Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gondwana

    addikt

    válasz arn #4559 üzenetére

    Nem értem, hogy mi a para tárgya: nekem úgy tünik, mintha én paráztam volna részinformációk alapján a fekete X100s bejelentésekor, hogy akkor mostantól értéktelen az ezüst X100s-em.
    Kifejtem részeletesebben: Bejelenttettek egy GS-fényezésű utódot, ami elvileg november végétől lehet, hogy kapható is lesz, pont akkortól, amikor kitolják az új firmware-t ugyanezekkel a featurekkel a már piacon lévő ugyanerre a hardverre épülő X-T1-ekre. Mennyivel fog tehát esni az X-T1 ára? Ha engem kérdezel, semennyivel.
    Viszont számomra még mindig nem derült ki semmi, hogy mi is lenne az a lehetséges hardware update, amit alkatrészárban megcsinálnak. (Van rá némi pénzem, hogy a GS és a nemGS firmware az utolsó bitig egyforma lesz, de úriember biztosra nem fogad)

    (Ugyanígy nem értem, hogy miaf@βt akart Zack bácsi 1/20.000s záridővel vakuzni? Eleve a triggerje már 1/8000-nél is szinkronhatáreset, ráadásul 1/20.000 ha pontosan is szinkronizálta, kb 1/128-ad vakufényerő lehet, akkor meg már miért para, hogy e-shutterrel nem vakuzhatsz X100t-vel?)

    Az én „kérdésem” már csak annyi, hogy mikor érkezik X100s-re az egyből mozgatható AF-keret meg az M alatti EV-kompenzáció (esetleg egy 1/500-as autoISO-limit a jelenlegi 1/125 helyett, de erről még semmi hír. Szerk.: Ja, és egy TCL-X100 csak nekem... Mármint mikor érkezik.)

    [ Szerkesztve ]

    ... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )

Új hozzászólás Aktív témák