- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
HÁZIGAZDA
válasz madgie #15439 üzenetére
de mazsi, az egyik egy piaci-szerkesztőségi döntés, a másik pedig az én véleményem. légyszi velem vitázz, ha velem vitázol, ne pedig oldalágon próbálj fogást találni rajtam. azzal kapcsolatban, hogy "egy xy interjúban egy sony fejest azt mondta, tehát ez így van" akkor is lehet véleményem, ha a lapcsalád amúgy főzőműsort vezet. ez itt egy fórum, azon belül egy digicam csoport, te pedig velem vitatkozol.
nem akarom felvenni a kesztyűt ebben a témában, így maradjunk abban, hogy erről a vonalról, mint mindenkor előhúzható aduász érvről, most szokj le. majd írunk digicam teszteket, ha akarunk, annyira mélyeket, amilyeneket akarunk. jópár szempont alapján dől el, hogy így van-e, most például nem. ha pedig kitesszük ezeket az asztalra és azt mondjuk, hogy na ez a tudásunk csúcsa és akkor szar, akkor lehetne azt mondani, amit most mondtál. a mobilaréna butaságáért sem vállalom én a felelősséget, az bogé.
és egyébként egész pontosan ez volt az első poszt és tudod te, hogy miért írtad:
"Biztos elfogultak meg nem értjük a finom utalásokat "téma lezárva.
[ Szerkesztve ]
ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
Új hozzászólás Aktív témák
Üzletelni a Hardveraprón lehet csak!
- BestBuy topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Formula-1 humoros
- Hardcore café
- Wharfedale Diamond 9.2, 9.CM, Cube 10+, DFS
- Filmvilág
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra