-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz Stauffenberg #36115 üzenetére
"Az X-T30II ötlet egyelőre fiókban van, most inkább a használt X-T3 vázakat nézegetem"
Ha raw is kell, és mac-et használsz, akkor jó irány, mert maga a rendszer (Fotók) az XT30 2 rawokat továbbra sem támogatja (ipad os 15.7, de a macos sem*), és félő, hogy ha a kb. 1-2 hete kijött frissítésbe nem került bele, akkor már nem is fog. :/
*nincs nagy jelentősége, de az ios 16 sem, tehát ez a váz szerintem kimarad a támogatottak közül apple rendszereken.
[ Szerkesztve ]
-
Matska
senior tag
Tavaly év vége körül volt kb. egy fordulópont, azóta a használt árak felfelé kúsznak, egyre ritkább az alkalmi vétel.
https://www.flickr.com/photos/146088520@N03/
-
madgie
titán
"Most inkább csak várom az X-T5 érkezését, hogy kicsit bolygassa meg a használt árakat."
Az a baj, hogy a forint szárnyalása és a dollár valódi szárnyalása miatt könnyen meglehet, hogy továbbra is inkább felfelé mennek a használtárak.
De komolyan, az X-T4-en szerintem 25%-ot keresnék, ha most eladnám... meg az X100V is elmenne annyiért ,amennyiért vettem a boltból, újonnan.
És kicsit lábjegyzetbe, de akármilyen furán hangzik, de az X-H2 bruttó 900 ezres bevezetőára a mostani helyzetben nem is annyira vészes (a tudásához képest). Az is szerintem csak felfelé fog menni a közeljövőben. -
gorgo
őstag
Félő hogy nagyon nem bolygatja meg, de ahogy érzed... (jelen gazdasági helyzetben, árfolyamok mellett).
"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
Új hozzászólás Aktív témák
Üzletelni a Hardveraprón lehet csak!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest