Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zaskar
senior tag
válasz Vertigo18 #29594 üzenetére
Ne is beszélj nekem halálközeli élményről, mert az idén tavasszal már volt egy ilyenem Az egy dolog, hogy a max. pulzusom jelenleg olyan 170 körül lehet, de mindig is alacsonyabb volt, mint más, hasonló korú sportoló barátaimnak. Viszont a gyors pulzusnövelés, mint idén kiderült, számomra rendkívül veszélyes, főleg bemelegítés nélkül. Amíg abszolút átlagos, semmit nem sportoló (sőt, volt köztük dohányos is) kollégáimnak nem okozott semmilyen gondot egy állványra helyezett biciklit teljes erőből tekerni 20 másodpercen keresztül, addig én ebbe majdnem belehaltam. De tényleg.. Viszont én ebből a pulzusból simán lefutok egy maratont, nekik meg a 4 km is gondod okozna
Viszont 14 év futás után is tanultam valami újat, nevezetesen azt, hogy kerülnöm kell bemelegítés nélkül az ilyesmit. -
dragonfx
veterán
-
tomcica
Topikgazda
180-nal mar nem teljesen oszinte az ember mosolya
Kell az ilyen heti 1x meg az alapozasnal is.Az emelkedon pulzus feltolas,vagy a tavval torteno fokozatos emeles jol mukodhet,plane nekunk oregebb csontoknak (persze a tested meg igy is 110%os ).En is ugy szoktam,h 10perc alap ritmuson,aztan szepen emelem fel 2-3km utan 5utessel, 165ig,azon csurgok egy nagyobb blokkot,majd utana johet a 170-180-as tempo (ami minimum 20perc,max 40).There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
kk831228
addikt
Mostanában nem viszem túlzásba a futast, mindjuk előrte se nagyon... 😂 10 - eket szoktam futni de az utolsó 1-2 km - en mindig fölnyomom a pulzust, nem bírom vegig a tötyögèst...
Ma meg pont hasonlò pulzussal futottam mint amibe te futottál... (a tempó az mondjuk fele a tièd) A vège 180 fölött volt, de az utolsó 2 km - t visszavettem, nem akartam munka előtt kinyìrni magam.... 185 - től, azert 3-4 km után mar elèg hùzòs nekem...
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- ZIDOO médialejátszók
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Óra topik
- Legszebb nők!
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.