Új hozzászólás Aktív témák

  • LanyUs

    senior tag

    válasz ígyvanferi #50904 üzenetére

    Itt vagyok! Csak rávett a párom, hogy csináljak egy csúszda -és hintaparkot fából :) Jó kis móka! Elvagyok rendesen vele :D

    Mindig ár/érték alapján vásárolok!
    Élelmiszeripari technikusok a cégnél kihámozták tanulmányokból, hogy 40 év felett napi 2g kreatin gátolja az izom lebomlását -> így szedegetem azt is.
    Glutaminból 10-12g szoktam a kreatin és tejsavó mellé -a reggeli futás után- a zabpelyhes fehérjeturmixba tenni. Immunrendszer, idegrendszer imádja, izomzatom a kondi szünetelés ellenére is állandó. Szerintem felesleges ebből scitec,biotech bőven elegendő a Protein buzz is [link]
    Bcaa terén igen elterjedt a scitec féle BCAA-Xpress [link] , de legutóbb nem ezt vettem, mert akciós volt a BCAA Powder 4:1:1 ez is Protein buzz [link] íze jó, hatása ugyanaz. Állítólag a zsírégetés is hatékonyabb éhgyomorra reggel+gátolja az izomzat lebomlását. Nincs ilyen aggályom, úgy érzem a gyakorlatból, hogy simán elhagyható ez reggel, mert úgyis aerob zóna.
    BCAA + Glutamine Xpress kombónak sokallom az árát. [link]
    Ice tea ízben volt kondi közben g-bomb. Nagyot lökött pszichésen, de inkább az íze miatt iszogattam. Nem éreztem különösebb mátrixot tőle.
    Bár a kiegészítők alapszabálya, hogy első körben legyen rendben a kaja, én azt tapasztalom ha nincs rendben is segít valamennyit.
    A glutamin érdekessége, hogy sokkal energikusabb vagyok tőle, mint a legbrutálabb vitamin packtól [link]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák