Hirdetés
-
GAMEPOD
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
goldnarmz
aktív tag
válasz
HagaNRG #3733 üzenetére
Jelentem, én akkus gyepszellőztetőt használok, 2db akkumulátorral.
Mind a késes, mind a rugós szellőztetés nagyon jól működik.
Második éve csinálom még csak a szellőztetést (megjelenésekor vettem a gépet), de láthatóan csodát tesz a fűvel.
Az akku olyan, amilyen. A 2 db BLi 20-szal kb. 300, max. 400 m2-t lehet vele szellőztetni (egy irányból, merőlegesen nem is szoktam).
Ezen kívül nem éreztem más hátrányát a gépnek. Nyilván a benzinesek erősebbek, gyorsabbak, alaposabbak, stb., de engem az eredmény meggyőzött.
Hozzáteszem, ha nem lennének más akkus Hsq gépeim, akkor biztos nem vettem volna meg külön, a 2 db akkuval... -
válasz
HagaNRG #3733 üzenetére
Érdemi gyepszellőztetést csak komolyabb elektromossal vagy benzinessel lehet csinálni. Itt találsz példát mindegyikre:
[link]
Az alapgépek maximum a drótos szerszámmal a gyep átfésüléséhez jók. A mohát felszedi, meg az elhalt fűszálak egy részét, de a csomókat nem vágja át és a talajt sem lazítja.
Nem nagyzolásból mondom, de a késes szellőztetéshez profi, erős gép kell. Tapasztalataim szerint független a kert méretétől. Jópár gépet kipróbáltam az elmúlt években, nekem ez a tapasztalatom.
Évente 1x, ha lelkes vagy akkor 2x kell megcsinálni. Ha egy kertre kell, akkor megbízható helyről bérelsz egy profi gépet évente egy napra pár ezresért és boldog leszel.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gitáros topic
- Exkluzív órák
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Külpolitika
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest