Hirdetés
-
GAMEPOD
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Sz_Imre #7863 üzenetére
Szia! Köszi! Van erről valami leírás, hogy kell csinálni? Mondjuk még garanciális, visszaviszem a szervizbe. Egyébként azt honnan lehet tudni, hogy azért nem indul be, mert nem kap benzint vagy azért mert nincs szikra? Illetve ez a furcsa, hogy hol működik, hol nem. Lehet be tudnám 30-40.000Ft ráfizetéssel Briggsre cserélni. Azzal jobban járnék, mint ezzel a Fullas D150-vel? Van valakinek ezzel a Fullassal tapasztalata?
-
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #6998 üzenetére
Sziasztok! Van olyan hiba, hogy hol van gyújtás hol nincs? Az a gondom, hogy a fűnyíró hol beindul hol nem. Olyan szinten, hogy 2 hét után egyből beindul, 3-5x leállítom, hogy kiürítsem a fűgyűjtőt, azt egyszer nem indul be. Hiába rángatom semmi, nyomom a benzinpumpát hátha nincs benzin akkor sem , gyertyát cserélek akkor sem, majd egy óra múlva meg egyből beindul, benzin pumpálás nélkül. 5 percig használom, majd utána megint nem indul be. Van valakinek ilyen Fullas D150 motorja? Nem tudom, hogy ez egyedi probléma vagy ez úgy sz@r ahogy van. A gyertya csontszáraz, tehát nem "köpi be" hiába nyomkodom a benzin pumpát, ezért gyújtás hibára gondolok. Szervizben azt mondták, olyan ritka a gyújtás hiba, hogy alkatrészük sincs. Illetve ha kihagyna a gyújtás, akkor közben is dadogna a motor. Ezért lennék kíváncsi arra, hogy van-e egyáltalán ilyen ideiglenes gyújtás kimaradás probléma. Eredetileg LG F6TC gyertya volt benne , ezzel úgy járt, mint egy Harley-Davidson, "dadogott" viszont semmi gond nem volt vele, majd idén kezdődtek a problémák, cseréltem Oregon 77-317-1-re egyből beindult vele, ezzel pörgősebb volt, de ma megint gond volt. Cseréltem NGK BP6ES ezzel be sem indult, majd 1 óra után igen, de 5 perc használat után megint nem indult be, csak "köhög" a motor. 1,5 óra után meg egyből beindult, benzin pumpa nélkül, majd megint nem idult be. Mi a fene miatt lehet ez? Nem kap benzint, nincs gyújtás? OMV 100-as benzint is vettem, állítólag ez a legjobb, de ez sem segített. 20 évig Briggs & Stratton motor volt, az tökéletesen működött, azzal semmi gond nem volt, az leszámítva, hogy egy idő után elkezdett visítani, de a csapágygolyók pucolása, WD-zése után ez is elmúlt.
Még arra gondoltam, lehet a mai motorok csak 20 perc munkát bírnak, utána 1 órát pihenni kell? 1 órát nyírom a füvet, Briggs bírta. -
pinnacle
nagyúr
válasz
Thocy a ZAGY #7081 üzenetére
Köszi! Pocok Tox MAX kellene, de ha jól látom most nem engedélyezett.
-
pinnacle
nagyúr
Nem tudom hol kérdezzem, de talán nektek is van ilyen problémátok. Pockot mivel lehet kiirtani? Én karbidot használtam, de abból nagy mennyiség kellene vagy 20kg, az meg nagyon drága. Ismerős gázt vezet a járatokba, de az nagyon veszélyes, szerintem fel is robbanhat.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #7025 üzenetére
Elhelyezése miatt, útban van a tank, nem tudnak légszűrőt cserélni.
Nem tudom mi a fenét lehetne csinálni. Tekerjem be egy pólóval? Csak lehet az meg nagyon lefojtja. Azt mondták nem beállni fog a motor csak jobban kopik, ezért az olajat felszívja majd. Azért ezt is jobb lenne elkerülni. Ezzel a Fullas D150-el nincs tapasztalata senkinek? Ha nem lesz megoldás, lehet ki kell majd emelni, mint nem ajánlott terméket, hogy más ne szívjon vele. Esetleg tudja valaki ki a forgalmazója, nagykere? Tölük is megkérdezném, mert szerintem ez konstrukciós hiba. Egyszerűen ilyen kicsi szűrő, kevés ide.
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! Igen, nekem is azt mondták, hogy a papír szűrő a legjobb, de erre nem lehet tenni. Akkor nem kell izgulni, attól a portól, ami a szűrőn túljutott? Nem tudom mivel kellene betekerni a légszűrőházat, hogy a por ne jusson be. Harisnya kevés lesz, lehet valami sűrűbb szövet kellene. Nem is értem, hogy tudtak, ilyen kis vacak szivacsot beletenni. kb. 5cm széles, 1cm vastag. Egyébként nincs semmi tapasztalat a Fullas D150 motorral? Nem találom ki a hazai forgalmazó, de megkérdezném tőlük mégis mi a fenét lehet csinálni ezzel.
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! Igen mondták, hogy minden fűnyírás után tisztítsan ki a légszűrőt és olajozzam be, illetve ha benzinben mosom ki, akkor nem kell olajozni. Csak az a problémám, hogy nem fog beállni a motor a bejutott portól, illetve egyáltalán normális, hogy ennyire koszos a légszűrő utáni terület? Briggsnél nem ilyen volt.
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Nagyon régi MTD fűnyíró, Briggs motorja beállt. Fullas D150 motorra cserélték. Jól működik, 3 nyomás után azonnal indul, simán levágja a derékig érő gazt is, viszont nagyon kicsi a légszűrője, töredéke a Briggsnek. 1,5 óra használat után már tiszta por az egész.
Nem fog nekem ettől beállni a motor? Van valami ötletetek, mit lehetne csinálni? Azt mondták a tömítésnél zsírozzam be, de szerintem az a gond, hogy a 2 szélső, pici szűrő, egyszerűen kevés, nem tud szűrni. Gondoltam behúzom az egészet harisnyával, de lehet van valami jobb ötletetek. Egyébként van tapasztalat ezzel a Fullas D150 motorral? Azt mondták kínai, de nincs vele semmi gond. Mondták, hogy minden használat után tisztítsam ki a légszűrőt. Gyárilag meg képesek ráírni, hogy 50 óra után kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- ASUS ROG Ally
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest