Hirdetés
-
GAMEPOD
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Almos
aktív tag
Ma hívtak a postáról hogy a január óta náluk porosodó nem nyomkövetett külföldi küldeményemnek ma jár le a határideje, és küldenék vissza az eladónak, ha nem megyek érte.
Mondjuk csak azt nem értem, hogy
1. miért nem dobtak be értesítőt, egyszer sem
2. mikor a postára bementem, miért nem találták a csomagot
3. miért nem hívtak hamarabb telefonon?Na mindegy, 110 nap után megérkeztek az október 25-én rendelt éjjeli fényeim (link). Első tesztre működnek, igaz semmilyen, de semmilyen műszaki specifikáció nincs rajta, se a dobozon (csak a GB termékoldalon), így azt sem lehet tudni, mennyit fogyaszt, mennyi fényt bocsát ki, stb.
Remélem azért a házat nem fogja leégetni...
Új hozzászólás Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- The First Berserker: Khazan
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest