Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Urzu_7 #17645 üzenetére
Körülbelül...
Én most a TCG handbookot próbálom kimaxolni, hátra van az utolsó chapter. Nagyon sok meccset kell lejátszani hozzá... A 150000 coin achi most lett meg nemrég.
Apropó, 4.0 abyss is leakelve lett. Remélem at új enemyk nem lesznek túlságosan idegesítőek. HP-ban kb egy szinten van a holnap jövő abyssal. Nincs három wave-es floor ami jó hír.
Szenvedésre fel
Üdv. Johnny
-
emiki6
veterán
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Urzu_7 #17201 üzenetére
Hasonló lehet az enyém is.
Amúgy ezt hol/hogy tudom megnézni?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Urzu_7 #17133 üzenetére
Ez is egy olyan dolog amire volt három évük javítani, egy sima input queue-t kéne csak csinálni. Mobilon még rosszabb mint PC-n amúgy, mert a touch UI önmagában kevésbé reszponzív mint a billenytű leütések, több időbe telik hogy frissítse az egész UI-t minthogy csak engedélyezze a gombnyomást PC-n vagy konzolon. Ja amúgy azt el is felejtettem, hogy androidon mai napig nincs kontroller támogatás iOS-re 1.2-ben jött be.
Én ambloc nem szeretem azt hogy a Genshin nehézsége számokhoz kötött mechanika helyett (DPS a lényeg). Az oszlop védős dolog példa mechanikára. Nem számít hogy mennyi idő alatt csinálod meg, a lényeg hogy ne essen be 70% alá a HP-ja. Ilyenekből kellett volna többet csinálni.
Vagy esetleg random mini challengekért adni az extra csillagokat. Mit tudom én most béna példa, hogy +1 csillag ha nincs pajzsos karakter a csapatban, vagy X darab Y típusú elemental reakciót idézel elő vagy ilyesmi kis apróságok. Ezekből meg lehetne gyártani egy csomót és abyss ciklusokban rotálni, enemyk figyelembe vételével. Lehet néha más csapat használatára kötelezne, de az nem lenne akkora probléma mert nem időhöz kötött a teljesítés, nem lenne probléma ha nincs atom ultra jól kiépítve egy-egy karakter.
Mind a két példa amit írtam nem zárja ki hogy akinek több a DPS-e az könnyebben megcsinálja. Aki nem akar nagyon szenvedni ugyanúgy előveheti a bankkártyát mint most. És ezt most 5 perc alatt találtam ki, nem hiszem el hogy több száz fizetett alkalmazottól ennyi telik.
Üdv. Johnny
-
emiki6
veterán
válasz Urzu_7 #17133 üzenetére
"Ugyanitt amikor eltalálnak valamiért neked van sérülés animáció, vagy valamilyen knockback hatás, de ha te ütöd az ellent vagy használsz valamilyen képességet egyszerűen spammeli tovább a támadást csak a hp csíkja megy lejjebb."
Nem egészen. Van poise dmg: [link]
Bár az tény, hogy hiába van interrupt resistance-ed, akkor is eltolnak, aminek semmi értelme. Míg te nem tudod eltolni az enemyt.
Én nem abyss-ozok, mert nekem nyűg, F34R szokta nekem csinálni, mert ő élvezi (bár fel is cseszi rajta magát, szóval neki se tesz jót ). Legutóbb alhi-nahi-c1r1yelan-kuki és zhogli-raiden-kazu-benny csapatokkal csinálta meg az egészet 35*-ra.
Nekem zhongli, yelan, EM raiden, nahi és alhi a kedvenc karaktereim OW-re. Kihívás persze így nincs, de én azt szeretem, ha nem kell megszakadni. Yelan C6 az egyetlen C6 amit szívesen kihúznék.
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Shiro
senior tag
válasz Urzu_7 #17068 üzenetére
Nem pont azokat, de pont egy ilyen whiteboardos cucc kellett.
Ezek a sticky note-ok nagyon jók.
Ezer hala. -
Sirandrish
Topikgazda
-
-
Sordoran
addikt
válasz Urzu_7 #16837 üzenetére
Engem csak az zavar PS5-ön, hogy a gyors töltésért cserébe az első 1-2 másodpercben még gyenge textúra van a karakteren is gyakran. Nem értem, miért nem lehet ennyivel hosszabb a töltőkép, cserébe nincs ilyen baki. Mivel tényleg megjavul pillanatok alatt, így csak a szemünket kínozzák ezzel. Szerencsére ezt leszámítva nekem nincs gondom vele. PC-s nyűgök nagyon nem hiányoznak, csak a konzolra nem elérhető játékok miatt raknék össze egy új PC-t idővel.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
xeon forever
addikt
válasz Urzu_7 #16837 üzenetére
4090ti PCIe4.0 Nvme SSD lenne az ideális 4K HDR
Két gépet is használok egyikben egy xeon E5 1650v4 van a másikban egy 2680v3
2080ti vél a több magos gép a jobb a magasabb órajellel szemben. Más játékoknal viszont a kevesebb magos magasabb órajellel javított.
A másik amit észrevettem, hogy 3.0 óta a PC változat xarabban optimalizált mint a PS5.
Render 1.5-rol vissza kellett vennem 1.0-ra.PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
F34R
nagyúr
válasz Urzu_7 #16625 üzenetére
Hyperbloom volt az ami nekem nagyon szette a HP-jukat... eloszor a geo genyora figyelj mert ha azt kiiktatod akkor nem lesz shockwave ami a hp-dat szedi. Arra figyelj hogy a Pyro Black Serpent Pyro shieldet tesz mindenkire ha nem idoben olod meg. Szoval mindenkepp olyan karakterrekkel alnek neki aki tud AoE sebezni.
-
Shiro
senior tag
-
Sordoran
addikt
válasz Urzu_7 #16620 üzenetére
Vourukasha’s Glow
2-Piece Set: HP +20%
4-Piece Set: Elemental Skill and Elemental Burst DMG will be increased by 10%. After the equipping character takes DMG, the aforementioned DMG bonus is increased by 80% for 5s. This effect increase can have 5 stacks. The duration of each stack is counted independently. These effects can be triggered even when the equipping character is not on the field.Erről van szó ugye? Én úgy értelmezem, hogy a 10% DMG bónuszra kap 80% növelést (+8%), de ez 5x tud stackelni is akár. Így elméletben a 10% bónusz lehet 50% (10% + 8%*5). Persze a gyakorlat már egy teljesen más dolog lesz.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
emiki6
veterán
válasz Urzu_7 #16620 üzenetére
Discordon kqm theorycrafting részleg, vagy zajef discordján a #help-game-mechanics csatornát ajánlom!
(Ez már annyira nem casual kérdés, én se tudom. Tippre összeadódik, bár 80% mellett +10% már nem sokat ér, nem lényeges.)
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
emiki6
veterán
válasz Urzu_7 #16364 üzenetére
Te ennyire gyakorlott vagy ebben? Én a legutóbb felszedett skill jórészét elvesztettem mostanra.
Mondjuk az az első szám elég meh, nem sokat segít a zene a kivitelezésben."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Urzu_7 #16317 üzenetére
Ezt Yoimiya megcsinálja ennyi idő alatt soloba, mindenféle buff nélkül...
Bár Dehya jobban néz ki
Én személy szerint örülök hogy nem minden új karakter OP, mert akkor úgy kéne kártyáznom a VISA-val mint Xeonnak[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
xeon forever
addikt
válasz Urzu_7 #15827 üzenetére
Story spoilerbe:
Bábel játszható 4* karakterkén poén lenne, vagy Jeht.
Bennem is vegyes érzelmeket keltett a terület.
YaoYao viszont nagyon jóf3le, Nahida, YaoYao,Klee,Sayu burgeon csapat nagyon jópofa. Nahida powerupja jót tesz Kleenek, és a 2 healer is javítja a csapatot.PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
Sordoran
addikt
válasz Urzu_7 #15058 üzenetére
Ő lemaradt.
Akkor a TGA miatt várták pár napot ezekkel. És kapunk ismét 4x 200 primogemet, mivel itt is díjat nyertek.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sordoran
addikt
-
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Urzu_7 #14436 üzenetére
Tovább tart Pikácsuval lelövetni a "shieldjét", mint ténylegesen kinyírni
Amúgy én is Yoi-val esek nekiEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Mike
veterán
válasz Urzu_7 #14353 üzenetére
pc-n lassabban tölt mint ps5-n. (bezzeg ps4-en, volt fél perc is, mire odaértem az electro kockához, a pc-sek majdnem végeztek vele)
a streamről jut eszembe, mástól is láttam ilyen boss túrát, csak ők csak szeles karakterekkel voltak. volt azért olyan amivel megszenvedtek
[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
válasz Urzu_7 #14353 üzenetére
4x-es gyorsításban megnéztem. Lehet nem pontos, mert azt néztem, hogy ahhoz képest, egész gyorsan ledaráljátok, de utána meg sírtok, hogy milyen nehéz volt.
Az acsik miatt egyszer nekem is be kéne néznem egy ilyenre.
-
-
Sirandrish
Topikgazda
-
-
Sordoran
addikt
válasz Urzu_7 #12805 üzenetére
Szóval erről már lecsúsztam. Sebaj, majd legközelebb, 800 primogem nem rossz ha elég csak lestreamelni míg új contentet végigütöm.
Túlzásokba ne essünk, de valami hátas, akivel gyorsabba eljuthatunk A-ból B-be jó lenne. Sajna sok esély nincs rá, hiszen bármikor el tudunk instant teleportolni, és onnan kis út már eljutni a célhoz. Egyedül a mászós helyek elérés több idő, de annyi belefér.
-
Scarletiel
senior tag
válasz Urzu_7 #12805 üzenetére
Napi 6 órát nyomni akkor se tudnám ha nem lenne mellette életem
Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
Sordoran
addikt
válasz Urzu_7 #12802 üzenetére
Streamelésért primo? Mármint tudom hogy van valami ilyesmi akciójuk, de ha én nekiállnék streamelni 1 főnek (aki én vagyok másik készüléken ellenőrzési céllal, mert ugye kutyát nem érdekelném ) azért is jár, vagy valami minimum szintet el kell érni?
Homokdűnés probléma érdekes, azzal mondjuk lehetne kezdeni valamit. Mármint ha realitás talaján mozognánk, nem kéne tudnunk felfutni tudni egy nagy emelkedőn, a homoknak meg kell indulnia lefelé alattunk, szóóóóval... Ilyen szempontból rosszabb is lehet.
Gyanítom azért a sivatag egy szelete lesz csak ilyen, többnyire inkább sziklás, romos terület lesz. Azt bírnám, ha a homokdűnés terület aktív lenne, fújná a szél ezeket, és minden nap máshogy nézne ki, máshol csúcsosodna.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Dewri
aktív tag
válasz Urzu_7 #12794 üzenetére
Amilyen jófejek, majd a homokon 3x olyan gyorsan elfogy a stamina, kb ennyit nézek ki belőlük...
Ez a dzsungeles f*s is jól működik, fél órát kell körbeszaladgálni a térképen, mire valami teljesen véletlen csoda folytán megtalálom a bejáratot ami levisz egy barlangba. Undorító az egész. Teljesen tönkrevágták a játékot ezzel, aránytalanul és értelmetlenül megnehezítették a sima felfedezős részt is. Majdnem a kezdetektől játszok, de most nagyon kezd elmenni a kedvem az egésztől. Egy új frissítésnek nem ezt kellene kiváltania az emberből szerintem...
Korábban is voltak gané részek, pl az inazumai ködös sziget amit 2x kellett felfedezni, de az csak idegesítő volt időnként, mert közben lehetett haladni. De ez idegesítő és frusztráló is, már nincs kedvem nekikezdeni se, mert tudom előre, hogy méterenként megtámadnak és órákat bolyongok a terep miatt, miközben érdemben alig haladok és akkor még a pofázást nem is említem mellé... Így már az egész játék átbillen a "nem éri meg a ráfordított időt az eredmény" kategóriába, ami eddig főleg a domainek sajátossága volt...
Várom már mikor kérdeznek az új területről, kifejtem majd a véleményemet (nem mintha számítana...)... -
Scarletiel
senior tag
válasz Urzu_7 #12751 üzenetére
Én mondjuk úgy oldanám meg a fejlesztők helyében, hogy lecserélném az "állunk egyhelyben és hallgatjuk Paimon pofázását" több és jobban animált cutscene-re, ahol megcsillanhatnak az új karakterek mondjuk és elindítja az agyadban a woooow tekercset, hogy meg akard szerezni. Plusz azokat a párbeszédeket bele se tegyék (nem csak itt más játékba se), amit nem képesek leszinkronizálni. A hajam tépem ki tőle mikor egy játékba van szinkronos átvezető is meg néma. Nem könyvet akarok olvasni, hanem játszani szeretnék és azt szeretném, ha egy történetet interaktívan hangokkal kísérve mesélnének el nekem, amiben érezhetem, hogy főszereplő vagyok és a sorsa a kezemben van. Értem azt is, hogy a cutscenek meg a voice-over az sok pénz meg idő, de szerintem a gatcha elemekből csak befolyt pár fillér Mihoyo-nak amiből tudná finanszírozni. Az se ártana, ha mondjuk egy karakterre nem 10k primot kéne eldurrantani szerencsétlenebb helyzetben, hanem mondjuk C3-ig essen jobban, C3-tól felfele meg egyre nehezebben, de tudd megszerezni az összeset hetekig tartó farmolás nélkül és hogy ha nagyon megtetszik, akkor meg farmolsz/vásárolsz érte C3-tól felfelé, hogy maxos legyen.
Mert amúgy a tájak csodásak, a zene csodás, a karakterdesign tök jó, bár számomra túl sok a loli, hím, és 14 éves kislány, de ez egyéni szociális probléma. Az animációk, a harcok rendben vannak, a content jön rendesen. Ahol elvérzik az egész a casual játékosréteg egy részénél, hogy ahhoz képest azért sok idő és energia, ha kell egy karakter és akkor csak C0-ról beszélünk, illetve megöli a lelkét az, hogy a főkarakter néma és sok átvezető olvasós párbeszéddel megy hang nélkül, és még lehet, hogy béna is az a küldetéssorozat.Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Urzu_7 #12200 üzenetére
A rewardok 95%át mindig gyakorlatilag ingyen kapod. Mármint kb semmit sem kell érte tenni. A maradék 5% (ami általában kb semmit sem ér, mert néhány ezer mora, vagy pár kavics), amiért küzdeni kell. Ha sokallod a nehézséget, hagyd ott a pics*ba..
Semmivel sem leszel hátrébb azoknál, akik megcsinálják..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sordoran
addikt
válasz Urzu_7 #12200 üzenetére
Irreális elvárás, hogy minden event olyan magas szintű legyen. Ez csak egy szokásos harcolós event, csak kapott egy Diluc-os hátteret amivel behozták a skin-t. Mindig megy a panaszkodás, hogy nincs kihívás bennük, na most a legnehezebb szinten van. Akinek kedve van hozzá küzdhet, de én annyi jutalomért nem idegelem magam, elég nekem a sima 3*-os. Úgyis csak a primogem a lényeg.
-
xeon forever
addikt
válasz Urzu_7 #12193 üzenetére
Ez a Dilucos csak úgy kellett a skin mellé, amúgy semmi értelme. ja meg pár Primo
A szigetes meg még kevés is lett szerintem, sokkal több tartalmat be lehetett volna tenni ekkora területen.
A kastély pl porzik rendesen. Mona sziget elég hosszú lett, Kazuha olyan MEH, a rockos csaj pedig olyan közepes lett.[ Szerkesztve ]
PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Urzu_7 #11434 üzenetére
Nem mondtam hogy lehetetlen, csak hogy telón könnyebb. Meg amúgy is, én átlagemberekről beszéltem, nem ufokról
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sordoran
addikt
válasz Urzu_7 #11423 üzenetére
Én is próbálkoztam már ritmus játékkal mobilon, de tényleg csak próbálkozás volt. Viszont jópofa volt az is, és előző genshin zenés eventeket is csíptem, de ez most nagyon elüt az eddigiektől. Ma hallottam egyik ügyfelünktől, ami ide is illik: nem rossz, de a jó nem ilyen.
-
-
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Urzu_7 #10446 üzenetére
Jah... Kihívás... Nekem achik közül csak a commission achik hiányoznak amihez excel táblát kell vezetnem (! ) és a time gated cuccok vannak (horgászat, teapot farmolás, kisállatok elkapása stb)... Előbbi lehetetlen excel tábla nélkül mert olyan kacifántos a teljesítésük.
@Shiro: 150k mora és 40 primo. Komolyan mondom szerintem ők most azt próbálják kitapasztalni mi az a legkisebb mennyiségű ingyen cucc amit adnak ami nem cseszi fel a f2p játékosokat. Nekem már kicsit elegem van hogy infúzión csepegtetik a jutalmakat, 2.5 patch a játék megjelenése óta a legkevesebb primót adta.
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Urzu_7 #10123 üzenetére
Kb minden, de ha jó sorrendbe mentél, akkor észre se vetted
-
jonnyjoker01
veterán
Én azt mondanám 100+ %-kon
Kis nyamvadt i5-6200u + ihd 520 kombóval próbáltam trükközni valamikor mert nemrég volt újrapasztázva a proci, mondom lehűtöm a szobát, két pulcsiban ültem le játszani 10 fokban . Tabletről leszedtem a TDP limitet, egyedül a PROCHOT-ot hagytam bekapcsolva (90 C-nél jelentősen visszavesz magából és afölé nem engedi a hőmérsékletet semmi áron). Procit, GPU-t, undervoltoltam. Alapból 15W a max Turbóval, 10W nélküle. 22-25W-ot fogyasztott így Genshin közben, nem is futott annyira szarul, de kb 2 perc alatt elérte a 90 C-t a CPU úgyhogy megijedtem, hagytam az egészet a fenébe, maradok mobil géjmer.
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest