Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
senior tag
Warframe könnyed mozgása után nem értem mi volt itt a cél.
És #10Daelion -nek is
Warframe után meg nem mondtam volna hogy ez is tőlük származik
Ha nyomtátok a warframe-ben a Duvirit, ott a Drifterrel kb ilyen a harc. Ott "tesztelték" a fejlesztők, hogy mennyire fekszik ez az embereknek, mennyire működik jól.A végleges verzióig sokat fognak ezen reszelni. Nekem egyáltalán nem tűnt nehézkesnek, pedig Warframe-ben van "pár" órám.
-
pRoject22
őstag
De egyrészt ez nem soulslike game, ez a Warframe fejlesztői-től egy új game lesz, Warframe fejlesztői meg csak tudnak játékot csinálni, viszont ahogy többiek is írták ez az el sem olvasom a hírt de beböfögök mindenhova egy lehúzást szerintem gáz
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
5150head
senior tag
Én kaptam hozzáférést a Preludes-hez.
Sajnos csomó dologra nem jöttem rá, így a szarvas bossal egy kicsit kínlódtam. Nem is tudtam sok időt rászánni, lehet majd vmikor megint előkapom.
Soulslikenak egyáltalán nem mondanám. Nem fog megenni az első mob 6x mire túljutsz rajta, de első nekifutásra úgy tűnt, hogy majd "tanulni" kell a játékot. -
Daelion
őstag
Jah tudjuk neked itt mindenki csak beszól amikor te hányod be kb minden hírhez ezeket a nulla kommenteket, hogy minden játék szar kb.
Nem beszólás csak észrevétel mint jelenség és mint sajnos magyarként sztem ennyit elereszthetek.. 'ez az egyetlen magyar oldal amit olvasok/követek de sztem már nem sokáig pont ez miatt'Reménytelen eset, azért kíváncsi lennék hogy neki mi a jó játék meg mivel játszik úgy általában.
Sztem ez volt nekem az utolsó eset, hogy akár csak válaszoltam/kommenteltem akármihez is amihez ő is.Játékra én azért kíváncsi leszek bár az tény, hogy Warframe után meg nem mondtam volna hogy ez is tőlük származik. 'ettől még lehet jó a maga nemében persze'
-
ldave
félisten
A karakter animáció szerintem nagyon fura, nagyon nehézkes. A Warframe könnyed mozgása után nem értem mi volt itt a cél. A támadások, védekezések közötti átmenet is darabos, mintha csúszna a karakter.
Pedig a világ érdekes és látványos.A Slime draws near! Command?
-
senior tag
Az íjjazás általi/közbeni levegőben maradás nagyon jampec.
Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
Dr. Akula
félisten
Csak ahol indokolt. Stalker 2-nél pl. biztos nem. De sajnos sok az ilyen gagyi másolat, mégis mit kéne tenni ezekkel, agyondícsérni hogy hű de jó, ilyet még nem láttunk, csak ezret?
#5Daelion: Aha, szóval amíg nem csináltál még adótörvényt, akkor nem mondhatod hogy magasak az adók... A tipikus magyar jelenség pedig a beszólás.
-
Daelion
őstag
Jah panaszkodni meg fotel szakérteni egyszerű, tipikus magyar jelenség.
El lehet menni játékfejlesztőnek aztán megmutatni a világnak, hogy na így kell ezt csinálni.. 'tényleg nvetséges amúgy, hogy vannak egyesek akik csak ezt tudják csinálni minden hírhez..'Amúgy hivatalosan is ezt mondták róla:
"We definitely don't want this to be as hardcore as Warframe is at first impression, and we don't want it to be a punishing game, either," says Crookes."
Szal ja ez nem egy souls like játék, max csak a nevében van jelen,
[ Szerkesztve ]
-
Dr. Akula
félisten
X+1. soulslike, nem győzött meg.
-
wjbhbdux
veterán
Azt mondták a tegnapi streamen, hogy ősszel már mindenkit beengednek a betaba, egyelőre heti 2000 meghívó megy ki sorjában azoknak, akik lefoglalták a játékbeli nevüket a weboldalon.
/s
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest