Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz Overcome85 #24382 üzenetére

    Mégis mit erősítsünk meg? Meg, miért mi? Ki kell próbálni hogy neked mi számít, nem törpölni és évekre előre kitalálnia tutit - azt nem lehet. Szerintem itt szinte mindenki egy csomót változott/változtatott korábbi elképzelésein... Sőt, legtöbben más rendszerről jöttünk.

    Honnan a fenéből tudjuk neked mik a preferenciáid, mire van szükséged? :F Vegyél Sonyt, azt' kiderül jobb-e, majd írd meg miben igen, miben nem.

    Ha azt mondják kurva jó és mindent aláz, vedd azt, senki nem szorít fegyvert a fejedhez, hogy használj egyebet.

    Fuji színekkel a canon versenyzik?! :F Ööööhm, mondom én, apró tedd fel a T2őt és vegyél sonyt, úgy látom nagyon nem egy csatornán vagyunk...

    jjeahnak +1, nem tudom fujiból is mi vitt a T2 felé, vagy miért az egész sony felhozatalból az A7 III kell, vagy miket fotózol/milyen célból/mennyi rutinnal, stb. Azaz ebben a formában értelmetlen volt a kérdésféleség. Pár hsz-el fentebb meg kell nézni m3ss vagy jjeah kolléga milyen képeket csinál(t) milyen gépekkel, és a legtöbb topiklakó szépen leülhet/csókolommal köszönhet nekik.

    pethob: Nehh, én már azon fennakadok amikor néznek rám, hogy én miért fekvő formátumban fotózok és videózok, miért nem állóban, hát mobilon mikor nézik a ****-t, úgy adja ki... Ismerősi kör (25-45 éves korosztály főképp) olyan, hogy -anyagi helyzettől függetlenül- szikra igényük sincs a kicsit is igényesebb képekre. Mikor néha egy-egy háttérképük fáj, és korrigálom, azt mondják, ja, így tényleg jobb hogy a párom nem töksötét a háttér előtt. Mikor a remek céges ájfont megkaptam, kérdeztem pár napig mérnökségen a többieket, hogy ezzel a csodával hogy állítok expókorrekciót, és senki nem tudta (amikor konyhanyelven elmondtam mi az, akkor sem, pedig ők már évek óta ezt használták, privátként is).

    [ Szerkesztve ]

    <ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák