Új hozzászólás Aktív témák
-
Mans20
addikt
válasz kételkedem #31750 üzenetére
Kössz,amúgy netezésre meg wordra akarok összerakni egy gépet,Én a P35 DS3L t gondoltam hozzá.
-
Mans20
addikt
Helosztok
Valaki leírná nekem hogy a P31 és P35 között mi a különbség?
-
Mans20
addikt
Hi
Az elöző lapom Asus volt,és most annak a driverei vannak a merevlemezen meg a többi szar az xp vel eggyütt, szóval nem lett formatálva.,most majd hogyha rákötöm a giga lapra akkor befog bootolni az xp vagy inkább rögtön formatáljam?
-
Mans20
addikt
-
[ Szerkesztve ]
-
Mans20
addikt
Helosztok
Vettem egy P35 DS3 lapot 2.0 at .Van olyan aki 7700CU hűtője van a procon?mert nemtudom
hogy el e fér a rézhűtő felett a 7700CU,mondjuk majd úgyis megnézem. -
Mans20
addikt
Híztok
Q9450 es prochoz elég lesz P35 ös giga lap?lehet hogy majd ha ólcsobb lesz,akkor cserélem a 2 magost.
-
Mans20
addikt
válasz Csabroncka #25974 üzenetére
F4 től támogatja gondolom.
-
Mans20
addikt
Hi
Valaki megmondaná,hogy DS3 és DS3P között mi a különbség?azon kívül hogy az utobbiba 2 PCI E van?DS3P t csak akkor érdemesebb ha 2 vga t akarook?
-
Mans20
addikt
válasz sgergi #25781 üzenetére
kösz szerintem DS3 lesz.a ddr3nak meg nincs értelme még szerintem sem.Amire én megint gépet akarok összerakni,addigra biztos normalizálódik az ddr3 ára.A P45 nek meg nemtudom mi értelme,Év vége felé jönnek a Nehalemek(ha jönnek) az alá meg már nem lesz jó a P45 lap 775 ös foglalattal.
Ja az EP35 ös lapoknál a biosba lehet ki-be kapcsolni azt az energiatakarékos bizbaszt?
[ Szerkesztve ]
-
Mans20
addikt
Hi
A DS3 és S3 között mi a különbség?
-
Mans20
addikt
Hi
És ha 4 gb ramot rakok xp rendszerhez ami 3,5gb t lát (ezt mondják) attól még megy dual channelbe?amúgy a SP 3as javításba belekerülhetne hogy normálisan lássa a 4 gigát(vagy többet).
-
Mans20
addikt
Helosztok
A gigabyte lapok P35 ösek mennyire vannak összhangban pl 4x1gb vagy 2x2gb rampárral?
szerintem 1066 os kingmax lesz ,most még csak 1 vagy 2 giga de késöbb akarok 4et majd.[ Szerkesztve ]
-
Mans20
addikt
[ Szerkesztve ]
-
Mans20
addikt
Hiztok
A P35C DS3R lapból melyik verziót érdemesebb venni? szóval 1.0, 1.1 re gondolok.
Tuning nemlesz