Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dejaris
addikt
Bocsánat, Solid Edge
-
dejaris
addikt
Sziasztok,
Az új 2019-es verzió több maggal már kezd valamit, vagy még mindig egy magot hajt csutkára? Van ebben valakinek tapasztalata?
Probáltam guglizni, de sokra nem jutottam. (Gondolom rossz keresőszavakat használok). -
dejaris
addikt
Kivlasztottam a legegyszerubb modszert, bele mindent egy mappaba, 38 file-nal nem veszes a dolog, de persze ezt a revison managert is megjegyeztem, jo lesz kesobbre.
Mas: Egesz jol elboldogulok ezzel a programmal, mar en segitgetek a tobbieknek, mivel oktatasa lofutty volt, tanarok meg mind egy szalig mast hasznalnak, igy az eddigi nincs idom kiegeszult a nem ertek hozzaval!!!
Milyen programot javasoltok meg onszorgalombol megtanulgatni? Academic license programmal rendelkezok erdekelnek. -
dejaris
addikt
Solid Edge ST7
Ujratelepitettem a windowsomat, es azota tortent egy smas a microsoft felhojenek neve kapcsan, tehat nem ugyan az az eleresi ut, igy az elkeszitett es osszerakott modellemet nem mutatja, csak mindegyik alkatreszenel hibat jelez. Hogyan tudnam ujra "betallozni" neki a .par fajlokat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tippmix
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Politikai mémek
- Vicces képek
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest