Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • inf3rno

    nagyúr

    válasz Louro #75558 üzenetére

    Olvasom, hogy 105kg, magasságot, testzsírt mondjuk nem írtál. Érdemesebb testzsírban meghatározni a célt, mint súlyban. Van az RFM, azzal jól becsülhető, illetve a 2 elektródás mérlegek is már viszonylag pontosan hozzák, a 4 elektródásak meg még jobbak lehetnek.

    A kajára koncentrálj szerintem, pusztán futással jóval nehezebb leadni. Kajából kisebb adagokat érdemes enni és sosem teltség érzetig. Akár lehet többször is étkezni, mint most, de ilyen három fogásos kajálásokat kerülni, mint a tipikus vasárnapi ebéd: húsleves, rántott hús, desszert, stb. Egy fogás elég, abból is csak gyerek adag, vagy mint valami gourmet étteremben, legyen 3x akkora a tányér, mint a kaja rajta, és akkor lehet 3 fogásosat. Ne hagyd, hogy más mondja meg mikor eszel, és milyenek az adagok, neked kell érezni, hogy mikor vagy tele, mi az, ami még belefér.
    Ez az elmúlt 25 év diétái alapján jóval fontosabb, mint az, hogy milyen jellegű a kaja. Az inkább a második, hogy kevesebb zsír, több olaj, kevesebb cukor, több keményítő, kevesebb lipid, több szénhidrát, de akár fagyin élve is tartható az alacsony kalória és az alacsony testsúly, ha valaki odafigyel az adagokra.
    Az edzés a harmadik, ami bele tud szólni, lehet azzal is fogyni, akkor több kalória bevitel mellett jóval több edzés kell, de az eddigiek alapján azzal a legnagyobb erőfeszítés. Érdemes mindhármat gyakorolni, aztán fél éven belül is látható eredmény érhető el, 2 éven belül meg elég látványos fogyás, ha valaki kitartó. Az életmód váltás azt jelenti, hogy ezeket az új szokásokat alakítod ki, a régieket meg eldobod.

    [ Szerkesztve ]

    Buliban hasznos! =]

Új hozzászólás Aktív témák