-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
contaxg
veterán
válasz Eugene Roe #85593 üzenetére
Ez a sztori meglepően hasonlít egy sajnos már eltávozott hifi kereskedő kommunikációjára. Megjegyzem anno Ő volt az egyik legsikeresebb.
Nála a vásárlás szertartás ahol Ő volt ceremónia mester. Végig kellett menni a stációkon, ahhoz hogy kiérdemelj információkat. Ha jó játékos voltál, kaphattál a mannából és Tied volt a mennyek országa . Természetesen innentől beszippantott a rendszer mert semmi más nem volt elfogadható csak is az Ő általa kínált megoldások.
Szerintem jó embert volt, de nagyon megosztó személyiséggel. Betegsége vége előtt felhívott (ez nem kis dolog) és bemondott egy árat arra a szépséges és hatalmas Quad sztatikus hangszórókra amit kinéztem nála pár hónappal ezelőtt, csak én nem voltam ehhez akkor játékos. Nem is fogtam akkor miért és hogyan történt ez a hívás. Visszagondolva éreztem, hogy akar még valamit mondani de én megköszöntem a hívást és elköszöntem. Egy jó hónap múlva értettem meg az egészet lényegét, de sajnos már akkor nem volt kit visszahívni...A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Videoteszt Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Iqos cigaretta
- Automata kávégépek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Lexus, Toyota topik
- 3D nyomtatás
- Kerékpársportok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E5430 laptop (14/i5-G3/4GB/320HDD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- ASUS ROG STRIX SCAR III makulátlan állapotban, GTX 1650, 16Gb Ram, 512SSD, i5 9300H, 120hz, AuraSync
- VADI új MacBook Air M3 15" 8/10/16 16GB 256GB 3év gar, MAGYAR BILLENTYŰZET!
- Akció! Dell Latitude E6420 laptop (14/i5-G2/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép játékra! I7 13700K / RTX 3090 / 32GB DDR4