph2012
senior tag
Hogy kell beállítani, hogy a Chrome automatikusan töltse le a legújabb böngésző verziót? Mint a Firefoxnál.
Most frissítettem először a Súgó -> Névjegynél, manuálisan. A vírusirtóm hívta fel rá a figyelmem, hogy frissítenem kell.
Köszi.
-
Orionk
senior tag
Hello!
Ismerőseimmel GoogleFotóknál szoktunk megosztani közös albumokat, képeket.
Hogyan lehet beállítani, hogy értesítést kapjak, akár e-mail formájában, ha valaki új képet tölt fel az albumba?
Általában GMAIL-re lépek be és akkor a jobb felső sarokban az alkalmazásoknál szoktam kiválasztani és navigálni a GoogleFotók oldalra.köszi szépen.
-
SP4C3
veterán
válasz Viktor0610 #25966 üzenetére
Jajj nee... xD
[ Szerkesztve ]
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
Sziasztok,
Van chromeban olyan RSS megoldás, mint a Firefoxban? Találtam egy Foxish live RSS nevű addont, de amikor utána olvastam, azt írták sok helyen, hogy vírusos / kártékony.
Van esetleg másik, megbízható addon?Bookmark toolbart lehet több sorosra állítani?
[ Szerkesztve ]
-
Szinyák
őstag
Sziasztok,
Egy nagy segítségre lenne szükségem , olyan hibába ütköztem, hogy ha a chrome nyitva van és úgy indítom újra gépet , restart után elindítom és kétszer jön be ! . Ha újra indítás előtt bezárom akkor indulás után rá kattintok akkor nem duplikálja.
Próbáltam több helyen keresni a megoldást ,de nem sikerült Ezért nem szeretnék új rendszert húzni . Hátha itt tudja v.ki a megoldást. Rendszer legfrissebb win 10 1709 built
Válaszokat előre is köszi
Szinyák
-
_ ĐanieL™
tag
Sziasztok,
abban kérnék tippet, hogy tudtok e olyan kiegészítőt, ami által beállítható, hogy bizonyos lapok a Chrome indításakor automatikusan megnyíljanak?
Előre is köszönöm!
-
Viktor77
titán
Igen, a Synccel minden. Pont ez az értelme és ezért jó a Chrome. Amit nézek, vagy mentek, vagy akármit csinálok gépen, az minden ott van a telefonon is, automatikusan.
Ha újra kell telepíteni a gépet, a Chrome beállítása 3mp, ott van minden egyből, bejelentkezés után.Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Jenne
őstag
Sziasztok!
Próbáltam volna a szélessáv.net-en sebességet mérni, de csak eddig jutok.
Egyébként minden videót meg tudok nézni, eddig sem volt ilyen gondom. Mit kell és honnan telepítenem a Chrome-ba?
Érdekesség még, hogy Win 10 saját böngészője az Edge-vel is így járok. FF alatt tökéletes.A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
rii
nagyúr
a vukkmark menágerben semmi olyasmi nem volt ami exportálásra engedne következtetni .-(((
most megetettem azt amit utálok ... bejelentkeztem a google chrome-ba ....
és mondtam hogy a feldobozó sync passwd bookmark -ra, hogy "ok, go it" ....
akkor most már minden passwd meg bookmark elérhető lesz?
'94 óta gépezek ... számomra idegen ez a "sing in" egy böngészőbe ....
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
rii
nagyúr
szia!
osx alatt nem mukodik se a alma+shift+o, se a ctrl+shift+o ... esetleg hogy tudnám elérni még ezt a HTML-be való mentést?
Version 61.0.3163.100 (Official Build) (64-bit)
a bookmark manager-be sincs semmi export ... csak import ...
.-/////piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Akelaus
senior tag
Halihó!
Ma reggel az uBlock Origin-ben töröltem a gyorsítótárakat, és újrafrissítettem a szűrőket. Most minden rendesen megjelenik a Facebookon, ahogy kell. Persze kivéve a reklámok. -
Nevil2
tag
Üdv!
Hetek óta kínlódok a böngészővel.
Először a Youtube videókkal szerencsétlenkedett: a lejátszás 3-5. másodpercébe felefagy (hang megy, kép áll), aztán folytatja többnyire már rendesen. (ez a probléma a Firefoxban is jelentkezik).
Most már mikrofagyásokat produkál bármilyen új lap megnyitásakor, vagy Alt+Tab után kb 10-15 másodpercre megáll, nem frissíti az oldalakat és nem is lehet klikkelni semmire, aztán megy minden tovább rendesen.Ötlet?
-
rii
nagyúr
válasz iguana #25943 üzenetére
nagyon köszönöm! .-))
letőtöm' .-)
(#25946) castiels:
tab-onként kapnak egy-egy szálat, egy process-t, ezért van annyiszor a feladatkezelőben ... én legalábbis így sejtem már több éve, aztán lehet h nem így van .-)piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
rii
nagyúr
sziasztok!
melóhelyi géprpl szeretném a chrome-ból a bookmark-okat hazavinni a "Bookmark bar"-ról .....
... hogy tudom megtenni?
passwd-ket is tudom vinni?
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Hogy lehet beállítani hogy ha rányomok egy linkre akkor ne külön ablakba nyíljon meg,hanem új tabon (fülön ) -
titán
válasz Viktor0610 #25921 üzenetére
Köszönöm ezt a szuper tippet!
-
zolokas
aktív tag
Üdv! Lenne egy kis problémám a cromeal! Nem jön be rajta semmi még a beállítások se hiába megyek rá szomoru smilye fogad! Mi lehet a gond vele? Hogy tudnám vissza nyerni pl a könyvjelszőket amit el mentett?
Telekom TV L - Net L 1000 Mb/s / 1000 Mb/s - Xiaomi Poco X3 Pro Fekete
-
veterán
válasz Viktor0610 #25921 üzenetére
Köszi, működik!
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/tuya_wifi_okoseszkozok_homerseklet_szenzorok_1ch_e/hsz_1-50.html
-
chungee
addikt
Estét!
Hol tudom kikapcsolni hogy ne mutassa ki "gúlizásnál" az előző kereséseimet
-
MODERÁTOR
-
veterán
Egyetlen egy ( régebben beírt ) mezőt hogyan tudok kitörölni?
A kérdésem azért merült fel, mert a netbankomnál sikeresen beírtam a felhasználónév mellé a jelszavam is, és azóta feldobja, hogy azt is kiválaszthatom. Ekkor persze ott virít a jelszó.
Lehetséges csak ezt az egy bejegyzést törölni?
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/tuya_wifi_okoseszkozok_homerseklet_szenzorok_1ch_e/hsz_1-50.html
-
benjoe1
aktív tag
Segítséget kérnék Tőletek.
Mitől lehet az, hogy pl. a profession.hu oldalon ha keresnék a hirdetések között és ki kell választani a megyéket, akkor nem jelenik meg a kiválasztási kis kocka, illetve ha jelentkeznék egy álláshirdetésre, akkor nem történik semmi?
Milyen beállítás, bővítmény hiányzohat?https://www.szarvaskovendeghaz.hu/
-
fixirsó
csendes tag
Sziasztok!
Hátha valaki tud segíteni. Széles színterű monitort használok, ami rendszeresen kalibrálva van. Egy ideje elkezdett a Chrome "elszíneződni". Először csak egy két kép (gondoltam valami spéci színtér van belementve a fotókba), aztán egyre több minden szineződött el. Már minden sárga, narancs, piros zöld lett, mindegy hogy fotó, video, háttér. Leszedtem a Chromot, minden nyomát kigyomláltam (legalábbis azt hiszem). Újra telepítettem és minden rendben volt, visszaálltak a színek normálisra. Viszont csak eddig tartott az öröm, mert a gép újraindítása után megint minden zöld lett. Más programok és az Edge is rendben működik normális színekkel. Tud valaki valami ötletet adni, hogy normálisan használhassam a Chrome-ot.
Balra Edge, jobbra a Chrome screenje. -
SP4C3
veterán
Chrome nyitja meg szövegként, vagy a notepad nyitja meg?
Ha behúzod a böngészőbe, akkor is szövegként...?@mad1 - Chrome-ban nincs ilyen opció. QoS, vagy bandwidth control a jobb router-ekben/modem-ekben.
Esetleg a hálókártyát állítod be 10Mbps-ra.-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
mad1
veterán
Hogy lehet a chrome letoltesi korlatjat megadni?
Ne szemetelj ! = Steam
-
Locsi
senior tag
Sziasztok. Van egy csomó url az asztalon, de valamiért úgy nyitja meg, mintha egy szövegfájl lenne. Lehet evvel valamit kezdeni? Köszi.
-
Werkly
őstag
A keretek eltávolíthatóak a keresősáv alól chromenál? Eddig csak IE-t használtam! Kösz!
-
hl225
tag
Sziasztok!
Egy jelszóval védett weboldal elérhetőségét és így jelszavát szeretném ugyanazon számítógép többi felhasználóival megosztani, lehetőleg úgy, hogy a jelszót ne tudják később a böngészőben megnézni. Win7 és Chorme lenne a párosítás. Úgy szeretném, hogy a könyvjelzők közé elmentem az elérhetőséget és az elmentett jelszót felkínálja a többi felhasználónak is. Lenne egy rendszergazda felhasználó, itt kerülne telepítésre a Chrome és elmentésre a jelszó. Viszont ha ezt követően létrehozok egy új (korlátozott jogú) felhasználót akkor ugye alapesetben nem kapja meg ezeket az adatokat. Az új felhasználó helyett belépve és beállítva a jelszót pedig később Ő is meg tudja nézni.
Hogyan tudnám a fentieket legegyszerűbben megvalósítani? -
tknof1871
őstag
válasz gaara01 #25802 üzenetére
THX! Ez volt az. Nem jutott eszembe a neve.
De hiába van beállítva hogy A fordítás jelenjen meg azonnal felugró ablakban. Talán egyszer se ugrott fel. Mielőtt újra kellett telepíteni az OS-t akkor még rögtön felugrott.Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
iguana
őstag
hát én itt elfogytam. megpróbálnám teljesen eltávolítani a chrome-ot és újra telepíteni.
előtte érdemes lehet a Beállítások->Visszaállítás opciót kipróbálni.
"Ez a művelet visszaállítja a kezdőoldalt, az új lap oldalt, a keresőmotort és a rögzített lapokat. Kikapcsol továbbá minden bővítményt, és törli az ideiglenes adatokat, például a cookie-kat. Könyvjelzői, előzményei és mentett jelszavai megmaradnak."14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
need
addikt
válasz iguana #25895 üzenetére
Üdv..
[válaszoltál] a kérdésemre te is és
SP4C3 is.. amit köszönök nektek..na most a nagy helyzet a következő amit ti irtatok az úgy van..
de ettől függetlenül nem működik a dolog.. nos akkor ilyenkor mi van...? szedjem le a Chome-t és rakjam újra...? szerintetek..?
[ Szerkesztve ]
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest