Új hozzászólás Aktív témák

  • Clemi

    veterán

    válasz Zilko87 #16588 üzenetére

    Táska erősen ízlések és pofonok, na meg keret függő. De javaslom nézz körül a Crumpler a Tenba és persze az ezen a téren profi Lowepro táskák között. Crumplerből nekem az LD6000 ami bejövős, vagy egy kicsit nagyobb méretben a MULL9000 a Tenba-k közül nekem egy Switch10 van de igazából DNA15-öt akartam, csak az akkor nem volt készleten, ott ahová volt egy határidőre levásárolható 50%-os Tenba utalványom. A Lowepro szintén jó márka, megbízható széles a választék, de nekem kevésbé sokrétű és praktikus mint a másik két márka. Ha kimondottan csak fotózás és a cuccok biztonságos szállítása, akkor Lowepro, de ha mindennapos "jövök-megyek, nálam a gép" célra akkor a másik két márka közül amelyik jobban bejön. Pesten a Digitcam üzletben például elég sokféle ki van téve.

    Lenspen, szigorúan eredeti valamelyik szaküzletből. Az ebay-es hamisítványok hitvány vackok, csak maszatolnak. Ebből vettem szenzor tisztítót, valamit szűrő és lencse tisztítót is. Amit elsőre vettem az ebay-en fele annyiért meg ment a kukába.

    Ha akku, akkor a Patona, mivel szvsz ugyanazt tudja mint a gyári. Ha UV szűrő (gondolom állandóan a lencse előtt tartani, hogy védje) akkor B&W Digital, én azt tettem az 56/1,2-re, de a többin W-Tiana van ami azért pénztárca kímélőbb, de a 14/2,8-as vagy a 35/2-es obi képén én még pixel kukkolva se láttam különbséget a szűrős és a szűrő nélküli képek rajzolatán.

Új hozzászólás Aktív témák