-
GAMEPOD.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fred23
nagyúr
válasz Never79 #87470 üzenetére
Köszi, és a kezeim nekem is szoktak fázni mostanában amíg kiérek a pályára, meg még utána is pár percig, de kesztyűre azért nincs szükségem, mert úgy 1,5 km után már semmim se fázik, még a lassú kocogástól is kiizzadok teljesen hamar, és meleg kezekkel indulok vagy kocogok haza.
LanyUs: Jó kedvcsinálók ezek a képek terepfutásra, egyre jobban hiányzik nekem is, csak a rekortán pálya sokkal közelebb van hozzánk, mint a jobb erdős-terepes részei a városnak/városszélnek. Mások erdős képei is mindig feldobnak, de ritkán veszem rá magam mégis egy távolibb célra.
Lortech: Kcal-megszorítós átmeneti böjtöt tolok elég régóta, lehet mellette izmot építeni, csak sokkal kevesebbet, mint kcal-többleten. Sokáig azt hittem én is, hogy ez lehetetlen, aztán kábé egyszerre cáfolt rá a hitemre a gyakorlat, illetve pár frissebb cikk. A lényeg annyi, hogy BMR feletti kalórián kell diétázni jó arányban bevitt makrókkal. Tehát például ha valakinek a BMR-e 1700 kcal, akkor fogyasszon el legalább 1900 Kcal-t, ha úgy akar fogyni, hogy közben valamennyi izmot is épít.
Én hónapról hónapra többet erősödök, mint amennyi kilót leadok, és néha jelentős is ez a többlet. Erősebb vagyok most 77 kilósan, mint anno 110 kilósan.Napfénysüti:
2 fok még nagyon jó, ha nem is nagy élmény; de mi lesz akkor, ha lefagy a pálya?! Mivel én már sérültem meg így (bokám és térdem, mikor elestem a lefagyott rekortánon), tuti nem fogok rajta futni, ahogy meglátom az eljegesedés első jeleit. Nálam akkor majd jön a Sóstó környéke, meg a Bregyó környéke. Tulajdonképpen várom is.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest