Új hozzászólás Aktív témák
-
ploteus
aktív tag
válasz Hemi 426/RT #2127 üzenetére
Köszi a választ!
Igazából nem akarok egy 45e lapot barkácsolni
De szerintem ez megérthető.De a lényeg, hogy szépen felált a Q6600-al.
A lapot letesztelve első hiányosság ami feltünt, hogy nincs sata tápkábel pluszba csomagolva hozzá, ami nagy hiba, és kicsinyes dolog.
De a vista felált az új cuccal minden probléma nélkül, és installálta az új hardver elemeket.˘˘°°UP°°˘˘Szeresd az embereket...Hisz ők sem szeretnek téged...Nem az a baj, hogy nagy az isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés!!
-
GreatGodzi
tag
válasz Hemi 426/RT #2083 üzenetére
ja ja... de lehet, hogy az eredetit is vissza lehet rá rakni, bár az elég érdekes lenne.
Amúgy a 6750-es proci alig melegszik, és ha nem akarsz állat feszemelős tuningot, akkor egy AC Freezer 7PRO is elég lehet hozzá, és fele annyiba sem kerül, mint egy drága hűtő...
-
GreatGodzi
tag
válasz Hemi 426/RT #2076 üzenetére
Nem olyan rossz az, ha oldalról fúj a táp felé a hűtő, feltéve ha a tápodnak van leglább 12cm es ventije alul, mert így az alaplapról elszívja a meleget a procihűtő, és elfújja a táp felé, ami meg kiszívja a gépből. De azért gondold át jól a vételt, mert egy drága hűtőt nem szivesen vág ki az ember az ablakon, mikor már 1 óra kínlódás után sem lehet felrakni...
A P35-DS4-en lévő passzív bordát (azt a részét, ami az északi híd felett ven) amúgy lehet egy kicsit elfordítani, hogy több hely legyen, de ezt csak óvatosan, nehogy lesarkazódjon az északi híd, vagy elrepedjen a heat-pipe... -
t-shirt
veterán
válasz Hemi 426/RT #2070 üzenetére
Nekem 1.0-ás DS4 van, és az asus silent knight csak 90 fokkal elforgatva és úgy is csak kis barkácsolással ment fel. A hűtő jó, de nem ajánlom ehhez a laphoz.
-
GreatGodzi
tag
válasz Hemi 426/RT #2070 üzenetére
ez jó kérdés, mert néhány hűtő tényleg nem fér rá... a BigTyphoon pl. ráfér, én ezt ajánlom neked, meg úgy tudom a Scythe Ninja is, a többi nagytestű hűtőnél pedig nézd meg a honlapjukon az alaplap-kompatibilitási listát (már ha van ilyen)
-
GreatGodzi
tag
válasz Hemi 426/RT #2066 üzenetére
az 1.0-ás P35-DS4-el megegyezik