- Valorant
- PlayStation 5
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- EA Sports WRC '23
- Path of Exile 2
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Dark Souls sorozat
- Hogwarts Legacy teszt
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
válasz bod101 #35385 üzenetére
Mondjuk az egésztől függetlenül azt én sem értem, hogy miért jó az ezekben a BIOS-okban, hogy le lehet tiltani az USB-s cuccot, hogy ezt miért kellett külön menüpontba betenni. Én is mindig anyázok, amikor leülök egy gép elé, benyomok egy cd-t, aztán szomorúan konstatálom, hogy a bootolási sorrend persze rittig nem dvd-n van, újraindítom, bemegyek a bios-ba ahol persze gond nélkül turkálok USB-s billről, beállítom elsőnek a cd-met, ez nem jut eszembe, mert közben oltanak valamivel a telefonban, aztán amikor jön, hogy a cd-ről induláshoz tunkoljál enikejt elkezdem maszírozni, aztán anyázok ezerrel, hogy indíthatom újra emiatt megint... mert default-ba rittig le van tiltva, mert az az alapértelmezett, mi más. Én gyakorlati hasznát nem látom ennek a menüpontnak, csak szivat, de nagyon idegesítő.
Hardverlesen
-
fagy53
nagyúr
válasz bod101 #35332 üzenetére
Nem, ez kifejezetten nem jó érték feltehetően valami nem stimmel a beállításoknál.
Egyébként az Everest különböző verziói nem mérnek egyformán, de az utolsók általában a Te procid és a RAM adataival kb 6-7000 körül hoznának, ha nem tuningolod a lapodban a RAM időzítéseit. ill. a hozzákapcsolódó késleltetéseket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rendszergazda topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- iPhone topik
- Synology NAS
- Valorant
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Óra topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...