Hirdetés
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
-
GAMEPOD.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tisn
addikt
-
tisn
addikt
válasz Peterhappy #99975 üzenetére
az szep. mi fiatalon (vagy 25 eve) gyalog masztunk oda fel, nem volt konnyu
-
tisn
addikt
válasz Peterhappy #100018 üzenetére
Köszi De egy heti zentai edzéshez képest az smafu
mar messengerrol is eltunt a gyerek a zentai tura emlitese ota
lehet ki is tagadott -
tisn
addikt
válasz Peterhappy #100018 üzenetére
-
tisn
addikt
válasz Peterhappy #100012 üzenetére
semmi gond, ezeken menjel szepen sorban
remelem segitettem
Double Ultratriathlon7.6 km (4.7 mi)360 km (220 mi)84.4 km (52.4 mi)Triple Ultratriathlon11.4 km (7.1 mi)540 km (340 mi)126.6 km (78.7 mi)Quadruple Ultratriathlon15.2 km (9.4 mi)720 km (450 mi)168.8 km (104.9 mi)Quintuple Ultratriathlon19 km (12 mi)900 km (560 mi)211 km (131 mi)Deca Ultratriathlon38 km (24 mi)1,800 km (1,100 mi)422 km (262 mi)Deca One-Per-Day (10 days)every day 3.8 kmevery day 180 kmevery day 42 kmUltraman 3 daysDay 1 - 10km (6.25mi)Day 1 - 145km (90mi), Day 2 - 276.1km (172.5 mi)Day 3 - 84.3km (52.7 mi)Ultra 355 3 daysDay 1 - 5km (3.1mi)Day 1 - 120km (75 mi), Day 2 - 180km (112 mi)Day 3 - 50km (31.25 mi)Double Deca Ultratriathlon76 km (47 mi)3,600 km (2,200 mi)844 km (524 mi)Triple Deca Ultratriathlon
https://en.wikipedia.org/wiki/Ultra-triathlon
[ Szerkesztve ]
-
tisn
addikt
válasz Pttypang #99894 üzenetére
a szokony 45 nekem is szuk lett. hosszban is, nem csak szelessegben (az eleg megszokott, ha nem wide modellt veszek)
vegul eladtam vintedenfutas meg hagyjan, de turazni szantam, ott ha ket ora utan kinyirja a labam, hosszu lesz az ut a verdaig
fel napig hordtam itthon, nem lett jobb a szorossag -
tisn
addikt
válasz INTELligent #99768 üzenetére
dedurva ez a szemcsi
-
tisn
addikt
válasz Peterhappy #99752 üzenetére
csinalni kell(ene)
en is igy vagyok vele
de a hatuszas is igy volt, de ecceruen csinaltam es egy ido utan javult a tekknyika, mukodott az is.de a gyorsuszas az valahogy nem megy, igaz nem is eroltettem, eleg ket uszasnem. (pedig vettem meg deszkat is, hogy gyakoroljam kulon-kulon a kez/labtempot)
-
tisn
addikt
válasz Peterhappy #99748 üzenetére
nekem az javitott az uszas tekknyika javitasan, hogy figyeltem a profibbak hogyan usznak.
lassan meggyozol sajnos, hogy szakemerhez forduljak, mert ez mar nem allapot, hogy folyamatosan vacakol a hatam/derekam.
most elmult a hatam kozepso reszen, de valoszinuleg a folyamatos ules (mert a hatfajastol semmit ertelmeset sem birtam csinalni)/rossz tartastol a szokasos helyen (gerinc legalso resze) kezdett el fajni
se futas, se foci, se kondi, se bico, kezdek megbolondulni. uszas ment csak, meg gyogytorna tegnap rajottem, hogy ezzel a derekfajassal 15km korul tudok tekerni, nemileg szenvedos, de mar kell valami megorulok tenyleg itthon.
-
tisn
addikt
válasz // Chaka // #99687 üzenetére
akko' valoszinuleg nincs bajod, csak tul gyorsan futottal
-
tisn
addikt
válasz Peterhappy #99685 üzenetére
szerencsere oda csak hobbifutok jarnak, azok is kevesen. ha 5-en vagyunk egyszerre a palyan az mar tomeg. es csak reverse koroket nyomom, utalom ha eloznek, utalom ha mogottem futnak de ritkan megyek ott, max hetvegen asszonnyal.
-
tisn
addikt
válasz Peterhappy #99683 üzenetére
asszony mindig futja mindket iranyt a salakon. mi jellemzoen a legkulso palyan futunk ott, ugy kevesebb kor: kisebb unalomfaktor.
illetve a belso sav betonkemeny, szoval akkor lehetne epp betonon is futni (igaz mostanra mar az egesz palya az)
-
tisn
addikt
válasz INTELligent #99678 üzenetére
jo minosegu focipalya szelen fuss, ott nem fog semmi a talpadba allni. (palya is jo lenne, de onnan valoszinuleg lezavarnak) (pl. asszonyeknal egy ilyen korul van a salakos futopalya)
-
-
tisn
addikt
válasz // Chaka // #99612 üzenetére
bocsanat, erre akartam valaszolni.
hany alkalommal futsz hetente, mennyi a sulyod es kb. milyen sebesseggel mesz?
mivel meg elsz, valoszinuleg birja
kardiologiai kivizsgalast megejtenek, mert ennyi ido alatt adaptalodnia kellett volna a szervezetednek. persze, ha folyamatosan gyorsultal az elmult evek alatt az mas teszta.
eleve kicsit lassabban futnek, bar nagyreszt a terd miatt en 130-es pulzusszammal futok, asszony 160 korulivel, de a fullra porgetett pulzust hanyagolnam.
de vannak itt okosabbak is, csak a vasemberek kicsit most elvittek a fokuszt
-
tisn
addikt
válasz Peterhappy #99615 üzenetére
neked irnod kellene, konyvet. jol irsz, tisztara beleeli magat az embor, mintha ott lettem volna.
-
tisn
addikt
válasz Peterhappy #99601 üzenetére
megeccer gratula a helyezeshez is. ketheti mozgasadagom letoltad 12h alatt, brutal
-
tisn
addikt
válasz xy.zsolt #99553 üzenetére
Nelem valami vernyak lehet, toltam egy kondi, kocogas, bico kombót, +20-30 pulzuus mindenben, nyugalmi 100, Garmin 72 oras pihit ir, meg koci kozben -5 allapotvaltozast
Hrv mar 10 napja fos.
Estem bicajjal (mrg mindig fekete a pocak egy reszen), jartam sbon, mi a fax jöhet még?
-
tisn
addikt
Brooks Ghost max jo lehet csajomnak? Kinézte a nyilcipoben 50k-ert. Tergyes.
-
tisn
addikt
válasz Rabbitf_24 #99473 üzenetére
Most már lassan egy hónapja napi 5k megy, vagy több. (10k ment már 59 perc alatt.)
lesz ez meg jobb is -
tisn
addikt
válasz bandus #99418 üzenetére
meg en is szoktam latni, hogy lejon az egyetemiesta kisjany, latszik, hogy kezdo, es fut par kort a rekortanon: jellemzoen tul gyorsan.
szerintem nem kell ehhez rontgenszem.
meg persze szoktak lenni profi kislanyok is: gyonyoru a futostilusuk, jo nezni.
remeltem hogy ez egy kulonleges topik, ahol elferunk egymas mellett, de csak a futok is emberkek valahol
(ha le vagyok tiltva, bizti nem is olvasod )
-
tisn
addikt
válasz LanyUs #99416 üzenetére
igy van, a holgyek telen eltunnek nagyreszt. viszont sokan teremben futnak.
csajom pl. fix 160-as pluzussal es 6:30-as tempon fut egy ideje, az szerintem neki z4 lehet. (6:00-at nem birja mar a tergye)
kimegy, letolja a 6-10km-t igy es ennyi, heti 3-4x.
szerintem teljesen jo, nem mindenkinek cel a fejlodes, gyorsabb futas, maraton, stb...
kimegy, fut, mert szereti.
-
tisn
addikt
válasz tomcica #99225 üzenetére
stratosnal (mip) milyen idegesito volt, hogy sportagat csak az erintokepernyon basztatassal lehet valtoztani.
futas utan mikor tekertem volna haza az izzadt, vizes kepernyon tok fosul mukodott (foleg ha esett is), anyaztam rendesen, mire atvaltottam futasrol kerekparra...
sportoran az erintokepernyo felesleges buzulas.
