Hirdetés
-
GAMEPOD
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
DjTaRsY #28310 üzenetére
Ott az oldalon van DHL express és sima DHL le is van írva a mirólunk vagy mifene alatt.
Még 1x átnézve a tn nyomkövetést ennek már régen a kezedben kellene lennie. Németországból 3-4 nap alatt Mindenem itt volt. És Márc. 01 már 18 napja. Itt valami sántít. Mit írtak szállítási időt? -
andrisbandi
őstag
válasz
DjTaRsY #28291 üzenetére
"GearBestnek írtam, azt mondták sorry, felajánlották, hogy félárért újraküldik vagy visszautalják a vételár felét, és legközelebb kössek biztosítást..."
Ez még a jobbik eset a rosszak közül. Mármint ha van TN, és eltűnik út közben, nem kapod meg.
Udvariasan informálni kell a GB-t, h csak a teljes visszatérítést fogadod el.Persze elötte ki fogják váratni a 60 napot.
Lehet addig meg is jön.Ha a szokásos módon hárít a GB, menni kell a Paypalhoz ügyet nyitni.
A GB ott is megpróbál majd becsapni.
Nem kell elfogadni az ajánlatukat, hanem PP döntést kell kérni az ügyre.
100%, h a PP megítéli neked a teljes visszatérítést.A GB-nél viszont lehet lesz egy fekete pontod.
Sehol nem szeretik a reklamálókat."legközelebb kössek biztosítást"
- Ez a GB szempontjából nagyon fontos, és nekik jó.
Sajnos jogos is, mert ilyenkor a vevő nem egy sima vásárló, mint belföldön, hanem imporőrnek számít.
A felek közti felelőség megállapodás kérdése, amit a GB a vevőre hárít.A saját bőrömön azt tapasztaltam, h a gerbestes biztosítás semmit nem ér.
Másoknak vettem nagy értékben biztosítással kütyüket.
Már azt hittem meg sem jön, a TN-t nem lehetett követni, nem értettem.
Végül befutott, de bontott volt a doboz, szólt is a futár, h nézzük át.
- Utólag azt hiszem ott rontottam el, h átvettem.
40 helyett 28 volt benne.
A futár fényképezett, dokumentált a PDA-n.
Kérdeztem mit tehetek, azt monda csak a feladó kezdeményezheti a hibás teljesítés miatti reklamálást.Szóltam a Gearbestnek, fényképekkel, videóval, teljes leírással.
Majd egy hónapig szívattak, nem történt semmi.
Mentem a Paypalhoz.
Ott ugyan úgy elkezdék húzni az időt. Rájuk pirítottam, h ez milyen eljárás már, amikor külön biztosítást is fizettem.
Erre felajánlották, h a kár felét fizetik.... Természetesen pp döntés kértem az ügyre.Sajár részre eddig sem nagyon mertem a GB-ről vásárolni.
Ezután biztosan nem fogok, másoknak sem.
Az mondjuk igaz, h a többi kínai webshopnál sem jobb a vevőszolgálat... -
Beni2360
félisten
válasz
DjTaRsY #28299 üzenetére
Amúgy itt van Pesten a DHL és DHL express magyar képviselete és mindenben állnak rendelkezésedre. Mivel Németországból idáig ők szállítják és itt adják át a M.postának.
-
vegyszer
addikt
válasz
DjTaRsY #28291 üzenetére
Én március 9-én rendeltem egy Xiaomi 70 Minutes Smart WiFi Car DVR DashCam-ot G-W-16 - ból GLS szállítással. Hétfőn indult el Madrid mellől. Eljutott szerdára a németekhez, és onnan vasárnap este adott megint életjelet magáról a motyó, immáron itthonról. Látszik, hogy a márciusi forradalmak útközben is megakasztották a csomag útját.
De remélem a hét elején végre meglesz a holmi...
-
ZsoltG60
aktív tag
válasz
DjTaRsY #28291 üzenetére
Helló. Elsőre nem a Postával kell üzletelned, hanem a DHL-t keresd meg.
Ott majd utánanéznek,hogy merre jár a csomagod, mivel még nem ért be az országba így csak valahol külföldön akadt el.. Bár szerintem még nincs elkésve az a csomag, lehet csak elkeverték kint.GB alapból így védekezik, de nem kell vele foglalkozni, először tisztázd le a futárral , hogy hol merre a csomag, ha nem jutsz előbbre írsz megint a GB-nek hogy kéred a teljes vételárat nincs mese.. Ha ezek után sem akarják megtéríteni és Paypallal fizettél akkor az a végső megoldás sajnos hogy ott kell reklamálnod.
Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Google Pixel topik
- Apple MacBook
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Synology NAS
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- LED világítás a lakásban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest