Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz Nescafé #23943 üzenetére
Az lehet. Ált. totál ugyanazt a RAM-ot javasolják mindkét párba, még a modulokat illetően is, bár anno P4P800-as lapomban a 4 egyforma sokkal lassabban működött együtt (azaz nem bírták úgy a tuningot), mint amikor 2 teljesen különböző gyártmányú RAM-párat tettem bele.
Ha külön-külön jók a RAM-ok, akkor a biosban kell megoldást keresni. Ha a procid alap órajelen megy, akkor még az sem lehet gond, hogy 2 pár nem bírja úgy a tuningot, mint egy.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
BobChemistry
őstag
válasz Nescafé #23933 üzenetére
és akkor miért cserélted le a 8400-ra?
nike_: nem, egy coolermaster HTX van rajta, az északi hídon meg egy HR-05 teljesít szolgálatot
még így is kevésbé melegszik, mint a gyári borda alapórajelen[ Szerkesztve ]
Bármilyen közel vagy valakihez, végtelen a távolság köztetek.
-
katt777
félisten
válasz Nescafé #23926 üzenetére
A hétvége miatt van rá esély. Majd hétfőn kicseréled. Nálam már az első pár RAM-ból rossz volt az egyik új kapásból anno. Cseréltem, azóta hibátlanul megy mind. Ja, és még tesztekben is minden OK volt a rossz RAM-mal, csak akkor jött ki a hiba, ha betömörítettem egy DVD-t, aztán ki akartam csomagolni. Na, szóval ez a teszt.
[ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
BobChemistry
őstag
válasz Nescafé #23877 üzenetére
nálam is csinálja néha, de csak akkor ha alapórajelen megy
ha húzom, akkor nem (pedig a CPU-Z szerint, akkor is visszaveszi az órajelet, és a fogyasztás is ezt támasztja alá)Gorneck: ismerős probléma sajnos...a szüleimnél levő egyik kutya se szerette a durrogást
az egyik pofátlan módon beszaladt a kamrába, és alig tudták kicsalni onnanBármilyen közel vagy valakihez, végtelen a távolság köztetek.