-
tisn
addikt
válasz LanyUs #99191 üzenetére
azert remelem indulsz.
koszi, serult kez alakul.
hasamon lettek ilyen 15cm-es veralafutasok, jol odavertem a kormanyhoz.ma kondiban lagyeknal ereztem valami huzodast, igy labgepek kimaradtak, az nem tudom honnan johetett
mai futas lustasag es elalvas miatt kimaradt amugy is
-
tisn
addikt
válasz Pttypang #99187 üzenetére
passz. en orultem, hogy futkarozik es jol erzi magat. azert jo, hogy vett vegre orat
az, hogy az ido/tav nem teljesen pontos: futok voltak a gps vetelre kepes eszkozok elott is, masreszt meg itt kb. mindenki hobbista, kb. lenyegtelenek is ezek.elvezzuk, szeressuk, csinaljuk, tav, sebesseg kb. mindegy is.
mas, hrv statuszom megint romlik , torkom faj, gyengenek erzem magam. LanyUS kollega megfertoz itt mindenkit betegen nem kellene ide irni
-
tisn
addikt
válasz Peterhappy #99153 üzenetére
tudom en mi a jo regen ital attol hogy nem iszom
-
tisn
addikt
válasz Viktor0610 #99140 üzenetére
Sör
-
tisn
addikt
-
tisn
addikt
hat most hogy irtal valahogy felkuzdottem. de elegge feltem, hogy szetszakitom. kellett hozza a 70cm-es specin hajlitott cipokanalam.
kenyelmesnek tunik.
lehet odaadom fiamnak majd, o megszokta az ilyet. de nekem nagyon nem praktikus. nem neztem meg elegge, sima magaszarunak lattam, mondom turahoz idealis lesz.
-
tisn
addikt
hat ez a saucony endo trail nem tudom, hogy fog feljonni a labamra, olyan mint az ujabb focicipok belebujos felsoresze
-
tisn
addikt
válasz Lortech #98972 üzenetére
jobbulast
Konklúzió: fogalmam sincs, nem érzem, hogy annyira fullba toltam a kretént, mert az előzmények alapján egyáltalán nem tűnt úgy, hogy ebből ez alakulhat ki. Csak azt tudom magyarázatként, hogy sérülhetett az izom, és az FM okozta extra stressz bedurrantotta a gyulladásos folyamatot.
egyik sracnak nalunk ugy lett csipotorese, hogy valamelyik kornyekbeli tulterhelt izom befeszult, es letorte a tapadasi pontot.
de siman lehet izom is, derekamban jellemzoen 2-3cm-es izomresz begorcsoles okozza a 4kezlab maszas majdmeghalok szintu fajdalmat.
-
tisn
addikt
thx sracok tenyleg nem nagy a baj, ujjak is mozognak, csak a szoritas faj kicsit.
P: lehet a holnapi kondit kihagyom.
-
tisn
addikt
Annyira fasza, hogy rohadtul vigyaztam az uj bicomra, erre a mórahalmi bicajuton (20km a pusztaban 5 bicajos/nap) a hulyegyerek belem jon szemből mert nekiment hátulról az ocssenek es elrántotta. Kurvara nagyot estem azt hittem mentő kell. Kissrác megúszta de megijedt... Nekem csak a bal kezfej zuzodott, meg a hasam faj ahogy beleállt a kormány. Fekkar elgorbult de muxik, plezur lejott a bringarol par helyen.
Mázli.
-
tisn
addikt
válasz SpaceKombajn #98936 üzenetére
Thx! Kiprobalom.
-
tisn
addikt
válasz Peterhappy #98929 üzenetére
Köszi, mar gondolkodtam rajta, de hiányzik minden nap, mikor nem megyek
Asszonyt megvedenem, en kertem meg, niem volt meg olyan video meg ahol a fiammal focizok, csak 10 evvel ezelottrol.
Tornaztat o
-
tisn
addikt
válasz Peterhappy #98927 üzenetére
mar majdnem hittem neked, de asszony a hetvegi focikupan csinalt rolam videot, mozgas kozben
palcikalabakon hordo mozog oregurasan
kemenyiteni kell a dietat, meg ha atmeneti izomvesztessel jar is.
elgondolkodtam megint egy terd prp kezelesen nagyon kellenenek a hosszabb es temposabb futasok is. de az ket honap kihagyas, es vissza a rajtvonalhoz. es nem is biztos, hogy er barmit is. meg jo sok penz.
-
tisn
addikt
válasz Pttypang #98921 üzenetére
ah tenyleg. bmi csokkentese a javaslat. 45 vagyok es 43-ra lehetne csokkenteni a fitnessz kort (51 fele jarok mar lassan)
tegnap a konditeremben mondom lanyomnak: "ez az alapsuly fekvenyomasnal, ennel tobbel szoktam, de gyengenek erzem magam, ezert most csak ennyivel nyomom. mi lehet mar megint?"
erre azt mondta, hogy orexem
-
tisn
addikt
-
tisn
addikt
válasz Peterhappy #98888 üzenetére
szep
anaerobhoz milyen zonaban kell futni?
nekem is hianyolja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest