Hirdetés
Legfrissebb anyagok
GAMEPOD témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
-
GAMEPOD
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcusa
addikt
Sziasztok!
Van egy Mcculloch B43BT fűkaszám amit már 3 éve megelégedéssel használok. A minap észrevettem, hogy csöpög a benzintank, kilukadt egy helyen. Próbáltam jobb híján beszilózni, de hamar feloldotta a benzin. Írtam a mcculloch.com-on a kapcsolat menüpontban, de napok után sincs válasz, és írtam egy kerti gépes szaküzletnek is, ők sem tudtak adni új benzintankot hozzá. Van esetleg ötletetek hogy honnan tudnék új tankot rendelni? Nem örülnék ha emiatt kéne lecserélnem az amúgy teljesen jó fűkaszát...
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Ülőgarnitúra 3-2
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest