Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-NoVa-
addikt
válasz HUNNIA1920 #88614 üzenetére
A nevenincs az csak az importőrhálózaton múlik, azért a Shuoer, SoftEars, Tanchjim már erősen megalapozták a hírüket rég. Aztán hogy mennyire kínai, az a Mangirdnál német gyártmányú titánium DD, dán Sonion, meg Knowles driverekből áll. A Shuoer is főleg Sonionnal dolgozik, csak ott az armatúrák mellett elektrosztatikus is akad.
A Periodic meg épp USA-ban lévő cég, azért megy arra lassabban a kijuttatás meg javításintézés. Mondjuk a legjobb helyszíni supportja szerintem Tulku G10-ének lehetIde importálni meg kereslet híján senki sem fog, nagyon kicsi a piac, és arra a kicsire ez a pár már bejáratott márka pont elég, nem csinálnak maguknak bonyodalmat a boltok, ha nincs versenyhelyzet.
-
kemcso
Ármester
válasz HUNNIA1920 #88614 üzenetére
Hibrid egy érdekes műfaj, én igazán jót egyet hallottam (mégha hangképben nem az én világom), a AKG K3003 Chifiből nem volt olyan hibrid, aminél ne lehetett volna hallani azt, hogy a DD és a BA hangzás szétesik, eltérő a lecsengés, stb. Persze ettől lehetnek jók más modellek, mérnöki munka kérdése az egész, de én chifi hibridek kizárólag előzetes meghallgatás után mernék venni. Tiszta BA-t vagy DD-t nyugodtabb szívvel lehet ajánlani meghallgatás nélkül is... Még mindig azt mondom: szánd rá az időt és utazz föl az iJoe-ba, kényelem sem mind1, ezek sokkal nagyobbak, mint az E80, formájuk sem feltétlen kényelmes. De pl egy Westone W60 nyugodtan ajánlható próba nélkül is, ott csak az a kérdés, hogy a tisztaBA bejön-e, mint hangzás, van aki nem szereti...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest