Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Foxpost téma összefoglaló
(Olvasd el, mielőtt kommentelsz!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
catroot
veterán
Ugye miután észrevetted, hogy nem fér be a csomag, akkor be kell csukni az ajtaját és másikat választani. Ilyenkor elvileg sztornózza a terhelést a kártyáról és az új méret összegével terheli meg.
Egyébként cégesként küldenéd? Azért kérdezem, mert nekem nagyon nem szokott semmi papírt (bizonylatot) adni.
[ Szerkesztve ]
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
catroot
veterán
válasz Fecogame #363 üzenetére
Csak érdekességként írom, pont péntek este futottam bele ilyesmibe.
Csomagom jött, de előttem egy faszi adott fel egy saját csomagot.
Miután végzett, odaléptem, hogy átvegyem a csomagom. Meglepve láttam, hogy nincs lezárva a feladás. Gyakorlatilag az előttem lévő emberke miután becsukta a doboz fedelét, angolosan távozott.
Én hagytam jóvá a csomagját (megfelelő méret). Gyakorlatilag akár ki is vehettem volna.
[ Szerkesztve ]
-
catroot
veterán
válasz Botivagyok #341 üzenetére
Szia!
Szerintem várj, mást nagyon nem tudsz tenni.
Nekem most 2db függő Előértesítéses csomagom van. Tegnap este jött egy mail, hogy az egyik csomagom már a raktárban van, hamarosan megkapom.
Ez azért fura, mert amikor feladnak nekem csomagot, akkor kapok egy előértesítést, utána jön, hogy a csomag elindult (feladták az automatában) és azt követően pedig bekerült a központi raktárba (ez után jön, hogy megérkezett az automatába).
Na most a poén az, hogy kb. 5 percre rá kaptam egy sms-t is, hogy átvehetem a csomagom az automatából. Ez azért is érdekes egyébként, mert az automatát, ahova kértem délelőtt 1x ürítik/töltik. Szóval az értesítések is hektikusak.
Ja, ránéztem a másik csomagomra is, az már bent van a központi raktárban. Viszont erről semmilyen értesítőt nem kaptam. Ilyenkor fél az ember, mi van ha már a csomag ott dekkol az automatában...és nem kap értesítést.
Szóval iszonyat nagy katyvasz van most náluk.
-
catroot
veterán
Nekem 3 csomag közül az egyik van éppen útban a központi raktárba a feladási automatából, másik kettőnél még csak előértesítés van.
Megnéztem a Foxpost oldalát, szinte mindegyik automata telített, országosan.
Szerencsére nem a karácsonyi ajándékokat várom, de azért szépen letérdelt a cég."I live in the weak and the wounded, Doc."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót.
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
- Retró Gamer Laptopok 2003-2004 Gericom Blockbuster Excellence 1780 és HP Pavilion ZP5000
- 20 Éves retró gamer BMW világító házban, ABIT alaplap, Geforce FX videókártya
- Új bontatlan Ryzen 5 5600G processzor
- Dji Osmo Action 4 Adventure Combo új, bontatlan, 2 év garancia
- LG OLED65G29LA 2 év gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest