Új hozzászólás Aktív témák

  • Malfroy

    aktív tag

    válasz Malfroy #91682 üzenetére

    Nos, kialakult elég hamar egy stabil képem róla , nem volt nehéz megfejteni számomra , vétel előtt meg is hallgattam, szóval muszáj volt neki, hogy megfogjon, máskülönben nem vettem volna meg :) egy ártatlan hallgatózásnak indult pedig, aztán jó drágára sikeredett a végén :DDD

    setup: A&K sr35 - oriveti ov800 - oriveti affinity 2 - spinfit w1

    objektiven leírom mit hallok, és akkor egyszerűbb lesz infót kapni róla , akit érdekel egyáltalán . Próbálok tényeket közölni , attól független hogy ezekből nekem mi tetszik és mi nem, tehát ízlést nem viszek bele.

    először is, a gyári tipseket szépen benne hagytam a dobozában . Jár hozzá gyárilag azla sednaearfit xelastec , azzal próbáltam először . Szigetelesnek közepes , kényelemre közepes , kicsit ragadós az nem tetszett, hangja se nagyon, a közép és magas tartományt emelte kicsit, túl világos volt, ami nekem nem is tetszett. Jött utána a jól bevált w1 , ie200-on szerzett tapasztalat után jóra számítottam . Hát úgy is lett. Közép és magas tartomány sokkal természetesebb lett, kényelem sokkal jobb lett , nem kandikált ki a fülből, ameddig be nyomtam az ott is maradt. (egyébként mivel ez erősített Tips, pont Az ilyen sok Armatúrás fülhallgatókhoz készítette a gyártó, aminek van súlya ugye.

    kicsit tartottam attól hogy ilyen nagy háza van neki és van súlya de viselés közben hamar eloszlott az ezzel kapcsolatos félelmeim.. nem érezni semmi kellemetlenséget .

    Az affinity 2 kábel elég vastag hibátlan szövésű minőségi alumínium dugókkal nagyon egybe van ,és olyan jó a megépítési minősége hogy kamiont lehetne vontatni vele. Olyan kábel hogy ránézel és bólogatsz hogy ez igen ,ez kábel. Nincs kifogásolható része. Konkrétan mellette az ie 200 kábele egy tyúkbél.

    A fülhallgatóhoz gyárilag egy kézzel készített nyolc eres ezüstözött nagyon jó minőségű kábel jár , de az affinity 2 tisztább hangképe van a frekvenciasáv egész területén. Kicsit nagyobb a szeparációja és a transzparenciája. Nem ég és föld a különbség de azért hallani.

    nos a kábelek, a tips és a kényelem után jöjjön akkor a hangminőség.

    ez nem egy referencia hangolású semleges Fülhallgató. ez azért készült hogy szórakoztasson. Nagyon sok olyan jellemzője van mint egy jó planár fejhallgatónak. Ilyen többek között a nagyszerű transzparencia ,erőlködés nélkül mutatja be az összes frekvenciát ,kihallani mindent, nagyon jól különülnek egymástól a hangok. szóval a transzparencia és szeparáció pipa. A legerősebb technikai tulajdonsága a mély frekvenciákba rejlik. A mély hangok textúráját parádésan képes közvetíteni ,planáris szerű ütéssel és súllyal. Ha a zene úgy kívánja akkor nagyon jó meghosszabbítással. Eszeveszett szórakoztató hiányérzet nélkül pedig én eléggé rá vagyok állva a mély frekvenciák minőségére és technikai tudására semmi hiányérzetem nem volt vele kapcsolatban.

    A középtartomány nagyon részletes erőlködés nélkül kihallani szinte mindent ami a felvételen van itt elég természetes a hangolása. A magas hangoknak nagyon jó a jelenléte a textúrája olyan pattogós hangja van, szintén egy jó planar fejhallgató szintjét hozza itt.

    A színpad mérete az viszont kicsi. az átlagos pop számok vagy tánc zene az szinte a fejed közepében szól. az olyan hangszeres zenék amik jól vannak elkészítve kb. a füled mellett szól 1 centivel. Szóval az előadásmódja elég intim. És ebből kifolyólag ahogy szokott lenni a képalkotás sincs a csúcson ez miatt mert vagy nagyon közel szólnak hozzád a hangok, vagy a fejed közepén szól, így nincs nagyon hely pozícionálni a dolgokat hogy a képalkotás az jó legyen. egy jó minőségű hangszeres felvétel vokálja pl. a legjobb esetben is az orrod hegyénél szólal meg.

    Összegzésnél azt tudom mondani hogy ezt a fülhallgatót olyannak ajánlanám aki imádja a mély hangok súlyát textúráját minőségét és mennyiségét de mellette egy nagyon jól szeparált közép és magas tartomány szeretne mindenféle ideges kiemelés nélkül. szóval nagyon szórakoztató fülhallgató de mellette elég technikás is hogy a szeparációt a felbontást a tisztaságot és a transzparenciát nézem. színpad méretben és képalkotásban nem a legpengébb de ez ilyen. Én szeretem ezt is.

    szóval úgy érzem hogy a gyártónak sikerült ezzel egy olyan fülhallgatót megalkotnia amely nagyon zenés nagyon mókás nagyon szórakoztató de mellette technikailag sincs semmi szégyenkezni valója.

    Magas minőségű prémium gumiharangok / illesztékek eladó / → aprohirdetések → vezetékes fülhallgató

Új hozzászólás Aktív témák