Hirdetés
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
-
GAMEPOD.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterhappy
őstag
válasz inf3rno #95024 üzenetére
80ml rizstej már csak 49kcal
Én nagyon sokat futok éhgyomorra. Anno épp a fogyás szándéka miatt szoktam rá, de így, a melegebb hónapokban a legtöbbször hajnalban járok ki kocogni, ha akarnék sem tudnék előtte enni.
Melóba is rendszeresen járok bringával, van hogy még hazafelé is éhgyomorra jövök. De ezek persze általában max. egy órás tekerések.
Volt, hogy négy órát bringáztam (BuBán, nyári hőségben - 82km, 500+m szint, nettó 3:30óra), az ráadásul életem egyik leggyorsabb tekerése volt (nem vagyok valami gyors bringás), de ott (bruttó) 3:30óra után úgy elborultam, hogy öröm volt nézni.Két településre voltam a céltól, de keresnem kellett egy pékséget, mert már életveszélyesnek éreztem a helyzetet, nem mertem olyan állapotban forgalomban menni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest