Új hozzászólás Aktív témák

  • pethob

    aktív tag

    válasz Clemi #17592 üzenetére

    Nincs benne újítás, sőt azt hiszem kiszedték a reverse enginered HSS-t. Azért kellett hozzányúlni, mert a Fuji vakus firmware frissítései utána nem ment a vaku az X-PRO2-vel. Először kijött a Nissin ezzel a frissítéssel, ami ugyan elvette a HSS-t, de legalább működött, aztán a Fuji a 2.01 firware-el, ami megoldotta, hogy mégis működjön minden Nissin vaku a saját firmware frissítés nélkül is. Csak addigra az én vakum már valahol Németországban járt, mert szerencsétlen módon firmware-t frissíteni csak szervizben lehet. Itthon nincs szerviz, és csak azért csinálták meg ingyen, mert még garis volt a vaku. (Országonként változott, hogy ingyen csinálják-e, vagy fizetős a firmware update.)

    Na ennek vége most, mert az új sorozatban lesz micro SD foglalat, amiről frissíthetők az eszközök. A vakukból is jön új sorozat áprilisban, szóval addig már érdemes várni Nissin vásárlással....

    Az i40 egyenlőre nem vezérelhető a Nissin Air-el, szóval ez csak a gépen vitézkedik, oda viszont nekem nagyon bevált a mérete, és a tárcsás kezelőszervei miatt.

    [ Szerkesztve ]

    https://www.flickr.com/photos/pethob

Új hozzászólás Aktív témák