Új hozzászólás Aktív témák

  • arn

    félisten

    no, hogy par csaladi esemenyt vegigfotoztam a fujival, azt kell mondanom, hogy kepminosegben egyertelmuen elorelepes, ha visszatekintek a korabbi fotokra (em5 + pana 25 1.4 / fuji xt1 + 35 1.4): szinek, felbontas, kontraszt, mikrokontraszt teren. ezek igazi csaladi fotok, nem szoszolos kepek, gyors feldolgozassal.

    meg mindig finomitok a gyorsgombokon, de alapvetoen harom fokuszt hasznalok, kozelre manual a szuk melysegelesseg miatt, gyorsabb akcioknal kozepso fokusz, neha probalkozok arcdetektalassal.

    az baromi jo, hogy tok gyorsan lehet a modok kozott valtogatni a sok dedikalt gomb miatt. a q menut nem is hasznalom - pedig az omdn eleg alap volt. az alap beallitasoknal is inkabb a fizikai gombokon nezek gyorsan vegig, ha vmi el van tekerve, vissza is tudom kattintani.

    az elso funkciogombra rakerult a fokuszmezovalasztas, megnyomom, aztan utana siman lehet a kurzort nyomkodni, hogy nem kell elvenni a keresot a szemem elol.

    [ Szerkesztve ]

    facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld

Új hozzászólás Aktív témák