Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Alg

    veterán

    Kicsit hosszabban a vasárnapi versenyről:

    Jó volt:
    - Időjárás. Tökéletes futóidő, gyönyörű volt az erdő (ahogy elrajtoltunk a kicsit még ködös, de már lombok között átszűrődő napsütésbe az valami mesebeli volt). A talaj pont annyira volt nedves hogy a cipő tökéletesen megtapadjon benne.
    - Pálya. A sárga jelzés keskeny, szűk singletrack szakasza szerintem a legszebb útvonal a környéken, imádom. Ilyenkor ősszel pláne. Viszonylag gyors pálya, a lefelékből az utolsó, kövesebb lejtőt kivéve mind tökéletesen futható volt, és a felfelékből is kevés volt a durván meredek (sőt, igazán durva meredek nem is volt). 600m szintet írtak, én 740-et mértem.

    Nem volt annyira jó:
    - BKV :DDD : A 22/22A/222 vonal nem volt erre felkészítve, ráadásul valami galiba is lehetett mert a Moszkváról Széll Kálmán térről össze-vissza indultak a buszok reggel, köze nem volt a menetrendhez, vártam vagy 20 percet mire jött egy, addigra kb. 3 busznyi ember gyűlt össze a megállóban... (előttem ment el az előző megpakolva, 10 percenként kellene járnia...)
    - A célban nem volt semmi frissítés... szóval kitikkadtan megérkezve beállhattál a büféhez a sorba ha nem tettél el innivalót a leadott csomagba, és vehettél magadnak egy doboz sört 800Ft körül :U A Szépjuhászné megálló oldalán a szokásos vízcsap leszerelve, bent a WC-ben a kézmosó "véletlenül" pont nem működött :((( Arcot mosni sem tudtam :(

    Nekem jól ment: A lefelék, itt verettem 5 perces vagy gyorsabb tempóval, sokat is előztem. Még a végén a technikás, köves-meredek lefelére is maradt erőm megküldeni, itt hoztam vagy 5-6 helyezést biztosan. A gyaloglós felfelék, itt is hatékonyan tudtam menni, nem hagytam leesni a pulzust, itt is előzgettem.

    Nem annyira ment jól: a határeset futható felfelék, az ilyen 3-5% emelkedő - ezek teljesen kikészítettek, az első felén még futottam őket, de 10k után már inkább tempósan sétáltam és a lefelékre tartalékoltam. Ezen valahogy javítani kellene, az ilyen szakaszokon előztek vissza folyton azok akiket a többi részen lehagytam. Jó lenne annyit fejlődni hogy jövőre minimális sétával tudjam teljesíteni.

    Statisztikák:
    Cipő: Saucony Xodus Ultra - erősen overkill volt ide, nem volt vele gond. Igazából bőven jöhetett volna egy agresszívebb, pattogósabb terep-versenycipő (amim nincs :DDD talán a régi Dynafit)
    Frissítés: egyszer álltam meg a 15k ponton egy pohár kólára meg egy marék sósperecre, azon kívül 2 gél meg egy liter izo fogyott.
    Futás: 1óra 36perc, gyaloglás: 42 perc.
    HR zónák: 63% Z3 (high aerob); 20% Z4 (threshold); 15% Z5 (LTHR feletti, Max)

    "I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

Új hozzászólás Aktív témák