Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- EA Sports WRC '23
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- EAFC 25
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Xbox Series X|S
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pancsermeste
őstag
Most be van építve házba?
Próbáltad kivenni, és asztalon összerakni?
Sőt, ha így se indul, akkor érdemes a proci hűtő rögzítőjét feloldani, hogy csak a saját súlyánál fogva illeszkedjen a procihoz.
Ha így jó lenne, akkor nagy valószínűséggel valamely reflow forrasztási kötés öregedett el, és ha nem feszül / másképp feszül a lap, akkor átmenetileg még érintkezhet a hibás kontaktus. -
Bernyó84
aktív tag
Szerintem a BIOS reset nem sikerült és azért csinálja... Nekem kb 1 percig nem volt benne az elem és csak akkor felejtette el a BIOS-t...
Hasonló dolgokat nekem is csinált, amikor egy jó ideig túl volt hajtva a processzor és a memória is... Aztán kicsit elfáradt, reset-eltem a BISO-t és minden megy szépen tovább alapbeállításokon, mert már nem játszom...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest