Hirdetés
-
GAMEPOD
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morris
Topikgazda
válasz
KunEmber #7735 üzenetére
Én ezt nem mondanám fanatizmusnak. Egyszerűen ár/érték arányban szerintem a husi a legjobb benzines gépek esetén.
Vennék én Hondát is, de az ára fáj.
Stihl tök jó lenne, de sztem nagyon bután néz ki. Nyilván ne ez alapján válasszunk, de nálam szempont.
Rivall, stiga is szimpatikus lenne ha nem noname motorral adnák.
Parkside gagyi. Érződik rajta.
Vannak első szériás ps szerszámaim. Elpusztíthatatlanok. De a többi széria...pff... Már rég nem veszek semmi ps-t. Makitára állok át.
AL-KO felső kategória nem rosssz sőt tetszik is, de akkor már husiMakita villanyosban tök jó (lenne). De nem az. Egy kivételével mind hulladék.
Makita akkus szerintem nagyon jók.Nekem így adja a sorrend.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 5
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Nintendo Switch
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Netatmo beltéri egység hibátlan müködéssel és állapotban.
- 2db Wolfcraft Mini egykezes szorító szép állapotban eladó
- Dübel doboz Redbox Duopower csavarral hibátlan állapotban eladó
- 15 flakon MTN festék, alapozó, lakk + Ajándék 4db MTN szórófejjel
- Jura J95 ONE TOUCH TFT CARBON,limitált kiadás mint az új,saját használatból,1/4-ed ÁRON
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest