-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stellaz
veterán
válasz patomi #91709 üzenetére
Azért írtam, hogy iFi-ről hallgatva, mert azzal szerintem ez megvan, Megatronról valóban volt hiányérzetem.
Van is olyan zene, amin a mély az Ety-n szól a legjobban, mert pl a Grado se megy le olyan mélyre, pedig annak fantasztikus basszusa van.NoVa
Na igen, az zseniális kis cucc, nyaralás alatt számomra külön program volt azt hallgatni. Volt, hogy szóltak, hogy úgy egy órája próbált beszélni velem több ember is, de valahogy nem tudtak kizökkenteni a zenehallgatásból[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Politika
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- DUNE médialejátszók topicja
- Bedobta a mélyvízbe az első B-szériás Arc VGA-kat az Intel
- Külpolitika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Mint az új! Apple Iphone 13 Pro Max 128GB Gold!
- Csere-Beszámítás!Garancia: 2027.12 Acer Nitro V 15-51 / I5 13420 / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 512GB SSD!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest