Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Faceless-
őstag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy in-ear füleshez tudnátok-e esetleg ajánlani olyan illesztéket ami közepes-nagy méretű de nagyon puha.
Nem igen bírja a fülem a szabvány passzos gumit, de kisebb méretűvel meg kiesik, és igazából örülnék neki ha nem is zárna annyira (jobban hallanám a külső zajokat is). -
-Faceless-
őstag
válasz estikornel #85194 üzenetére
Próbáltam már sim 3 pinessel, de azzal nem ment se az earpods, se beats fejes. Esetleg megtudnád mondani, hogy hol vetted? Először én is olyat kerestem, de amazontól közelebb sehol nem találtam.
Eleve emiatt kérdeztem, mert ha ezzel nem működött, akkor honnan tudjam, hogy más "iPhone kompatibilis" headsetel fog-e...
-
-Faceless-
őstag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy ha veszek egy Soundmagic ES18-at, illetve hozzá mondjuk egy ilyen splitter-t PC-hez akkor a mikrofonnak is probléma nélkül kellene működnie vele?
Ugyanitt mondjuk 5-7k alatt tudnátok esetleg ajánlani olyan fülhallgatót aminek elfogadható minőségű beépített mikrofonja van elfogadható hangzás mellett?
Nem zene hallgatásra lenne csak hosszú távú discord kapcsolattartásra. Fejhallgatót nem bírom hosszú távon, és a huawei fülesnek amit erre szereztem olyan krumpli hangja van, hogy rosszul vagyok tőle.Előre is köszi a segítséget!
-
-Faceless-
őstag
Sziasztok!
Gyors segítség kellene. Még a mai napon szeretnék venni fülhallgatót.
A hangminőség viszont szinte egyáltalán nem számítana az lenne a lényeg, hogy a lehető legjobb zaj szigetelést adja, a lehető legkényelmesebben. Napi kb. 8 órát használnám könyvtárban, és lakásban beszélgetés, és háttérzajok kiszűrésére (ambiens zajt, esőt ilyeneket játszanék rajta).Nagyon hálás lennék a segítségért, és fix költség nincs (de örülnék ha 20 körül kijönne)
-
-Faceless-
őstag
Sziasztok!
Utazós fülhallgatót szeretnék venni, így maximum 5 ezret szeretnék rá szánni szállítással együtt. (nem dobálásról van szó, csak napi többszöri rendszeres használatról)
Most es18-at használok / használtam egy xiaomi redmi note 2-vel, de a kábel nagyon gyorsan megadta magát.
Karaktert nem igazán van merszem ennyiért elvárni, de V, vagy nem túlzóan mély orientáltnak örülnék, nagyon változatos zenékhez, de többnyire elektronikushoz.Elolvastam az összefoglalót, és a kínais tesztet is. Azonban viszonylag sürgős lenne legkésőbb jövő hét közepéig jó lenne, ha meg tudna jönni, szóval itthon kezdtem el nézelődni. Ezzel annyi problémám van, hogy a találtak között vannak olyan modellek, amikről egyértelmű tesztet nem találtam, és nem tudom, hogy ezeket másolják-e mennyire kell ettől tartanom.
Eddig ezeket találtam csak: KZ ATE, és KZ ZS1 itt aprón hirdetik újként. ZS1-et találtam máshol is, ami valamennyivel megbízhatóbbnak tűnik. Ezen kívül van még KZ ED-2, ZN1, és Awei Q9, de sem KZ ED-9-et, sem rock zircon-t nem találtam 5 alatt itthon.
Ha tudnátok segíteni nagyon hálás lennék, és előre is köszönöm!
-
-Faceless-
őstag
válasz monti0222w #62330 üzenetére
Ennyiért, még jöhet a kínai. Köszönöm, utána nézek.
-
-Faceless-
őstag
Sziasztok!
Alig több, mint egy évet nyűztem hordozható/utazó fülesként egy Sm ES18-at, de a vezeték egyszerűen elérett. Az összeforrasztott részen szétjött, végig megtöredezett, és el is szakadt a burkolat pár helyen.
Szóval szeretnék segítséget kérni új fülhallgató vásárláshoz.
- Árban körülbelül ennyit érne meg nekem, mint a Soundmagic. Ha jobb is, akkor talán 6-7-ig elmegyek, de többet nem szeretnék rá áldozni.
- Hangzásban semmi problémám nem volt vele, körülbelül ilyen szintet szeretnék. V, vagy enyhén mélykiemeltet, ahol nem üres a többi tartomány.
- Tudom, hogy az ár keret szűkös, de mivel ez már sokadik, ami így megy tönkre nagy segítség lenne, ha olyan lenne aminek valamivel komolyabb a vezetéke, feltekeréstől, és heti két-háromszori cipeléstől nem megy ilyen szinten tönkre.
- Főként Xiaomi Redmi Note 2-vel, ritkábban Lg G4-el használnámEgyenlőre az ajánlottak közül a pistonokkal szemezgettem, de képekről nagyon vékonynak, és gyengének tűnik a kábel, így inkább biztos ami biztos rákérdezek.
Ha tudtok adni a segítséget előre is megköszönném! -
-Faceless-
őstag
-
-Faceless-
őstag
válasz kemcso #51188 üzenetére
Köszönöm.
A rendelést lemondtam remélem még időben feldolgozzák...
Határozottan nem bass-head emberről van szó, szóval ennyi erővel egy csinos dobozt is adhattam volna. Nagyon sokra ment volna vele, ha éppen klasszikushoz van kedve...# Remélhetőleg kapok visszaigazolást a lemondásról, addig is ha netán sikerülne a kérdés még mindig álna, hogy mi lenne a legjobb vétel ebben a kategóriában. Lehetőleg úgy, hogy ne csak jól szóljon, mert a sony xb-600 is fantasztikusan jól szól, ha nyomorult mosógépet hallgatunk vele. (bocsi egy kicsit khmm pipa vagyok)
[ Szerkesztve ]
-
-Faceless-
őstag
válasz Don't Panic #51179 üzenetére
Németül nem tudok sajna angol véleményt, vagy bármit sehol nem találtam. De megrendeltem majd meglátjuk milyen lesz. Köszi a segítséget!
-
-Faceless-
őstag
Sziasztok!
Last minute fülhallgatót kellene, hogy nézzek. A keret 5 ezer lenne, de igazából 8 még bőven belefér. Ajándék lesz, szóval nagyon fölé nem akarok menni. Nomono-nál néztem a Soundmagic es18-at, az utóbbi időben eléggé jó visszajelzések voltak a yamaha eph-30-ról, esetleg metalics, vagy MDR-EX50.
In ear kellene, ami lehető legközelebb álljon a kiegyenlítetthez, talán ha enyhén mélykiemelt, de nem nyomja el a közép, és magas tartományt az még bőven belefér. Kellemes extra lenne a fül felett vezetett kábel, de nem előfeltétel. Jó lenne, ha a vásárlásnak hazai nyoma lenne, szóval nem aprós vásárlás, hanem ha valami garanciális dolog lenne, akkor tudnának kihez fordulni, szóval legalább egy bolti garancia.
Ezek alapján aki esetleg hallotta már az említett (vagy más) fülhallgatókat melyiket tudnátok ajánlani?
A segítséget nagyon megköszönném amilyen hamar csak lehet leadnám rá a rendelést, hogy hátha megjönne még 24.-éig.(forrást azért nem említettem, mert nem tudom mi lesz az, annyit tudok, hogy az illetőnek vegyes az ízlése talán a telefonja Lg G2 mini lenne az egyik forrás, de ezt persze így nem tudom)
-
-Faceless-
őstag
Sziasztok!
Kifejezetten sportoláshoz keresnék fülhallgatót. A legjobb olyan típusú lenne, ami nyitott minél jobban lehessen hallani a környezetet. Fül mögé helyezhető stabilan álló kellene. Lehetőleg ne kelljen külföldi garanciával foglalkozni, így mindenképpen csak magyar bolt jöhetne szóba.
Earbud kialakítás lenne a legkedvezőbb a nyiottság miatt, de ha van olyan in-ear ami megközelíti az is megfelel. Az illető akinek venném nem kifejezetten audiofil, egy Sony Xperia M2-ről lenne használva futás közben. Mivel ajándék nem igen szeretnék jóval 5 ezer fölé menni, mivel hangminőség tekintetében minimálisak az elvárásai, így csak annyit szeretnék, hogy az összegből a lehető legjobbat csikarjuk ki.Ha tudnátok segíteni nagyon hálás lennék!
-
-Faceless-
őstag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy valakinek volt-e már dolga a TDK IP150-el?
Mobilarénán láttam a cikket róla, és megtetszett, de az EX50-el szemben nem tudom hogyan teljesíthet. Moto G-hez lesz majd, és eredetileg a sonyt akartam, de most elbizonytalanodtam. -
-Faceless-
őstag
válasz Ati1979 #31443 üzenetére
Komolyabban szeretném, és cserélni is akarok. Csak most még eléggé hoppon vagyok költségvetésileg, így el van csúsztatva, amíg nem lesz munkám. Csak ugye azért kérdeztem, hogy akkor érdemes-e ezt is cserélni. (hogy tervezzek)
Majd 10 ezret terveztem rá szánni, max. 12.
Már az is megfordult a fejemben, hogy veszek egy Retro Dj-t a laptopomhoz, és egy utazós jobb fajta fülhallgatót, de hát ugye ez így plusz költség... -
-Faceless-
őstag
Sziasztok, arról érdeklődnék, hogy forrásnak egy Sony NWZ-E453 milyen szintű (anno 24-ért vettem)?
Majd a közeljövőben szeretnék Fül, és vagy Fej-hallgatót beszerezni, és nem tudom, hogy ezt is cseréljem-e.
(Most egy AKG K321-et használok, de nagyon nem vagyok vele elégedett...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest