Új hozzászólás Aktív témák

  • #54625216

    törölt tag

    válasz #27956736 #28266 üzenetére

    Teljes factory resetre nem találtam megoldást (inkább az ellenkezője miatt szoktak sírni, hogy akku cserénél törlődnek a beállítások), azaz marad a custom beállítások kézi törölgetése.
    Elképzelhető, hogy reset után is marad valami szemét a memóriában, a belső aksi meg nem engedi törtlődni, ezt viszont egy firmware csere biztosan megoldja.
    A tuti megoldás egy downgrade-upgrade lenne, azaz előbb vissza rakod rá a korábbi firmwaret, majd rögtön utána a legfrissebbet. Ehhez garantáltan újra kell indulnia mindennek, kérdés hogy egyáltalán engedi-e felrakni a régebbi verziókat.

    Ami magát a jelenséget illet nem teljesen világos, hogy mi a konkrét probléma, de itt egy elég részletes post, hogy mit tud a gép magas iso-kkal, vannak nagy felbontású minta képek is (igaz külsők, tehát jobb fényviszonyok mellett), talán össze tudod hasonlítani a sajátjaidat, hogy a gép limitációiba futottál-e bele vagy tényleg valami nincs rendjén a beállításokkal.

    A legrosszabb esetben (ha már egyértelművé vált, hogy valami hibajelenséggel van dolgod) el tudod vinni szervízbe, ahol - ha mást nem - garantáltan tudják hardveresen resetelni.

Új hozzászólás Aktív témák