Hirdetés
-
GAMEPOD
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tommmysun
aktív tag
válasz
jeselivo #26725 üzenetére
Lehet, jobb ha nem látjuk
Igaz nem kínai posta, de egy kis támpont
..: From A to B
készíteni kell egy ilyen cuccot és feladni a GB-nek
-
Tommmysun
aktív tag
válasz
jeselivo #26714 üzenetére
Persze, köszi tudom, egyelőre nem aggódom, meg nem tehetek mást, mint várok türelmesen. A legrégebbire meg biztosításom is van, szóval ha nem is jön meg, akkor sincs az idő kiesésen kívül más buktám. csak azért érdekes, milyen random módon jönnek meg ezek a belga csomagok, van amit sokkal később rendeltem és már rég itt van!
-
Tommmysun
aktív tag
válasz
jeselivo #26709 üzenetére
Lehet úgy van ahogy te mondod, de én azért gondolnám, hogy ilyenkor már itt van az országban, mert volt olyan csomagom is, ami ez után a bejegyzés után, már 1,5 nappal a postás kezében volt, tehát én úgy gondolom, hogy ilyenkor már a belga posta átadja Magyarországon a központi elosztónak, de aztán az is lehet, hogy ilyen baromi gyorsan ide ért Belgiumból és jött is rögtön az elosztóból.
-
cidalain
veterán
-
13rainiaC
csendes tag
válasz
jeselivo #21019 üzenetére
A Belgium Registered csomagok nekem is nagyon lassúak. Az eddigi negatív rekorder 40 nap (naptári nap) alatt jött meg. Én is aggódtam, meg le is mondtam már róla, de megjött. "Szerencsére" van most egy ami ezt szeretné megdönteni, már 33 napnál jár...
A leggyorsabb eddig 18 nap volt nekem, de jellemzően 20-30 nap között szoktak lenni.
-
PNP
őstag
válasz
jeselivo #21026 üzenetére
Nincs különbség ilyen szempontból, ez csak azért van, hogy ne lehessen nem regisztráltra biztosítást kötni (és visszaélni esetleg vele). Amúgy a Belga TN (LVS kezdetű) az pont nem sokat ér, mert nem kell aláírni, az összes többit elvileg igen. Ha mégsem, akkor a postás csinál valamit rosszul, vagy jól (mondjuk ismer, és bedobja a postaládába).
-
cidalain
veterán
válasz
jeselivo #21019 üzenetére
az 1-2 dolcsis vacakoknál nem foglalkoznék ugyanakkora összegű biztosítással. vagy benyeli az ember, mert olyan csekély az összeg, hogy még a 4 nap levélváltást sem éri meg. de ilyen összegnél azért újra lehet küldetni velük.
azért a paypal is véd, ott is lehet kopogtatni, ha a GB nagyon kekeckedne. de pl 100 dollár fölött meg már nem oszt nem szoroz a 3-4 dolláros biztosítás, ha ezzel az elvesztés esetén sokkal gördülékenyebé válik az ügyintézés.
biztosítás esetén mindig regisztrált postával adják fel, így aki a regisztrált potára van ráizgulva annak is jó, mert ingyen posta + biztosítás olykor olcsóbb, mint a sima regisztrált posta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Sorozatok
- NVIDIA® driverek topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- Keveset használt 1TB-os laptop HDD-k eladók!
- Eladó Xbox one S játék konzol, egy kontrollerrel. Ára: 40.000.-
- Eladó Samsung galaxy note pro 12.2 tablet Az aksija cserélve volt. Ára: 30.000.-
- Eladó! Alig használt Sony Playstation 5, két kontrollerrel. Ára 160.000.-
- Eladó Apple S7 plus telefon, kártyafüggetlen Képernyője törött, de működik. Ára: 25.000.-
- Beszámítás! Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest