Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Gyakori Kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv!
Anno telefonhoz hoztam létre egy Gmail fiókot, ami elég kreténre sikerült, szóval lecserélném, azaz létrehoznék egy újat, becsatolnám a készülékre, majd a régi fiókot törölném (mentett adat már nincsen rajta).
Van valamilyen csavar, rejtett buktató a dologban, vagy mehet így simán?
-
Üdv!
W10x64, friss Firefox, és Chrome alatt a Gmail nem töltődik be, de pl. Google, Maps simán, csak lassabbak.
Mitől lehet ez? -
Üdv!
Meglévő Gmail fiókom mellé szeretné nyitni még egyet (vagy kettőt), de semmilyen szinten nem szeretném, hogy keveredjenek a tartalmak, teljesen párhuzamosan fusson a két mailbox. Ez lehetséges? Mit kell beállítani?
Köszönöm! -
Üdv!
Üdülőhelyen akartam belépni wifi-n keresztül a Gmail fiókomba (Asus T100TA, legfrissebb W10), nem ment (sikertelen azonosítás?)... a telefonomon (Lumia 640) viszont szokás szerint igen.
Hazaérve telefonon továbbra is működik a dolog, viszont már az asztali gépről sem tudok bejelentkezni.
Biztonsági email fiókba küldött 6 jegyű azonosítót sikeresen megkaptam, viszont köszöni szépen a Gmail, de így is sikertelen az azonosítás.
Mobilszámra már vagy' egy napja nem érkezik meg a 6 jegyű azonosító.
Most már túl sokszor próbáltam bejelentkezni, próbáljam meg később, vagy másik eszközről.WTF?
Ilyenkor mit lehet tenni?Komolyan elgondolkodtam Outlook-ra, Protonmail-re váltáson, csak a sok regisztráció miatt vagyok kénytelen maradni.
-
Köszi srácok, akkor megy a reg!
-
Üdv!
Google Play, Aliexpress, Ebay üzleteim menedzseléséhez szeretnék teljesen új Gmail-fiókot létrehozni a fő fiókom mellé, ehhez lenne pár kérdésem:
- úgy tudom, Google nem szól ha csak pár fiókja van az embernek, ez igaz?
- nem szeretném, ha "összekötné" a rendszer a két fiókot,amennyiben ugyanazokat a személyes adatokat adom meg, erre van más lehetőség?
- vagy adjak meg kamu adatokat? Telefonszám mindenképpen ugyanaz lenne...
- Play áruházban tudok egy accountra másik email fiókhoz tartozó Paypal számláról fizetni? Másképpen ABC@gmail.com fiókhoz tudok XYZ@gmail.com fiókhoz tartozó PP fiókkal vásárolni?Köszi!
-
Üdv!
Nálam a Firefox, a Chrome és az IE is "Nem megbízható kapcsolat"-ként blokkolja a Gmail-t, és a Google.com-ot, illetve azt írják, hogy vmi zavarja a biztonságos kapcsolatot, és hibás a lap tanúsítványa.
Létezik ilyen, vagy nálam van a hiba?
-
Üdv!
Biztonsági okokból több gmail fiókra lenne szükségem:
- egyrészt megmaradna a mostani hivatalos;
- másrészt kéne egy fiók, amihez az új telefonom lenne kapcsolva (eddig nem vásároltam szoftvereket, így ennek nem volt jelentősége, na de majd most!);
- végül kellene egy fiók ebay-es, amazon-os, egyéb kínai, külföldi vásárlásokhoz.Ugye nincs akadálya, hogy többet használjak párhuzamosan?
Ha ugyanazt a nevet írom be mindháromra, akkor engedi majd létrehozni az újakat?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Jelszókezelők
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
- Futás, futópályák
- Napelem
- További aktív témák...
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Roborock S8 White, 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest