Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyikhuszar
tag
válasz
#06658560 #10175 üzenetére
Hm, erre nem gondoltam. Tanulói változat ez is (V5 R21), a gép i5 processzor, ati mobility radeon HD 5740 vga, 4 giga memória, stb. Szerintem ennek elégnek kellene lennie. Annyi, hogy van elvileg egy frissebb catalyst, még azt felrakom. Őszintén szólva engem meglepne, ha hardver vagy driver gondja lenne.
-
gyikhuszar
tag
Sziasztok!
Lehet, hogy nem a legjobb helyen kérek segítséget, de majd elirányítotok máshova.
Szóval nem régen szereztem meg az alaptudást Catia V5-höz, és nyilván nem ártana egy kicsit gyakorolgatni, szinten tartani a dolgot. Be is szereztem a programot (igen, onnan), de egyszerűen lehetetlenség vele dolgozni, annyira bugos. Eltűnnek a gombok, beragadnak az ablakok, nem lehet normálisan beállítani. SP6 és hotfix fent van. Valaki tudna nekem segíteni ez ügyben, akár privátban? Még mielőtt az a kevés tudásom is elveszne.Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest